Thursday, January 15, 2015

GRØNN HVERDAG, DETOX OG HELSEKOST


                                                                                                           annonse/samarbeid med vita
 For dere som følger meg daglig vet dere at jeg er lidenskapelig opptatt av et grønt og sunt kosthold, og at det ikke er en trendgreie. Jeg har faste rutiner med hjemmelaget grønn juice om morgenen til store og små- faktisk er det sånn at etter at min sønn fikk hjemmelagte grønn juice vil han ikke ha vanlig eplejuice lenger. I tillegg er jeg opptatt av å få i meg helsekost, gress og spirer, og naturligvis drikke mye vann! For oss er dette en livvstil.

 Det er nå opptil 30% rabatt på all helsekost hos Vita, både på vita.no, men også i butikk, og lørdag var jeg selv på en liten handlerunde og hamstret nye mineraler, vitaminer, supermat  og helsekost.

Mine favoritter er: 
cocosa Extra Virgin, som både stimulerer stoffskiftet, øker forbrenningen og immunforsvaret.
Pukka Cleanse og Detox te, Supernature Purely green max, samt Spirulina og Bio-Life Multigreen pulver fra Bio-Life. Jeg har også fått spørsmål på instagram hvor min grønne drikkeflaske fra Bkr er fra, og Bkr Holiday finner du også hos Vita i flere farger.


stylemag

8 comments :

Marita said...

Så fantastisk:) har så lyst å bli flinker på dette, kan du legge ut et innlegg om hva du fks spiser på en dag/ oppskifter på noen juicer o.l. Digger deg:))

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Marita! Det kan jeg helt sikkert få til. Det meste er veldig enkelt, for jeg er faktisk ikke så veldig god til å lage mat, men har mine favoritter jeg lager. Ha en super fin dag!
og tenk at rutine er fint- uansett om jeg har dårlig tid lager jeg enten grønn juice eller smoothie- fordi jeg vet det kickstarter dagemn på en helt egen måte!
Ha en finfin grønn kveld..:=) c

Anonymous said...

english pleas....:)

VitaAndrius Cerneckas said...

Hei Celine ,
Could you share from your own kitchen ,what kind of Juicer of so ,you are using ,any recommendations in that front :)?

Hippie, hippie - milkshake said...

Hi:) I will:) all the best! c

Anonymous said...

Hei!
Jeg vil også gjerne ha oppskrift på sunn og næringsrik juice :-)
Jeg elsker detox og cleanse fra Pukka. Spesielt detox -er nesten avhengig av den.
Spiser spirulina i tabl. form da jeg ikke har kommet meg til å lage "drink" av det enda....
Ha en fortsatt fin helg!

Hilsen Elisabeth

Hippie, hippie - milkshake said...

God helg til deg også. pukka- te har jeg druket siden jeg første gang ble introdusert for serien av en venninne. Det er veldig enkelt å blande ut spirulina i vann, men mulig det smaker mindre i tablettform. Juice til sønnen er uten spirulina. Skal få laget en lite oversikt snart jeg med enkel små favoritter til dere.)c

Anonymous said...

Hei, heter fargen på drikkeflasker din Holiday?

Heidi