Wednesday, December 21, 2011

VINN PALJETTKJOLE & VESKE

Ingen god fest uten en dose pajetter! Nå kan du bli partyfin med denne hotte paljettkjolen fra Gina Tricot med trekvart arm. For å vinne trenger du kun å legge igjen et party-stylingtips. Husk å oppgi riktig størrelse, og kontaktinfo:) Meld deg på nå- er du heldig har du ny kjole til nyttårsaften!
stylemag

28 comments :

S***e said...

Jeg ville ha stylet den med sorte strømper og heler. Også skulle jeg ha hatt naturlig sminke og litt rufsete hår, ganske Balmain-inspirert. Siden kjolen er "så mye" liker jeg når man får selv det til å se "efforlessly beautiful". Minimalistiske smykker.
Størrelse xs.

Lisa Kristina said...

jeg ville kombinert den med sorte strømper, et par skyhøye lærpumps med nagler, rufsete hår og litt sota, markerte øyne :)
ville ellers holdt det enkelt med ingen smykker osv.
størrelse M

Stine Friis said...

Kjolen skulle jeg hatt med hudfarvet strømpebukse, skyhøye pumps - kanskje blå! Store øredobber og mine favorittringer med dyrehode-motiv i sølv. Og selvsagt en god dose champagne!

Inger said...

Fin kjole! Ville ha stylet den med tette sorte strømper, og enten et par stilige sorte Debbie-pumps eller sorte ankelstøvletter. Lite smykker, men heller tatt det igjen med sotede øyne og nude-fargede lepper. En fet YSL-ring på fingeren er lov! Hot!
Str L.

Den Lille Motespire said...

Jeg ville stylet denne ganske enkelt. Sorte pumps, sort strømpebukse, nude farge på leppene og på neglelakken og sota øyne.Helst en helt enkel clutch i sort (A. McQueen) Str L, siden jeg har litt junk in the trunk ! ;)

SV: Jeg ble helt bergtatt! Her går det bare bra :) Enn med deg?

sigrun said...

ville skvisa på meg skinnbukse,stappa kjolen oppi som en litt baggy genser og hatt på nån avsindig najse höye pumps med bare fötter i. på med en nydelig gigantisk DK-ring ,and im off!!

str m

god jul!

Ceciliesamu@gmail.com said...

Enkelt og greit, rød leppestift! det er hot! bare passe på at man får riktig farge til hudfargen din, så klarer alle å bli lekkre!
Str. M
GOD JUL!!

Helen said...

Jeg ville stylet denne kjolen med hvite converse! Det er fordi jeg heller trer på meg tøysko enn høye hæler på glattisen. Inne kan jeg heller være litt mer vågal i skoveien:) Uten om sko ville jeg hatt på meg ringen jeg arvet av mormor. GOD JUL <3

størrelse S

Stine said...

Jeg ville tatt en skitur før festen, for å få friske kinn og energi, slik at man stråler! Deretter ville jeg tatt en lang, god dusj, sminket meg så fint seg hør og bør på en slik kveld med bl.a. en sort, flytende eyeliner og røde lepper. Til slutt ville jeg tatt på øredobber, en sort strømpebukse og sorte, lekre pumps, hatt en sort clutch som rommer det viktigste og et champisglass med sprudlende i hendene, og så er man klar for nyttårsfest!
Størrelse XS.

Anne Lise L.H. said...

Kle deg i et antrekk du føler deg vel i og som er flatterende for deg og figuren din.. Ukomfortable klesplagg kan ødelegge en hel kveld..

Str. L

Ida Helene said...

"Less is more", er mitt beste tips! Men våg å skill deg ut og ikke vær redd for farger :)

Ida.helene.brummenas@gmail.com
str. s

Stine said...

Føl deg vel, så ser du også bra ut! Style det hele med et smil :) så kommer du langt! Størrelse M.. God jul :)

Ingrid V. said...

Den ville jeg nok stylet med knallblå pumps og en rå skinnclutch ala Balenciaga, solbrun hud, rufsete krøller og sotede øyne!

Er hele 1,80, så jeg må nok ha størrelse large. (ingrid.v@live.no)

Julie said...

Jeg ville hatt en stram hestehale,med litt wet-look i håret (langt lyst hår) . Sotede øyne. Litt rough gjør seg alltid. Sorte strømper i 40 den. Øredobber, noen hengende i bronse og med en grønn trekant øverst, fra Cecilie Melli! Pumps: Christian Louboutin, høye sorte, med en liten spiss! Veske: enkle sort kluch i semsket skinn uten logo. Orange neglelakk.Godt nyttår! :-)

Anonymous said...

Hei svarte paljettkjole!
Jeg ville ha stylet den med svarte tynn strømpebukse, lave herreinspirerte sko med noen få naggler på og en svart dressjakke over. sminken skulle jeg bare ha mascara og eyeliner. håret ville jeg ha rettet ut og rufset det til.
Størrelse: L
Kontakl: stineoveraas@hotmail.com

Mia said...

Punktvipper! Det ser naturlig ut og gir det lille ekstra til et våkent blikk. Men det passer like bra til et flørtende, mystisk og forførende blikk ;)
Jeg elsker å fremheve øynene, det er jo tross alt det flest personer ser på når de har morsomme og spennende samtaler med deg.
Str. xs

Luisa said...

Så fin! Mitt beste styling tips må være å ta på seg noe man føler seg komfortabel i, man kan ha den mest fantastiske sminken og det flotteste håret, men hvis klærne gjør deg usikker så blir ikke kvelden like fin som den kunne vært. Å kunne bære klærne uten å bruke masse tid på å holde dem på plass eller bekymre seg over hvordan du ser ut, det er mitt beste stylings tips :) Hmm jeg er vel en størrelse XL, men håper på å bli mindre, jeg jobber hardt både på treningstudioet og på kjøkkenet for å oppnå mitt mål, så en L er vel på sin plass. Som en vakker gulerot som venter på å bli bært :)

Anonymous said...

Jeg ville stylet den med sorte strømper og sorte pumps. Håret ville jeg hatt i en stram knute på toppen av hodet eller på siden. Clutch veske, Sotete øyne og røde lepper :)

Strl M

monicadybli@hotmail.com

Mari H said...

Et party-stylingtips er et par høye hæler. Det gjør susen. Du føler deg fin, får slankere bein, får bedre holdning og ser rett og slett ser fantastisk ut. Kjøp et par svarte pumps av god kvalitet og du har en lifesaver i flere situasjoner. Et annet tips er den lille sorte. Om ikke det er en lifesaver, så vet ikke jeg. Den kan jo styles til nesten alt. Sleng på deg den, et par pumps og rød leppestift og du ser utrolig ut! Lover!

(Må jo bare legge til at jeg ble hodestups forelsket i denne paljettkjolen. Har lett etter den perfekte, og der fant jeg den!)

Str. XS

mari_hars@hotmail.com

rantana said...
This comment has been removed by the author.
Rantana said...

Røde lepper, sorte pumps og storeringer. Trenger ikke mer til en slik kjole!

Størrelse M

Linn said...

Jeg ville stylet kjolen med hudfarget tynn strømpebukse og nude pumps, store øreringer, en stor ring, stram hestehale, sotet sminke m/punktvipper og nøytral lipgloss.
(Under kjolen ville jeg hatt noe oppstrammende/hold inn type undertøy siden jeg fødte et barn for 5 uker siden;))
Str M.

Sunniva Agnete Trøen said...

Ville gjort antrekket litt tøffere, med noen killer, ankelstøveletter,burgunderrøde lepper,rufsete hår og en lekker fuskepels til å ha på når når klokken slår 12 og fyrverkeriet fyres opp! Ville ikke hatt så mange smykker med tanke på at kjolen er et smykke i seg selv, men et par enkle øredobber og noen tøffe ringer slår da aldri feil

Sunniva Agnete Trøen said...

Ville gjort antrekket litt tøffere, med noen killer, ankelstøveletter,burgunderrøde lepper,rufsete hår og en lekker fuskepels til å ha på når når klokken slår 12 og fyrverkeriet fyres opp! Ville ikke hatt så mange smykker med tanke på at kjolen er et smykke i seg selv, men et par enkle øredobber og noen tøffe ringer slår da aldri feil
str. XL

Anonymous said...

Jeg ville ha stylet denne med knallrosa, tette stømpebukser, högklackar i svart, store gull (gjerne litt 80 tallish) øredobber, leppene litt røde etter smånipping med tenna + litt lypsyl original blå på og sotete øyne og stoooooort hår og noen store gullarmbånd.....Viva la 80 tallet og viva la disco og viva la vita bella i 2012! ;-)

En xl-julehilsen fra meg
;)
kalomp@hotmail.com

Reidun said...

Røde lepper og awesome sko og du er good to go me hvasomhelst! Og husk å smil :)

Str M

Marit said...

En hairbun og røde lepper hadde jo blitt kult til denne!

Hadde jeg hatt denne på nyttårsaften hadde jeg i alle fall vært nødt til å ha en skikkelig hold-in strømpebukse etter all julematen! ;)

Har strømpebukse - trenger kjole!
Str.L

Anonymous said...

Less is more! -linn