Sunday, May 3, 2015

ADAMS MATKASSE - FÅ MIDDAG RETT HJEM

Hver originalkasse fra Adams Matkasse inneholder både fisk, kjøtt, grønnsaker og økologiske produkter som ris og risotto.
Seig med blomkålpure, tomatsalat og mini agurker
                                                                                      annonse/samarbeid med Adams matkasse
                            MIDDAG RETT HJEM MED RABATT TIL DEG
Lurer du på hva du skal lage til middag hver dag, ender med det samme på middagsbordet uke etter uke, og kommer sent i gang med middagen fordi du må handle etter jobb?
Hvis du kjenner deg igjen- er du ikke alene. Sånn er det i alle fall her i huset- ofte blir det ikke middag før sønnen egentlig skulle ha lagt seg, og vi lager gjerne de samme rettene uke etter uke, enten fordi tiden ikke strekker til, eller fordi kreativiteten og energinivået er på null når vi er i butikken for å handle.  Våre naboer, som også har barn har lenge anbefalt å bestille matkasse hjem, men jeg som kun spiser grønnsaker og fisk har tidligere vært redd for at jeg ikke skulle få nok av det i matkassen, men der tok jeg feil. Den siste uken med Adams Matkasse originalkasse og Adams fruktkasse på døren har det vært den smarteste hverdagshjelpen vi kunne hatt. Vi har laget Sei med blomkålpure, tomatsalat og agurk, Sweet chili-wok med ris og svinekjøtt til gutta(grønnsaker til meg), ovnsnbakt lyr med løksaus og brokkoli, gresk kebab av lam med tzatziki og økologisk couscous og ovnsbakt kyllinglår med økologiske gresskar risotto og bakte cherry tomater. Samboeren min har laget supre kjøttretter han og min sønn ellers aldri får servert av en semi-vegetarianer, og vi har begge blitt bedre til å lage variert mat med inspirasjon og matopppskrifter fra landslagkokken Adam Bjerck og teamet hans. Originalkassen har vært testvinner, og inneholder en næringsrik ukeskasse med både fisk, kjøtt og grønnsaker. Fruktkassen er genial for alle som elsker å lage grønnsaksjuicer og supersmoothies hver dag, eller bare ønsker å ha rikelig med frukt som snacks eller til barnas matpakke. Det er ingen bindingstid på matkassen, og du velger selv hvor ofte du vil ha Adams matkasse på døren, så hvorfor ikke gjøre som over 18000 andre husstander i Norge?
RABATT TIL DEG !
I samarbeid med Adams matkasse får alle mine lesere  20% rabatt og gratis fruktkurv ved første levering om du bruker rabattkoden blogg_celine

Sjekk Adams Matkasse herstylemag

No comments :