Tuesday, March 24, 2015

HOMEMADE SUSHI NIGHT- EAST MADE EASY

                                                                                                                                    annonse
                                               HOMEMADE SUSHI WITH FRIENDS
Forget about takeaway, homemade sushi is the thing with the right people! Tonight, in collab with Blue Dragon I was learning from one of the best sushi chefs in the world. Masterchef Wilson Chung came all the way from New York and I invited him, and my friend Marie for a japanese dinner at the kitchen- learning how to do the best unique Nori Maki Rolls.  And guess what- everyone can do this at home. East made easy!

Takeaway er ikke lenger et altarnativ når man kan lage fantastisk hjemmelaget sushi på eget kjøkken, med gode venner som du inviterer både til å lage- og spise sammen med deg!  I samarbeid med Blue Dragon fikk vi Masterchef Wilson Chung, en av verdens beste kokker på besøk fra New York for en japansk aften med Marie og undertegnede. Vi startet opp med litt sashimi, før vi beveget oss over til en enkel Californiamaki, vegetar makiroll, og deretetter maki med yellowtale tunfisk, avokado og mango - inside out med hjemmelaget sesamfrømiks og avsluttet med desserten- sweet sushi roll med kokosris, bringebær, blåbær og banan dyppet i sjokolade. Helt fantastisk- og best av alt- alle kan lage sushi hjemme, så dette ga mersmak. Du bestemmer selv hvilke fiskesorter du liker best, kjøper inn et start kit ellerhver for seg. Det eneste du trenger er Japansk soyasaus, wasabi paste fra Blue Dragon, Sushi Nori, ingefær og fersk fisk.
East Made Easy!

Du trenger:
1 blue Dragon Sushiris
Fisk etter ønske, vi brukte laks, tunfisk, og crabstick
grønnsaker som agurk, avokado og gulrot
Ingefær
1 Blue Dragon Japansk Risvineddik
1 Blue Dragon Bambusmatte
1 Blue Dragon Japansk soyasaus
1 Blue Dragon wasabi paste
Sushi spisepinner

             Du kan følge  kokken Wilson Chung via instagram @chefwilsonchung

Sjekk ut filmene til Wilson hvor han lærer alle elementer ved å lage sushi her





stylemag

2 comments :

Unknown said...

Takk for en sykt bra kveld.

Hippie, hippie - milkshake said...

Tusen takk det samme! blir flere sushikvelder..