Sunday, September 22, 2013

TEAM PARIS

DAYS LIKE THIS
its one grey sunday, and its team Paris...
Etter en natt foran macen og kun to timer på øyet, er det innafor med joggebuksedag før det blir en hemmelig fotoshoot senere. Elsker denne nye genseren min, som jeg kom over forleden dag på vei hjem fra jobb.
stylemag

8 comments :

Anonymous said...

Hvor er genseren fra? Og hvor er joggebuksen du hadde på insta bildet fra?

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym. Joggebuksen er en gammel fra Gina Tricot. mulig de fortsatt har den, men kjøpet den i fjor. Genseren er fra vivikes, fra deres nye merke og kolleksjon som er mer urban enn hva de har hatt tidligere. første gang jeg kjøper noe der faktisk. klem c

Anonymous said...

Denna var fin! Hvor har du kjøpt genseren i Oslo?

Anonymous said...

Tusen takk Celine=)Er så kjekt når du kommer med tips om klær fra butikker vi ikke kikker i selv. OG selvfølgelig de butikken vi kikker i også. Er jo ikke alltid vi som ikke er i motebransjen går i butikker osv å får med oss hva som er kult. Derfor kjekt å få tips så kan vi bare stikke innom å kjøpe det vi skal ha=)

Håper du får en litt mindre travel uke!

Hilsen den første anonyme!

Hippie, hippie - milkshake said...

Hyggelig å kunne inspirere.
Ja, jeg prøver å ha en sammensatt stil, med plagg fra ulike merker og i ulike priskategorier. Nytt og gammelt.Denne kom jeg over på vei til bussen hjem, går av og til gjennom gunerius- og der hang genseren på et stativ- godt synlig hos vivikes. Har også mye vintage i skapet- så følg med på tv2 imorgen tidlig der vi skal snakke gjenbruk..

MaritBE said...

Den genseren var utrolig kul :-)

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk Marit! god tirsdag videre:)Sees vi imorgen kanskje?

mika said...

unfortunately this sweatshirt is a copy of based in poland brand calls misbehave. i think you are going to like their projects:)
greetings
mika form poland