Tuesday, May 5, 2015

LETS GET FOCUSED

                                                         LETS GET FOCUSED                     
I min moteverden handler fokus stort sett om et bilde er skarpt- og hva som er fokus. Men hvor er fokuset når vi er ute og går med hunden, når vi sitter i møte, når vi er sammen med venner, de vi er glade i, eller når vi jobber? Hvor er hodet? Og klarer vi å være fokusert på flere ting samtidig? Ofte snakker vi om alt annet vi må gjøre, og når vi er på reise snakker vi om hvilke andre reisemål vi gleder oss til, uten at vi nyter øyeblikket. Jeg har alltid tenkt at ja- jeg klarer å holde fokus på 10 ting samtidig, men merker at jeg tenker litt annerledes nå. Jeg husker da jeg akkurat hadde fått hund at jeg synes det var så trist å se alle hundeeiere som gikk tur i parken, og pratet i telefonen og ikke med hunden sin. I det siste har jeg lagt vekk telefonen og heller brukt turen til å koble av- og ha fokus på  nettopp den hunden vi har skaffet oss som tross alt forstår mye mer enn vi kanskje tenker over. Hjemme har sønnen min og jeg laget en telefonregel. Den er ikke alltid like enkelt å holde, men jeg prøver ikke ta frem telefonen hver sekund og miste fokus når han er kommet hjem fra barnbehagen og trenger vår tilstedeværelse. På sengekanten ligger fortsatt mobilen, som i tusenvis av andre hjem verden over- jeg sjekker mail før jeg legger meg, og instagram naturligvis. Men blir nattesøven egentlig bedre av det, eller samboeren spesielt fornøyd? Neppe.
ps. skal ikke starte en personlig blogg, men dette ble dagens fokus!
                      sunglasses/ Fwss jacket/ Designers Remix jumpsuit/Lindex
                                                  photo: Annabel Rosendahl
stylemag

8 comments :

Anett said...

Bra sagt. Vi må leve i nuet -- og leve, ikke bare overleve/gå gjennom rutiner som på autopilot. Jeg sjekker telefonen før jeg legger meg, men lar den ligge igjen i stua. Likevel er dette visstnok veldig usunt, for det å se på skjermen gjør at hjernen har vanskelig for å slappe av. Kanskje derfor jeg å våken til langt på natt i går, som absolutt ikke er vanlig for meg? Det, og fuglene som sjauet som gale utenfor vinduet mitt! ;-)

Jakken din er forresten utrolig flott!

Anett | Tall Girl's Fashion

Anonymous said...

Helt sant, og fint du skirver om dette, så viktig å være seg bevisst og gjøre opp status innimellom!!

Ble forresten så inspirert av turen din til legoland, har du lyst til å dele noen tips, hvor dere bodde, hvor mye tid en bør ha der, dyreparken osv?
Fikk så lyst til å reise dit med min 5-åring og min 11-åring:)

Ønsker deg en fin dag:)

Hilsen Hannie

Luisa Fernanda del Mar said...

Veldig fint. Og veldig sant. Hunden vår har alltid reagert når den vil ha oppmerksomhet og vi holder på med mobil/iPad/laptop. Og etter at vi fikk sønnen vår så tenker jeg ofte på det, og vi prater om det hjemme. Vi må bli flinke til å legge det bort og ha ordentlige stunder der vi er fullstendig tilstede i øyeblikket, rommet og tankene.

Anonymous said...

Be mindfull ❤️

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Hannie!
Så hyggelig du ble inspirert. Var faktisk veldig fin tid å reise på nå, ettersom det ikke var noe videre kø heller.
Kan helt sikkert dele tips. La også ut en luten post på hippiehippiekids:)

Celine

Anonymous said...

Hei:) Veldig enig med deg både når det gjelder hunder og barn:) Det var hyggelig å lese at du skrev litt også, og ikke kun legge ut bilder:)

Hippie, hippie - milkshake said...

Tusen takk for tilbakemeldingen.God tirsdag kveld til deg. Skal nok bli flere innlegg og saker her fremover:)

Anonymous said...

Hvor er jakka fra?