Saturday, April 11, 2015

MY MORNING

                                                                  MY MORNING
coffee, work, jet lag and editing. The last couple of days have been insane. From Bali via Oslo for work, meetings and press days, and then off to the mountains by midnight.
Noen ganger går alt så fort at jeg ikke rekker oppdatere dere med alt. Vi fløy 20 timer hjem fra Bali, dro rett på presselansering av Bitte Kai Rand og skolansering til Janka, fikk knukket opp nakken min etter flyturen, shoppet en bikini jeg skulle hatt til ferien, før vi satte oss i bilen til Geilo ved minatt, og byttet ut sandaler med skistøvler og moonboots- og gikk noen mil på ski. For dere som følger meg på snap chat vet dere sikkert at jeg er på vidda, og jeg lurer på hvor mye oppdateringer vil dere ha, og er det forskjell på hva dere ønsker på instagram og på bloggen? Egentlig vil jeg helst via alle kanaler være on time, i nuet, men så har man så mye bilder man vil dele at man er redd det blir for mye. Akkurat nå sitter jeg og redigerer bilder. Hva ønsker dere lese mer om, hvilke tips vil dere ha, og hvilke oppdateringer vil dere ha fra reiser? God lørdag!!1
stylemag

6 comments :

EliseJ said...

Bloggen din er utrolig bra akkurat som den er! Jeg elsker å se på de fine bildene dine og henter mye inspirasjon fra deg :) Stå på, du er dyktig!

Anonymous said...

Flott blogg,mmen jeg kunne ønske meg litt mer innblikk i hverdagslivet også, som bilde med din sønn:))

Ieva Leskauskaite said...

Enig med andre - flott blogg akkurat som den er:). Ellers er det alltid inspirerende for meg å se bilder med outsidere i forskjellige anledninger. Hadde også vært spennende med litt makeup og hår tips:).

Shirley said...

Hi love your blog. What kind of lens do you use for your Nikon? Thank you

Hippie, hippie - milkshake said...

Hi Shirley!
I have Nikkor 85 mm:)

Hippie, hippie - milkshake said...

Tusen takk, Elise og Leva!
Det komemr faktis makeup-tips her snart:) klem celine