Friday, January 23, 2015

COCA-COLA LIFE LANSERES I LOFOTEN

                                                                                                                               annonse                                                  COCA-COLA LIFE LAUNCH IN NORTHERN LIGHTS                                                                        Det utfordres stadig med hvordan man kan gjøre en annerledes markedsføringskampanje, og denne gang har Coca-Cola tenkt mindre og lokalt for deres største nyhet på lenge. Med prosjektet smallest launch- og slagord som unique place-unique taste gjør de sin minste lansering noen sinne.  Lørdag lanseres nyheten Coca-Cola Life i Lofoten i Reine, for en bygd med kun 307 innbyggere!
 Vi andre må vente til februar, men du kan følge med på bloggen www.coke.no/smallestlaunch for å følge den spennende markedsføringskampanjen fra havgapet i vakre Lofoten med fantastisk nordlys, små morsomme historier og fakta om bygda og lanseringen av den nye snakkisen. Coca-Cola Life inneholder søtning fra Stevia planten, og sukkermengden er redusert med 35% færre kalorier, fordi deler er erstattet med Stevia-ekstrakt. - Ingen har fått se noe annet enn grønne flagg, og plakater og ingen har fått smake den omtalte Colaen før Reines innbyggere.  Venter med spenning til Coca- Cola Life kommer til byen...
stylemag

3 comments :

Silje said...

Den er SUPER god! Genialt alternativ til den tradisjonelle colaen :) Kjøpte med fra sverige sist jeg var der;)

Hippie, hippie - milkshake said...

Kult, jeg hørte fra min bror at den er kommet til Sverige, gleder meg til å teste den.

Cola-elsker said...

Heisann, jeg er en Colaelsker og jeg sa når jeg først så reklamen på den at den der kommer ikke til å gjøre noe inntrykk eller bli en suksess. Jeg skal ærlig si den smakte ikke Cola, men den var ikke verst. Men Cola kan ikke byttes ut uansett om det er Zero eller hva det enn er. Coca Cola er Coca Cola. Coca Cola Life er blitt forska mye på hva den inneholder og den inneholder like mye drit som i vanlig Cola, så uansett hvor mye jeg elsker Cola og alle deres produkter. Ingenting kan erstatte Coca Cola Original. De prøver for hardt.