Friday, April 3, 2015

HJEMME SPA MED DIAMANTER FOR FINE FØTTER

 Finn frem et lite håndklede, og pynt med orkideer eller andre blomster for den rette stemningen.
 Den elektriske fotfilen er enkel og bruke og fjerner døde hudceller på et blunk, uten at du trenger booke en dyr time for å få det gjort.
    Den elektriske filen har avtagbare blader med Diamant krystaller. Avslutt med deilig fotbad i 15 min.

                                                                                                                                                 annonse
   PERFEKT DIAMANT PLEIE FOR DINE FØTTER MED VELVET SMOOTH HJEMME SPA
Du trenger ikke lenger koste på deg dyre spa og fotpleie-behandlinger i salong for å få fine myke føtter til sommersandalene. Denne gang reiste jeg på ferietur med et nytt eksklusivt kit i bagasjen. Nå har Scholl kommet med det perfekte hjemmespa settet Velvet Smooth som gjør føttene dine lykkelige og myke med diamanter. Skjem deg bort, og finn en rutine for fine føtter. Etter en lang vinter trenger de pleie, og det profesjonelle pedikyrsettet er enkelt å bruke. Smør deg inn med serum, og avslutt gjerne med beroligende og rensende fotbad som inneholder grønn caviar, vitamin E og serum. Settet er perfekt å ha med i reisekofferten også, noe jeg har hatt mens jeg har vært på Bali.

VINN: Du kan vinne fotpleie til en verdi av 1000 kroner, og et Scholl Kit med Velvet smooth produkter som inneholder elektrisk fotfil, 3 ekstra ruller, dagkrem, nattkrem, serum og fotbad-  For å vinne må du laste opp ditt bilde på instagram av skoene du vil ha på deg i sommer. bruk #motfno #scholl

Les mer om Scholl Velvet Smooth her.  [Alt-Text] og hent inspirasjon fra facebooksiden til Scholl her
stylemag

No comments :