Friday, December 11, 2009

Win Snö jewellery for Christmas!


Do you want Snö for Christmas? This weekend I will give away one lovely bracelet from Snö of Sweden jewellery. Snö is the swedish name for snow All you need to do is leave a comment and tell my why you should win this nice bracelet. Don`t forget your email if you don`t have a blog. I will ship this wherever in the world.
WINNER: coralcrush (by ida)
stylemag

42 comments :

Martine said...

hvis jeg vinner smykket skal jeg gi det i julegave til min mor. hun fortjener det virkelig etter alle lusegavene hun har fått år etter år pga pengemangel. hadde blitt kjempeglad for å endelig få gi henne et fint smykke,og tror hun hadde blitt veldig glad også.
epost: martine-lt@hotmail.com

Julie Ø said...

Fordi det er RÅLEKKERT! Har nå sett over garderoben min litt, og det passer til alt!

Jeg har ingen kalender i år, så dette hadde vært den perfekte advendtsgaven.

Ha en flott førjulstid :-)

Anonymous said...

Hvis jeg vinner armbåndet vil jeg gi det til en god venninne. Har ikke blitt så mye tid til å gå ut å kjøpe julegaver i år; da må man jo være litt kreativ! Har blitt noe hjemmelaget, men dette armbåndet hadde vært supert til min gode venninne :)

minerva_anja@hotmail.com

Elisabeth said...

Hvis jeg vinner smykket skal jeg bruke det hver eneste dag! Jeg elsker SNÖ sin design og det er bare helt fantastsik mye fint!! :)

*får nesten dårlig samvittighet fordi mange andre skal gi det bort!

TheCat said...

Don't you hear that? This bracelet is calling my name! It says that he wants to go out with all my outfits! I think you should hear him...because if that is what he wants... haha!

Btw, your blog is awesome! :)

email: mmm_nat@hotmail.com

AgnesBee said...

Fordi jeg elsker tilbehør! Det hadde så absolutt fått ut å se den store verden, det finnes ikke en dag hvor jeg ikke bærer smykker! :)
God jul!

Ida said...

For et fantastisk armbånd!
Hvis jeg vinner kommer jeg til å gå med det hele tiden, og jeg skal passe kjempegodt på det! ;)
Jeg har lett forgjeves etter fine armbånd i hele høst, men ingenting faller helt i smak. Dette derimot!
(Egoistisk grunn, I know, men kan ikke la noe slikt komme seg unna klesskapet mitt) :P

Den Lille Motespire said...

Det var utrolig vakkert! Passer fint som hverdagsmykke...

:)

Line Ryan said...

Et utrolig fint smykke! Hvis jeg vinner så skal dette være "du-har-vært-flink" - gave til meg selv, fordi jeg til nå har hatt 3 eksamener, skrevet 45 sider og fortsatt er den en eksamen til og en uke til jeg har ferie. Akk! Man trenger noe til å lyse opp i eksamensmørket....

lineryan@gmail.com

Anne Lise Lærnes Havnvik said...

Jeg vil vinne det nyedlige Snö-armbåndet fordi jeg elsker slike ting, og er fattig student for øyeblikket som ikke har råd til slike fine ting.. Jeg ønsker meg skikkelig noe nytt og fint som jeg kan pynte meg med nå til jul og nyttår, fest og moro! Dette armbåndet ville vært helt PERFEKT!

E-post: alhavnvik@hotmail.com

Nerdic.. said...

Gorgeous bracelet!
I think I should win this bracelet because I could style it with a gorgeous outfit.
X, fashionnerdic
(Fashionnerdic-blog@live.com)

Anonymous said...

hvis jeg vinner det skal jeg gi det til søsteren min, jeg er 14 og hun er 16 og løner alltid klærne mine. Det er kjempefint og jeg elsker og se henne glad! skal feire jul med bare hun og mamma, så det hadde vært kjempekoslig og gi henne dette utrolige smykke, isteden for noe hjemmelaget. GOD JUL!

hilsen ina.roll.backe@hotmail.com :D

Elida said...

Dette var rålekkert, og eg har tenkt å behalda det sjøl, men kanskje eg gir det vekk til besteveninna mi:)

e-post: elidasta@gmail.com

Renate said...

hvis jeg vinner smykket skal jeg gi det til min aller beste vennine, som har ønsket seg noe fra snö kjempelenge. jeg tenkte jeg skulle finne noe til henne i julegave, men fant ut at det der så perfekt ut! jeg tror hun hadde blitt kjempeglad :)

TKJ said...

Det var et utrolig fint armbånd! Hvis jeg vinner skal jeg gi det til min kjære mamma - hun fortjener en så fin julegave etter to veldig triste juletider to år på rad, og jeg er kjemepglad i henne :)

God Jul!

TKJ said...

kjempeglad* mente jeg såklart! :)

Anonymous said...

Armbåndet var nyedelig! Jeg så på det her om dagen til min kjære bestemor, som snart runder 66 år. Hun har hatt det ''turbulent'' det siste året som f.eks at hun mistet min kjære, supre bestefar av kreft i nesa(ja, alt er mulig!) og diverse andre ting. Jeg og min familie bor i Nord- Trøndelag og beste mor, i Ørsta på vestlandet så vi sees ikke så ofte, selv om vi snakker mye i telefonen.. Da hadde det vært koselig å ha muligheten å gi noe persjonelig som hun kan tenke: Ja dette fikk jeg av mine barnebarn, da jeg ble 66 år. Det ville vært supert å kunne gi henne noe slikt, hun er jo VERDENS BESTE! <3
klem fra Renate, rbr_rennan@hotmail.com

Miriam said...

Har ikke noe fansy svar, bare at Snö er nyyydelig og at jeg har ønsket meg et smykke fra Snö så lenge! ;)

Hiawata said...

Hei Hei!
Først og fremst vil jeg bare si at du har en utrolig kul og inspirerende blogg som jeg følger jevnt. Hvis jeg vinner armbåndet vil jeg bli selfølgelig bli dødsfornøyd! Jeg kommer nok ikke til å få meg det på noen annen måte, siden jeg er en lut fattig student. Det ville ihvertfall bli en bra avslutning på en hard eksmensperiode:D Armbåndet er kjempe kult! Pliis jeg trenger kjetting!

Håper du får en fin jul:D
epost: lisesagen@hotmail.com

Aquarell said...

Å dette var fint, jeg ville gitt dette til datteren min. Det ville blitt så nydelig til henne og hun hadde blitt så vidunderlig glad og fornøyd :D

Liina said...

i think it apsolutely stunning and i´d love to wear it(don´t give it away!!!:D), but i cant afford it :(
it would be nice christmas present.

liinaleo10@hotmail.com

Greetings from Estonia!

Klaus said...

Hei!
Jeg vil vinne dette nydelige armbåndet til den vakre kjæresten min, Vedis. Hun betyr så utrolig mye for meg, og jeg vil vise det gjennom en vakker gave! Dette armbåndet var så vakkert, nesten like fint som kjæresten min, og kommer til å passe perfekt på henne! Åh, hun ville blitt så glad! (håper jeg!)
Jeg er skihopper, og er derfor mye borte for å reise. Er borte ca hver helg fra desember til og med mars, og dette vet jeg tærer på Vedis. Det er noe av grunnen til at jeg vil gi henne noe ekstra fint! Jeg vil bare vise henne hvor mye hun betyr for meg, og hvor glad jeg er for at hun er glad i meg, det betyr så mye!

Hilsen Klaus
ktm_sx_85@hotmail.com

Camilla said...

Jeg vil vinne armbåndet, fordi det var kjempekult, og fordi det også kan glede mange andre, ved at jeg gir det bort i julegave =) Jeg digget smykket!

Henriette said...

Hvis jeg vinner armbåndet, skal jeg bruke det HVER dag. Promise!! Kanskje jeg til og med lar min kjære søster låne det. Med en aldersforskjell på 13 år (18 - 31) er det vanskelig å dele klær, men smykker... det funker! God jul, Celine! :)

henrietteboe633@hotmail.com

Ingunn said...

Hadde vert gøy å fått en liten oppmuntring og gave etter å ha sittet og lest til eksamen hver dag siden 1. november....Har siste og femte eksamen på mandag.
Armbandet fra SNÖ var kjempe fint, og eg er sikker på at det passer perfekt til juleantrekkene!
epost: ingunnflesland@hotmail.com

Amanda said...

gjennom det siste året, har jeg hatt en kjempe forandring i garberoben min. Jeg har begynt å tenke annerledes på klær, og vil ikke lengre være en del av "mengden". Nå går jeg min egen vei, og tar på meg det JEG synes er tøft.

Dessverre er ikke pengeboka stappfull, og må ty til vintageshopping og billige løsninger på dyre ting. Men det hadde vært å gøy å hatt ET orginalt produkt. Armbåndet fra Snö er kjempetøft, og jeg kunne virkelig tenke meg det :)

Anonymous said...

jeg har lyst til å vinne det fordi det var utrolig fint :) de få smykkene jeg har er kjøpt på h&m, glitter osv. så det hadde vært gøy å få et "ordentlig" et!

evafb(at)live.no

alexandra said...

fashion and style is all about bonding with other countries and cultures; this amazing brand should have more resemblance in spain! it would be a good start if this bracelet lands here, in barcelona!!
spaniards really need to know that snö is snow in swedish!!!:)

alex

alexandra4352@hotmail.com

Ellen said...

Det var kjempefint! Hvis jeg vinner, skal min kjære mor få det. Hun liker veldig godt det merket og snakker stadig vekk om det, så det hadde vært kjempeflott om hun kunne fått det!

sprellen_star@hotmail.com

HEK said...

Hmm..mange gode grunner her. Helt ærlig..hvis jeg vinner skal jeg i hvert fall ikke gi det bort! Hehe:) Jeg er så kresen på smykker, finner sjelden noe jeg vil ha. Men Snø har faktisk mye jeg liker. Dette armbåndet hadde faktisk passet bra til meg, jeg synes det er både fint og enkelt. Har ingen bedre grunner enn det, jeg vil bare ha det:)

Anonymous said...

OMG.This is the loveliest 'win something' stuff i've ever seen.You're so nice.
Too bad I can't read most of the comments :(
I just want to say thanks for your blog,you're so inspiring.I like all your stuff.Please keep blogging in 2010.
Happy holidays&New Years Eve to you!

sleeping.with.eyes.open@gmail.com

storesky@hotmail.com said...

Etter at kjæresten dumpa meg for noen dager siden er ikke akkurat selvfølelsen på topp. Det høres fryktelig materialistisk ut, men et slikt nydelig armbånd kan få humøret opp igjen, spesielt når man ikke har råd til trøsteshopping i disse julegavedager.

Maren said...

ååå. jeg elsker Snö of Sweden. de har så mye fint, men har dessverre aldri råd til å kjøpe meg det selv. så jeg hadde blitt kjempe glad for dette :)

ha en fin dag! :)

Rock'n Roll Ballerina said...

Herlig smykke! Er det ikke sånn at vi alle ønsker oss Snö til jul:) Ha en fin fin søndag:) Snakkes!

Jannicke said...

Jeg ønsker å vinne dette smykket for å gi det til min venninne som akkurat har fått baby, to uker på overtid. Hun fortjener en fin gave!!

amalie said...

Å hvis jeg vinner dette smykket skal jeg enten gi det til mamma, (fordi jeg har ikke kjøpt julegave til henne ennå) eller så skal jeg bruke det selv hver eneste dag! elsker sno sitt design og jeg har ikke kalendergaver i år jeg heller! jeg vinner aldri noe så hvis jeg hadde vunnet dette hadde jeg seriøst hopt i taket.

Emilie S said...

Jeg har alltid vært fan av Snö og jeg har villet ha flere smykker fra merket over lang tid. Desverre har ikke pengene strukket til så det ville vært supert å kunne vinne herligheten.

emilie.solvberg@hotmail.com

Jannicke said...

Ååååå, hvis jeg hadde vært så heldig å vinne dette armbåndet!! Jeg har lett og lett etter et armbånd som kan passe sammen med de andre armbåndene mine. Et romantisk armbånd som lyser opp mellom alle de sorte;) Det er ikke lett å finne, men dette så helt PERFEKT ut!

post@jvalen.no

Hippie, hippie - milkshake said...

winner:
AND THE WINNER IS: IDA
thanks everybody!!
Check out her blog coralcrush--

Ida Lund said...

Fordi jeg har en siste julegave igjen, og det er til min mor. Da har jeg jo en siste julegavce hvis jeg vinner det!

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

kim23 said...

I would have liked to win that lovely bracelet from Sno of Sweden jewellery! I think it's very gorgeous and I would love to wear it. I like all your stuff!!!