Saturday, April 11, 2015

TRAVEL - SUNDARA - BALI IN BLUE

                       My canvas Balenciaga bag and sandals from last season are still going strong…
                                                           My man waiting for some waves...
Quinoia & aspargus salad for lunch at Sundara by Four Seasons in Jimbaran
Infinity pool 
                                 some dark clouds and a shower from above is on its way...
moments with my son
in my Acne Studios kaftan.
TRAVEL  - SUNDARA BEACH CLUB

BALI IN BLUE
De fleste resortene på Bali har få muligheter for nysgjerrige strandgjester, eller for dem som ikke har råd til å bo på deres eksklusive hoteller, men det er fullt mulig å finne steder du kan være hele dagen, uten at det egentlig koster deg så mye. Jeg har vært på Bali mange manger, bodd på ulike steder av øya i ulike priskategorier. De første årene var jeg backpacker og bodde på rom til 20 kroner natten, med delt bad, og kunne se langt etter hoteller med basseng og solsenger. At luksushotellet Four Seasons faktisk har en strand klubb som det er mulig å booke seg inn på, ante jeg ikke før jeg ble anbefalt Sundara av en venninne som ofte reiser til Bali. 
Sundara Beach Club på Jimbaran er en av Balis fineste strandklubber, og en perfekt mulighet til å henge på en fin beach club selv om man ikke bor på The Four Seasons. De har ikke mange solsenger, og du må booke day bed og lunch i forkant, og være på plass før 10. Vi feiret bryllupsdagen til våre venner her, og spiste snacks ved poolen og lunch i restauranten. 
Sundara har infinity pool, med gange ned til stranden, og mulighet til lett surf for små og store. 
stylemag

2 comments :

Marie Murstad said...

Elsker bildet av deg og Silas <3

Anett said...

Jeg besøkte Bali for noen år siden og falt pladask for den vakre øye og de imøtekommende menneskene. Takk for et supert tips til neste gang jeg drar der -- for det skal jeg så snart lommeboka tillater det. Jeg ble også fristet til å designe vesker eller smykker og få dem produsert på Bali, for de har en utrolig håndverkstradisjon.

http://tallgirlsfashion.no