Sunday, December 7, 2014

VINN STRIKKEGENSER FRA ARNIE SAYS


                                       VINN STRIKKEGENSER FRA ARNIE SAYS                                                                                                                                                                                                                                                                        konkurranse
Det er 2. søndag i advent og bak søndagens julekalender skjuler deg seg en superfin, myk og deilig strikkegenser fra Arnie Says, i baby alpaca og merino ull. Fat Fiona i colorbloc-versjonen Fat Color kan bli din i hvit/grå, hvit/rosa og hvit/mint. Du kan vinne en av disse tre fine strikkegenserne, ved å legge igjen en kommentar om hvilken farge du liker best, mailadresse, din str - og kort hvorfor du bør vinne denne før jul:)

win: Its sunday and its christmas time and you can win this beautiful knitted sweater from the norwegian brand Arnie Says. Just leave a comment with your favorite, your size, email and a few words about why youwould love to in this before christmas.
ps. om du synes jeg fortjener en blog award under vixen blog Awards kan du stemme her

stylemag

267 comments :

1 – 200 of 267   Newer›   Newest»
Marie said...

Kunne virkelig tenkt meg denne i hvit og rosa, i enten S eller M (kommer an på hvor oversized den er) :) Har ingen flotte grunner til hvorfor jeg fortjener den, annet enn at det er blitt lite gaver til mor selv i en hektisk førjulstid me alt for mye julegavehandling! ;) Ønsker deg en fin søndag :)

Henriette Rogne said...

Jeg ønsker meg denne i hvit og grå i XS så jeg slipper å fryse på skolen (hvor jeg må tilbringe all førjulstiden på grunn av eksamener). I tillegg synes jeg den var råfin og krysser alt som kan krysses for at den får flytte inn i nettopp mitt klesskap! God jul, flotte! Xx (henriette.rogne@hotmail.com)

Mari said...

Hei Celine! Jeg ønsker meg geneseren i hvit/grå str XS (men alle er jo nydelige) fordi jeg sliter meg gjennom siste del av en krevende master. Studielånet nærmer seg slutten, men enn så lenge må motivasjonen holdes oppe. Dessuten hadde jeg vært veldig stolt av å gå i slik nydelig norsk design!

Mari said...

ok, altså hvit/grå XS, mari.seip.furunes@gmail.com

Kathrine said...

Hvid/grå str. Small. Email : Kathrinekahr@gmail.com. Jeg skal vinde den fordi jeg virkelig ønsker mig en strik til jul, men ved at jeg ikke får nogen. Jeg skal giftes næste sommer så der er ikke penge til tøj det næste halve år. Den er flot!!!! Krydser fingre :)

Britte said...

They are all stunning! But i I have to choose, I would pick the grey/white one!
Here in Belgium our exams start in January, which means I will be studying during Christmas time and New Year's (don't know why they ever invented this rule but okay haha :D)! This Sweater would be perfect for keeping me warm doing so!
Ik hope you have a lovely Sunday an Christmas!
x Britte
(britte_de_herdt@hotmail.com)

Anonymous said...

Jeg dras mit hvit og rosa, men trenger sårt noe mer nøytralt i min garderobe, så jeg ville valgt hvit og grå. Hva skal man gjøre uten god strikk her i landet? Jeg pleier å fleipe med at jeg er født på feil kontinent, for jeg kan virkelig ikke håndtere kulden. Og jammen har jeg ikke dratt mannen fea uniten for å leve her i kulden med meg. Ha ha får stå for det valget man tar. Det er så mange andre fantastike ting ved å bo i Norge, det merkes ekstra godt når man har bodd ute. Så da blir det Arnie Says og boblejakke, og fur i peisen:-)

Sonja Durand
sonjagunders@hotmail.com

Ida said...

Jeg synes mint/hvit var finest, så jeg sier ikke nei takk til en slik :-) Synes at jeg fortjner en liten oppmuntring før jul. Jeg jobber under midlertidig arbeidskontrakt som snart går ut og jeg vet ikke om det er økonomi til at jeg får fortsette til våren.

Anonymous said...

Ønsker meg i hvit/grå str L. Jeg har ingen annen grunn enn at jeg elsker å kle meg i deilige ullgensere, og særlig nå i førjulstiden. Denne fra Arnie Says er fantastisk.
linda.solberg.borsand@ytterbol.com

Anonymous said...

Hi, I would love to have the white/pink in a medium size. hopefully the be good to others then good things will happen to you will really happen this year:) fingers crossed. (Sabika@live.no)

Marte said...

Jeg likte alle fargene veldig godt, men den grå/hvite i S passer nok aller best med min garderobe som er enkel og litt stram. Jeg elsker kvalitetsklær og har med årene begynt å kjøpe færre klær i gode materialer, men prisene på disse plaggene er jo gjerne litt høye. Så jeg har ikke fått kjøpt meg en ullgenser i år. Krysser fingrene for at denne lekre genseren fra Arnie Says blir min. Klem

Marte_kb@hotmail.com

Edel Pihl-Hansen said...

Hei, Ønsker meg veldig den hvite/grå str.L. Grunnen må nok bli at det regner og blåser i dag, hadde hvert deilig med den flotte genseren i slikt vær ��
God jul til deg ��.
Ephsin@gmail.com

Anonymous said...

Ønsker meg strikk til jul, og denne er perfekt! Liker best den hvite og grå i str M. Helt perfekt en kald julekveld.
(guro.homelien@hotmail.com)

Anonymous said...

Ønsker meg den hvite og grå i str. L. Superfin genser å nyte adventstiden i! :)

Susanne said...

Ønsker meg hvit/grå, str xs, susanneursin@gmail.com. Hadde vært perfekt og vinne denne da jeg faktisk har ønsket meg den. Deilig med en varm og god strikke genseren nå som vinteren begynner og sette inn for fullt

Anonymous said...

Hvit og grå i str S, for å holde meg god og varm rett og slett:)

anjanyst@gmail.com

Silje said...

Nydelig genser! Min favoritt er den hvite og grå i str. M. Jeg ligger rett ut på sofaen med feber, det hadde vært en fin opptur etter en trasig helg å vinne en så fin genser! E-postadresse: siljeskaarsunde@gmail.com

Mari said...

Den hvite/grå er helt rååålekker, kan virkelig se for meg hvordan jeg kan style den i st. m. Jeg er en ordentlig frysepin og overlever ikke vinteren uten gode ullgensere derfor fortjener jeg den :)
(maristormonarheim@hotmail.com)

Anita said...

Ønsker meg denne i str XS i hvit og grå. Trenger noe å varme meg i siden jeg er nylig blitt singel og ikke har noen å varme meg på!

Anita said...

Ønsker meg denne i str XS i hvit og grå. Trenger noe å varme meg i siden jeg er nylig blitt singel og ikke har noen å varme meg på! anita.hamre@gmail.com

kaja said...

Hello! Ønsker meg en i hvit/mint:-)str. S. Har ikke noe bedre grunn enn at jeg har lyst på en fin og deilig ullgenser. Fin søndag. Kajaweum@gmail.com

Anonymous said...

Elise

Ønsker meg mint eller grå i str S.
Julestemningen har enda ikke kommet og jeg trenger litt oppmuntring i den ellers litt mørke hverdagen. Veldig digg å få en genser å varme meg i på disse kalde dagene.
Håper jeg har litt goodwill!
elisetonga@hotmail.com

Ines Vujicic said...

Hei! Åh, jeg synes denne i rosa var kjempefin (M)! Det hadde vært supert å kunne bruke den nå i vinter, fordi jeg er så kald hele tiden! Jeg tar nesten ikke av med ullundertøyet før vi har bikket april, og helt ærlig - en vinter SOV jeg med superundertøy hver dag. Help me keep warm :D

Anonymous said...

Hei,

Det hadde vært supert om jeg var så heldig å være en av tre vinnere. Skulle trekningen gå min vei ønsker jeg meg den hvite og grå i str L.
Hvorfor akkurat jeg? Jeg er uten jobb og dermed er ikke økonomien så mye å snakke om. Dette ville ha vært en hyggelig oppmerksomhet før jul.

Ha en fortsatt fin dag :)

Heidi, hsmerud@gmail.com

Marte said...

Har ønsket meg denne i hvit og grå i medium lenge! Hadde vært veldig gøy å vinne etter et tøft semester!!:) (Martejorgensen@live.com)

Anonymous said...

Hei;) elsker den grå😍 krysser fingrene for at det blir meg👍 ikke for noen annen grunn enn at jeg ønsker meg denne veldig.

Mvh
Anette Hoel
Anette_82_2@hotmail.com

Anonymous said...

Hei :) Hvit og grønn, str S.
Mail: kathrine.aalien@nygdesign.no.
Som student uten de største inntektene hadde det vært topp med en liten gave til seg selv i denne førjulstiden, og ikke minst som motivasjon for å komme seg gjennom de siste eksamenene :)

Anonymous said...


Hei;) elsker den grå😍 krysser fingrene for at det blir meg👍 ikke for noen annen grunn enn at jeg ønsker meg denne veldig. Str L!

Mvh
Anette Hoel
Anette_82_2@hotmail.com

Mette said...

Hei :)
Kunne virkelig trengt en liten oppmuntring nå før jul. Siste året på vgs er ikke bare lett, og mellom lange heldagsprøver, langrennstreninger og adventstidens festligheter kunne jeg mer en noe annet tenke meg å tulle meg inn i denne nydelige genseren med en kopp te i fanget. Grå og hvit i størrelse S hadde vært den perfekte førjulsgaven!
Og god jul til deg, fine <3
(m.liset@online.no)

Marina said...

Denne kunne jeg tenkt meg i hvit/mint og str. S. Den hadde passet perfekt nå i vinter over min gravidmage som trenger litt ekstra varme :-) marinapopulovskaja@hotmail.com

Karianne said...

Heisann.

Jeg ønsker meg den hvite og grå i str. M. Jeg begynner i ny jobb (drømmejobben) etter jul og da trenger jeg nye klær etter flere år i uniform. Hadde vært fantastisk om jeg ble så heldig.
Mailadr. trooverli@gmail.com

Karianne

Anonymous said...

Hei Celine! For noen nydelige gensere! Jeg er nok en va dem som fryser nesten uansett hva jeg har på meg, men denne kunne nok holdt meg både varm i kulda, spesielt den går og hvite i str. S. Ønsker deg og dine en fortsatt god førjulstid ! ❤️
ingeborglill@hotmail.com

Anonymous said...

Elser genseren i hvit/grå eller hvit/mint (M), rosa er ikke helt min greie hahah Jeg har ikke noen kjmpegrunn til at jeg skal vinne, men nå som resten av studielånet går til julegaver hadde det vært gøy med et nytt tilskudd til klesskapet!
Nora (nora.grue@gmail.com)

Anonymous said...

Å så deilig den så ut! Den i hvit/grå var veldig fin. Den eneste grunnen jeg har er vel at kosestund er gull i munn, og med den genseren, fyr i peisen og et Style-magasin så er alt perfekt! lenaschwaar@gmail.com str Xs hadde vært bra:)

Anonymous said...

Å så deilig den så ut! Den i hvit/grå var veldig fin. Den eneste grunnen jeg har er vel at kosestund er gull i munn, og med den genseren, fyr i peisen og et Style-magasin så er alt perfekt! lenaschwaar@gmail.com str Xs hadde vært bra:)

Ann-Julie Nordgaard said...

Alle de tre genserene var helt fantastisk fine! Jeg setter alltid kvalitet over kvantitet og kjøper dermed aldri de fine gensrene (med crappy kvalitet) fra fks. Bik Bok osv. Dermed sikter jeg alltid litt høyere, men da kan man jo også gange prisen med kanskje 8 i forhold til hva man ville betalt i en kjedebutikk. Som student med 1000 kr til overs i måneden har jeg ikke råd til sånt, og dermed hadde jeg vært i himmelen hvis jeg hadde kunne vunnet denne genseren i hvit og grå i størrelse L. Ha en riktig god førjulstid! :)

Marion Sjaastad said...

Ønsker en hvit/grå i str. L. Fordi den er så fiiin :)

karoline - fashionberry said...

<3 <3 sååå fin! hvit/grå, strl. S, karoline.nilsen@live.no

Caroline Skjøren said...

Jeg ønsker meg den hvite og grå i strl S. Skulle gjerne hatt denne genseren fordi jeg elsker strikke gensere og lever i de nå for tiden. Jeg har vært syk nå i snart fire uker og for en uke siden ble jeg innlagt på sykehuset. Denne genseren ville vært det perfekte "plasteret" på såret og ikke minst en drøm i kleskapet! Håper vi snakkes hvis ikke god jul :D

Caroline Skjøren said...

Jeg ønsker meg den hvite og grå i strl S. Skulle gjerne hatt denne genseren fordi jeg elsker strikke gensere og lever i de nå for tiden. Jeg har vært syk nå i snart fire uker og for en uke siden ble jeg innlagt på sykehuset. Denne genseren ville vært det perfekte "plasteret" på såret og ikke minst en drøm i kleskapet! Håper vi snakkes hvis ikke god jul :D

Anonymous said...

Grå og hvit😀 Ønsker meg genser fra Arniesays fordi jeg ikke vil fryse i vinter. marieljensn@hotmail.com 😃

Camilla Lyng Kristensen said...

Hej Celine. :-)
Tak for en fed og inspirerende blog! Holder meget af at følge den, og blive inspireret!
Jeg ønsker mig strikken i hvid/grå i str. S eller M (alt afhængig af hvor stor den er) Jeg er normalt en M.
I julen skal vi til Norge og stå på ski og hygge på fjeldet. Jeg mangler sådan en lækker varm strik til at flotte mig med og holde varmen i. Denne her er så fin, og jeg kunne virkelig godt se mig selv gå i den i de lange kolde måneder vi går i møde her i Danmark.

Rigtig glædelig 2. søndag i advent.
Knus Camilla

(Kristensen.CamillaLyng@gmail.com)

Emma Klitnæs said...

I would love to have it in a size small in white and rosa! - It's so beautiful!
I have to turn in my huge final assignment in less than two weeks so I haven't had time for any winter shopping (except for christmas gifts) and I'm honestly sitting with blankets around me - here is way to cold, so a new sweater would be nice!

Anonymous said...

Jeg ønsker meg den som er hvit og grå i størrelse S som jeg kan gi i julegave til mammaen min, når man er student så har man ikke alltid råd til å shoppe til mamma så hadde vært bra å vinne en gave!

Klem Julia
baumannjulia@hotmail.com

Anonymous said...

Åå drn genseren liker jeg såååå godt.Har mye grått og sort i garderobe nå, så den rosa kunne vært en fin forandring.
Begynner i jobb etter barselperm i morgen og som lærer med masse inspeksjon, hadde en varm genser skapt jubel i heimen:-)

Ha en fin søndag og adventstid!
guro f

gurofa.gf.@gmail.com

Anonymous said...

Hei igjen!
Glemte å si at jeg er en størrelse s.

Mvh
Guro F

Anonymous said...

Jeg ønsker meg genseren i rosa/hvit! Str. M:-) er så kaldt på gullsmedverkstedet på skolen at gode ullgensere er et must! :-) sååå fin!!! Krysser fingrene!

lene_oedeskaug@hotmail.com

Sandra Mamen said...
This comment has been removed by the author.
Sandra Mamen said...

Alle er like fine, og jeg hadde lett flyttet inn i hvilken som helst av de i størrelse L. Paske sjø le`vobia.
Sandramamen@gmail.com

Cathrine said...

Jeg ønsker meg i hvit/mint størrelse M. Er så kaldt i leiligheten og da hadde det vært deilig med en varm og fin genser:) cathrinewskeie@gmail.com
Klem Cathrine

Ase Mjaaland said...

Har alltid ønsket meg strikk fra Arnie Says, men pengene strekker ikke til! Hadde elsket den i hvit og grå i str S. Jeg er en skikkelig frossenpinn, så genseren hadde vært topp!

Ha en fin jul!

Hilsen Åse
Ase.mjaaland@gmail.com

Julie Ekelund said...

Ønsker meg og drømmer om den hvite og grå genseren i str xs! Nettopp ferdig med å være gravid, så det kunne vært herlig med en kul, varm og behagelig nyhet i skapet til meg selv! :-)

ijekelund@gmail.com

Berit said...

Ønsker meg denne i hvit og grå i str s, fordi den er så fin og det er norsk design :)
b_hofsmo@hotmail.com

Anonymous said...

Hei! Ønsker mrg denne i grå/hvit i str xs. iselinwa@gmail.com.
Ønsker meg denne fordi den rett og slett er råfin og varm:)

Elle said...

Hei Celine! Takk for en fantastisk blogg! Jeg kunne gjerne tenkt meg den grå versjonen i str. M som trøst for at jeg ikke får komme hjem til Norge til jul i år. :( Dessuten hadde det vaert stas å vise frem litt mer flott norsk design i New York! God søndag og god jul på forskudd! x Elle (elle.fure@gmail.com)

Sophie said...

hadde vært perfekt med denne i hvit/mint i xs! jeg elsker arnie says og stor, chunky strikk, hadde vært så utrolig deilig med en sånn som førjulsgave. masse lykke til i blogawards!

sophie.gran@gmail.com

Anonymous said...

Åh hvor er den skøn!! Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg vandt- for jeg fryser altid 😊 Det er svært at vælge en favorit, men den grå/hvide i str. S/M ville uden tvivl bo på mig hele vinteren! pernille.hl@gmail.com. Krydser fingre 👍

Anonymous said...

Elsker den grå og hvide i en str. M - Ditteskov@me.com
- Har brugt alle mine penge på julegaver, så en lille julegave til mig selv ville ikke være dårligt hi. Krydser fingre, glædelig jul :)

Anonymous said...

Den grå og hvide er så fin. Jeg ønsker mig den i en str. S. Ville være så fin på kontoret vores da vi er en flok frossenpinde. Er sikker på den vil få mange fine komplimenter :)
risjohan@gmail.com

Sunniva Kampenes said...

Det er tre meter under taket i leiligheten jeg bor i, og det spares på strømmen for tiden, så det er ganske kjørlig. Derfor kunne jeg trengt en god og varm genser jeg kan pakke meg inn i! Og siden student budsjettet nekter meg en ny genser hadde det vært fantastisk å vinne denne i M hvit/grå!

God jul, Celine! :)

- Sunniva Terés Kampenes
(sunnivatk@gmail.com)

Astrid Elisabeth said...

Takk for kjempefin blogg! Det går ikke dag uten at jeg er inne å titter,du fortjener mange priser rett å slett!!! Om jeg skulle være den heldig ville den grå/ hvit str L være midt i blinken,har aldri vunnet noe,så det spørs. Så er jeg iallefall med:-) god Jul til deg å dine kjære,å lykke til med alle nominasjonene!

astridmaan1@ hotmail.com

Anonymous said...

Hvit/min (M) til en student midt oppi eksamen, og søke jobbe hadde vært en fantatsisk oppmuntring!

God Jul
Hilsen Emmy
emmyt_lind@hotmail.com

Elisabeth said...

Jeg har nettopp vært gravid det siste året, og nå har jeg skapet fullt av amme og gravidklær! Trenger noe nytt! Jeg liker alle fargene men hvit/mint er favoritten i str s.

Anonymous said...

Ønsker meg den i hvit/grå, i str. så stor som mulig. Genseren ser bare så deilig ut, og jeg trenger den fordi jeg fryser og har feber.

Marianne

Anonymous said...

ÅåHHH Celine vil såå gjerne ha den, i hvit go rosa:))) pliiiiz:))

mvh Gamela (gamejaa86@gmail.com)

Anonymous said...

Ønsker meg en i grå/hvit str m. Hvorfor jeg bør få den? Fordi jeg har jobba utrolig hardt i hele høst - som nyutdannet i en av de viktigste yrkene - lærer. Perfekt genser til jobb på kalde (lange) dager - dirgni16@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg ønsker meg den i grå/hvit, i str.S. Jeg ønsker meg den på vegen av min mamma. Hun er veldig opptatt av at klærne skal ha god kvalitet i tillegg til at hun fryser mye. Dette hadde vært den perfekte adventsgaven til hun og jeg ikke tror men vet hun hadde blitt utrolig glad for den. Mail: turi-thoresen@hotmail.com

Anonymous said...

Hei! Å, dette var gøy! Jeg har vel kanskje ingen god grunn til hvorfor akkurat jeg bør vinne, men kan jeg si at jeg aldri har vunnet noe tidligere?? Vant 500 kr på danskebåten da jeg var 14! Haha. Ønsker meg gjerne den rosa i str S.
Mail Elin.englund@gmail.com
God søndag <3

Kristin said...

Ønsker meg denne i grå da jeg har investert i skinnbukse og skinnskjørt denne sesongen. Naboen vasket akkurat mine to favoritt ullgensere på 60 grader i nesten to timer, så ønsker meg virkelig denne:-) Fryser a l l t i d så denne kan holde meg varm til jeg finner den rette;-) Whoop!
/kristinn17@hotmail.com/

Julie said...

Jeg ønsker meg genseren i hvit&grå, i størrelsen M. Krysser virkelig fingrene. Håper det en gang blir meg som blir den heldige.
God jul hilsen juliehnilsen@hotmail.com :)

Marie N said...

Ååå!! Grå,M <3 Fordi det er første jul jeg må jobbe hele julen og allikevel ikke har råd til å kjøpe meg en så fin genser! Sikkert mange andre som har det på samme måte, og jeg ønsker dere en fin jul tross jobb<3 Marie, w.marie.nowak@gmail.com

Tonje said...

Hei Celine! Jeg kunne gjerne tenkt meg denne superfine genseren i farge hvit/grå og størrelse S. Jeg har nylig ryddet i skapet mitt, og sitter igjen med kun et fåtall av brukbare strikkede gensere. I tillegg er jeg en fattig student som er midt i eksamenstiden, og kjenner at jeg trenger en liten oppmuntring. Så denne genseren hadde vært en fantastisk førjulsgave, og også en genser som jeg ville følt meg utrolig fin i :)
E-mailadressen min er tonje_nyg@hotmail.com.

Anonymous said...

Jeg ønsker meg en grå/hvit i str M. Den ville jeg lagt under treet for å glede min snille mamma <3

s.skaarer@gmail.com

Anonymous said...

De er jo bare så fine! Veldig lyst på den i grå/hvit i str.M!
Jeg er sikkert ikke den som fortjener den mest, men som så mange andre er jeg student, og det hadde vært supert å kunne gitt den vidre til min fantastiske lillesøster da penger til flotte julegaver som denne her ikke strekker til!

Christine (Christine.breivik@gmail.com)

Emilie Jensen said...

Perfekte strikke genseren i denne kalde kulden! Vært på ønskelisten min siden jeg så dem i butikken, så å kunne fått vunnet den i hvit & grå hadde gjort meg så utrolig glad, i disse kalde vinterdagene :-) Mvh Emilie Jensen

Mail: Emilie.jens@live.no
Strl: Small
Farge: Hvit & Grå

Emma Elm said...

Väntar mitt första barn, en liten flicka, och är därmed lite större än vanligt. Denna kofta skulle värma oss både och få mig att känna mig fin(are) under julen. En treat for a mama to be! ❤️ Grå/vit gärna i stlk M.

Vilde said...

Jeg ønsker meg den i grå og hvit i strl small. Jeg har vell ikke noe bedre grunn en det andre har, men hadde vært fint med en liten oppmuntring midt i innspurten før jul med prøver og stress.
Mail: Vilde-breivik@hotmail.com

Silje Vassvåg said...

Åh! Dåner av den rosa varianten! Jeg kan bruke alt fra XS-M :-)

Krysser, krysser og krysser fingre;-)

Maiken said...

Klart jeg må være med på denne konkurransen, Celine!
Jeg ønsker meg den grå/hvite genseren i str S, fordi jeg jobber utrolig hardt om dagen og er stolt av meg selv. Hiihi!

maikenbakken@gmail.com

Kristin ;) said...

Jeg har veldig lyst på den hvite/grå i den største str. Liker når de blir litt oversized ;) Jeg kjøper aldri strikk fordi jeg aldri har funnet den perfekte, å denne ser utrolig fin ut, så håper virkelig at jeg vinner denne;) Har veldig lyst på en kul strikk <3 kristinommundsen@hotmail.com

Anonymous said...

Herregud for en fin genser :O Denne hadde vært en perfekt gave til meg etter 3 uker eksamensperiode. Kan både se bra ut og holde unna vinterforkjølelsen på en gang ;)
Jeg krysser fingrene!

Mail: jenny.ulleland@gmail.com
str: M
Farge: Grå og hvit

God søndag :D

Helene-Louise said...

For en fin fin konkurranse i denne kalde ventetiden! En perfekt genser til lange eksamensforberedende kvelder i en kald gammel leilighet! En sliten student ønsker seg veldig denne genseren :) I strl small, grå og hvit og mailadressen min er: helenelouise.lieth@gmail.com

Ha en kjempe fin 2.søndagskveld videre!

Anonymous said...

Jeg ønsker meg genseren i hvit/grå i str. S:) rett og slett fordi jeg aldri har vunnet noe! Mail: benedikte@outlook.com

Ida Kleiven said...

Hei Celine!
I disse juletider er det knepent med penger når studentbudsjettet så vidt rekker til livets opphold. Da er det bare å drømme om å kjøpe noe til seg selv.. Men man kan jo ønske seg, foreksempel denne genseren! :-)
Jeg synes genseren i hvit/grå er finest, og i størrelse M.
Gledelig jul!

Ida_hansenkleiven@hotmail.com

Anonymous said...

Hei :) Jeg ønsker meg genseren i hvit/grå i xs fordi jeg fryser. Hilsen Andrea (andrea_stene@hotmail.com)

Madelen said...

Jeg liker fargen hvit/mint best, og ønsker str S, om jeg er den heldige. Som strømsparende student i kald leilighet hadde det passet helt perfekt med denne skjønnheten. Spesielt når man leser til kjemieksamen, stillesittende hele dagen med en liten forkjølelse attpåtil.. Hihi, krysser fingre og tær for litt flaks :) Genseren er jo bare helt nydelig!!

johansenmadelen7@gmail.com

Live said...

En stor chunky knitt, elsker den! Derfor ønsker jeg meg denne i grå og hvit, str S! Hadde vært topp:) liveode80@hotmail.com

Tiggy said...

Hej Hej Celine!
I really like the brand arny says, unfortunately there is no chance to get your hands on arny says stuff in germany. I always fall in love with all the items you are wearing in your posts.
It's my birthday on thursday so this would be such an amazing gift :) I like the grey one the most (XS).
Thanks for giving us readers the great chance to win such an adorable piece of scandistyle haha.
w.tanja.92@web.de

Emma Rudsli said...

Hei!

Jeg syntes alle de tre genseren passer perfekt til å spice opp vinteren! Selv ville jeg valgt den rosa/hvite i str S. Den er litt utenom det vanlige, og kan gjøre antrekket og stilen min litt mer feminin nå som kulda er kommet! Jeg ønsker bare å pakke meg inn i ull med store gensere og sokker, så hvorfor ikke prøve å vinne denne fine genseren å pakke seg inn i! Farger er vel sagt å skal hjelpe på humøret, så jeg går for rosa! Inspirerende og herlig blogg du har :) God førjulstid!
emma_marlene_@hotmail.com

Anonymous said...

Hey, first of all i wish you a wonderful advent time :)
I would love to win this sweater because its plain beautiful and look extremely cosy perfect for winter !! Id love to win the grey one in xs because i think it would be a nice piece i could wear anytime during winter :)
Anyway as I said i hope you have a beautiful time and a great day no matter what day it is!!
Keep up the good stuff xx
(fleur-celine@web.de)

Hilde Elisabeth said...

På grunn av over et år hjemme på sofaen med sykdom og tilslutt operasjon har det vært lite mulighet for å gå på shopping, og dagens antrekk var altfor ofte joggeklær:p Nå er jeg endelig i gang igjen og gradvis på vei tilbake i jobb:) Det innebærer at garderoben må oppdateres! Jeg elsker klærne til arnie says og denne genseren i hvit/grå er akkurat min stil! Ønsker meg str L. Mailen min er hilde_elisabeth87@hotmail.com :)

Anna Bjørdal said...

Hei! Ønsker meg genseren i hvit/grå (str.M), fordi den er så sinnsykt fin! Og fordi jeg i fjor strikket en stor genser til meg selv som jeg brukte 2 mnd på, men mamma krympet den i vaskemaskinen så det nå ser ut som en dukkegenser. Hadde derfor vært veldig kjekt med en stor og deilig ullgenser :)

Ønsker deg en riktig god jul!

xx Anna - annabjordal@hotmail.com

Anonymous said...

Åjj, denne kunne jeg tenkt meg i small. Rett og slett fordi jeg tror jeg ville sett fantastisk ut i den grå og hvite. Også vil den matche de nye hvite og sorte chanel-brillene mine.
krinyj@me.com

schoenefleur said...

Hey Celine,
first of all I want to wish you a beautiful 2nd advent, hope you have a great day :)
I would love to win the white and grey in xs or s depending on what size you have ;)
No matter if I win or not i wish you a very merry christmas time :)
Keep up the good stuff :)
(fleur-celine@web.de)

Zoe said...

Jeg ønsker mig denne smukke sag i hvid og grå, i str. Small. Jeg ville elske at have sådan en lækker sag at rende rundt i her i de kolde vintermåneder, og pt. går mine penge til en rejseopsparing så budgettet er småt her henover vinteren. Glædelig jul!
Email: zoe.baadsgaard@gmail.com

Annika said...

Åå! Jeg elsker strikkegenserne fra arnies says å se på i hvertfall!! Har ikke tatt meg råd å kjøpe meg en siden jeg er student. Og nå før jul er studentbudsjettet skrapet, og det er ikke rom for ego-kjøp. Siden jeg bor i Tromsø kommer også varme gensere godt med, for det er mange sure og kalde vinterdager her! ;) ønsker meg den grå og hvite i str m! Krysser finge og tær!! Hehe! God adventstid! Mail: annika.lund@live.no

Anonymous said...

Hei hei, arnie says er topp, og genseren skulle jeg gjerne eid i str m i grått og hvitt. Hadde vært topp ��
Fjeldav@hotmail.no

Anonymous said...

Jeg hadde blitt kjempe glad for å vinne en genser i rosa og hvit str M. Jeg fryser veldig på vinteren og har akkurat sendt avgårde masse klær til Fretex. Nå er det på tide med et par nye varme gensere. Denne genseren var jo fantastisk fin, så det hadde varmet både kropp og mitt hjerte å bli heldig vinner. Jeg jobber i barnehage, så varme klær er et must:)
Ønsker deg og dine en magisk adventstid⭐️
Stor klem fra Trine A

Emilie Haltbakk said...

Den hvite og grå er perfekt! Har en Arni says genser fra før og den er virkelig en favoritt, det er et merke av kvalitet og kunne gjerne hatt en til i garderoben.
Str. S, emiliehaltbakk@hotmail.com

Anonymous said...

Hei, kunne ønske meg denne i hvit/grå str M. Nydelig genser. Hadde vært en flott førjulsgenser nå i denne strid førjulstiden.
ha en fortsatt flott 2.søndag i advent.
Tone Lise

Tina said...

Lekre gensere, elsker Arnie Says. Likte aller best den i hvit/grå (str M). Jeg er lidenskapelig opptatt av mote, og i vinterkulden som kommer krypenens nå kunne jeg virkelig trengt en varm og god genser som dette..men som student strekker ofte ikke inntekten til for å kjøpe klær i denne prisklassen. Derfor hadde jeg satt utrolig pris på å vinne denne :-)

tinakristin9@hotmail.com

Anonymous said...

Hei :-),
Ønsker meg svært gjerne den i hvitt /grått el. eventuelt den i rosa, i str. S. Mangler rett å slett en lekker strikket genser som går til alt.
Tr.Is@hotmail.com

God jul !

Cecilie said...

Jeg ønsker meg veldig denne genseren i grå/hvit strl xs/s!
Har sikkert ikke noen bedre grunn enn noen andre til å vinne, men hadde vært veldig stolt av å kunnne ha gått med en genser av norsk design :))
Mailadresse:mais1@hotmail.com

Anette Moen said...

Hadde blitt veldig glad hvis jeg vant den hvite/grå i L. Bare fordi jeg har bursdag i dag :)

Anette Moen said...

Og mailadr min er moen.anette@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg liker best den hvite og grå og ønsker meg den i str S. Jeg ønsker meg denne genseren fordi jeg fryser stort sett hele vinteren og denne genseren hørtes så varm og god ut :-)
Fin adventstid! Hilsen Anne Mette.
a_nnemette@yahoo.no

Anonymous said...

Hei :)Genseren er helt fantastisk i alle tre fargene, men jeg heller litt mot den grå og hvite.(M) Det er ingen spesiell grunn til at jeg bør vinne, bortsett fra at jeg fryser nesten uansett hva jeg har på meg;) Ønsker deg en fin søndag videre! Hilsen Karine ( karinedahle@hotmail.com)

Marit said...

Jeg ønsker meg den hvite og grå i S! Alle mine ullgensere er utslitte på albuene etter lange timer på lesesalen med albuen i bordet og hodet i hendene - i et forsøk på å bli ferdig med masteroppgaven.

Silje Skavhellen said...

For en nydelig genser! Kunne veldig gjerne tenke meg denne i hvit/grå i str XS. Den ser veldig deilig ut og kommer godt med på kalde vinterdager :) Ønsker deg en fin førjulstid!
Mail: Silje_js@hotmail.com

Maddie (blackwhiteandbrunette) said...

Stunning! I love them all! But the grey and cream sweater is just fantastic. It's getting quite chilly here and would love to sport this gorgeous sweater!!! ❤️✌️

Pauline said...

Eg vil gjerne ha denne genseren i grå og kvit i str L, men ikkje til meg sjølv. Vennina mi har hatt det veldig vanskeleg den siste tida, midt opp i studiar og eksamenar. Likevel held ho motet oppe og fullfører, så flink som ho er, sjølv om ho har hatt ein svært tøff periode. Difor eg synes ho fortjener noko fint til jul, og eg trur at denne genseren hadde passa perfekt til henne.

pauline94k@hotmail.com

Hege Sørum said...

Hei! Jeg syns at alle fargekombinasjonene var veldig fine :) det er så vanskelig å velge en favoritt, så hvis jeg blir den heldige vinneren vil jeg bli heller bli overrasket over hvem genser som ligger i pakken! (Str s) hihi :-)) egentlig har jeg ingen spesiell grunn til at jeg fortjener denne genseren noe mer enn andre, men jeg slenger meg med på konkurransen likevel! Hvem sier vel nei til en så kul genser? :-) alltid vert forsøket! Hehe!

Hegsor@hotmail.com

Tonje Bjørnhaug said...

Ønsker meg mint/hvit i strl L. Nydelig norsk design. Er så gøy at "Arnie" gjør det så bra. Jeg vil være stolt av å gå med den. Og så har heg bursdag i desember :) Mailadresse: tonje.bjornhaug@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg ønsker mig den her flotte strik i hvid og grå i str xs min email er ajaajah@hotmail.com Jeg kunne godt tænke mig at vinde den så jeg kan holde mig varm og stilet på samme tid, og jeg har ikke råd selv da jeg synes min familie og venner fortjener nogle gode julegaver

Steph said...

Hei.Åå så fin,den kunne jeg virkelig tenkt meg i s eller m,kommer Ann på hvordan den er i str.Synes jeg fortjener noe til meg selv,etter at jeg har blakket meg på å kjøpe julegaver til andre 🎅🎁 Om jeg skulle vært så heldig å bli trukket ut så ønsker jeg meg den i grå og hvit.
Hadde blitt så glad.
s_l_crichton@hotmail.com

Ingrid Solberg said...

Ååååå - det må være den perfekte strikkegenseren!!!! Skulle SÅ gjerne hatt en fin og god strikkegenser til å bruke til skinnskjørtet mitt! Kvit/grå - str S :-))

Anitha said...

Hei :-) Jeg vil gjerne vinne denne nydelige strikkegenseren fra Arnie Says i fargen grå - Str S :-) Hvorfor?
(tekst: Musevisa)
"Når nettene blir lange og kulda setter inn, så synes jeg det passer seg med en strikk som er litt fin... Så slenger jeg meg på sofaen med gløgg og hvitvin, og 1-2-3 ... Så skåler vi julen inn... Heisann og hoppsann og falleralelaaa.. Om genseren blir min, så blir jeg veldig glad :-)"

Mvh Anitha :-) hotshotlife@hotmail.com

Marthe AJ said...

Hei! Ønsker meg veldig den hvite og grå i str s.
Jeg er så utrolig frossen på vinteren og er en fattig student så denne ville varmet meg godt.

Krysser fingrene og god jul!

Marth@live.no

Xx
Marthe

Anonymous said...

Denne så heeeelt fantastisk ut:))
Hadde blitt veldig takknemlig for en grå/hvit i str M.
jeg fortjener den nok ikke mer enn alle andre, hadde bare blitt veldig veldig glad for den!!
Elin_nordgaard@hotmail.com

Ieva Leskauskaite said...

Hei,

Har veldig lyst på den i hvit/rosa farge, str s:). Hadde virkelig hatt bruk av en så varm genser for det er alltid så dårlig vær her hvor jeg bor. Og så er jo den veldig fin og passer til både jobb og fritid:).

ieva.leskauskaite@gmail.com

Mvh,
Ieva

Anette said...

Ååh, perfeksjon! Ønsker meg veldig den i grå/hvit i str. xs:) Har skrevet master dette semesteret, så har ikke fått shoppet noe. Ville vært perfekt med denne genseren som en ferdig-med-utdannelsen-gave:D Har ikke andre grunner enn det til at jeg bør vinne, bortsett fra at genseren var jækla fin:)) anette_o_lund@hotmail.com

Hanne Ulland said...

Hei, jeg skulle gjerne vunnet den grå og hvite i størrelse small. Grunnen er at jeg krympet min favorittgenser i maskinen og trenger en ny favoritt ;-) Vennlig hilsen Hanne, hanne_ulland@hotmail.com

Laura Bork said...

Hvor er den bare fin! Kunne rigtig godt tænke mig en hvid/grå i str. S.
Jeg skriver opgave i hele December, så kunne virkelig godt bruge sådan en lækker trøje at putte mig i:-)
laura-bork95@hotmail.com

Emma said...

Å, det hadde vært deilig med en strikkegenser. Jeg ønsker meg den i grå i strl S. Jeg går siste året på videregående og blir student til høsten, så jeg jobber mye og sparer alt, sånn at jeg skal klare meg, derfor har jeg kjøpt meg noe nytt på laaang tid, så det hadde vært perfekt å vinne denne!

emmast_skb_96@hotmail.com

Anonymous said...

Superfin! Jeg ønsker meg den i hvit/grå enkelt å greit fordi jeg syntes den var utrolig fin! Hadde vært en perfekt genser å sprita opp stemninga på lesesalen nå før jul!:-)

Guro
gurobaevre@hotmail.com

kiiwiifreak said...

Denne ønsker jeg meg i hvit/mint i str s eller xs! Utrolig fin. Jeg fortjener den ikke noe mer enn andre, jeg bare hadde satt utrolig pris på følelsen av å faktisk vinne en konkurranse. God jul!

Madeleine Vikebø said...

Denne var nydelig! Den ønsker jeg meg gjerne i hvit/grå i small. Den ville vært en fantastisk oppmuntring i innspurten av årets siste eksamensperiode og den vil også holde meg god og varm. Ps: den vil samtidig gjøre eksamensantrekket mitt hakket lekrere! hehe
Håper den blir min :D mail: madeleinevikebo@gmail.com

Nathalie Høie said...

Genseren i grå og hvit er helt super!! Gjerne i størrelse L, ettersom jeg liker det litt godt og baggy. Håpet om å vinne denne genseren er stor, for det virker som den perfekte genser på vinteren!
Mail: Nathaliehie@gmail.com

Ingvild said...

Hei! Fiiin genser :) Syns litt synd på meg selv om dagen, for måtte avlyse New York tur pga operasjon av korsbånd, så en liten førjulsgave hadde vært midt i blinken, hehe :D
Hvis jeg skulle være så heldig, så syns jeg kanskje den hvite/grå var aller finest, og da i M :)
God jul!
Klem fra Ingvild :) iisaksen@icloud.com

Anonymous said...

Hi Celine, I would really love the grey/white in Medium size. It is perfect for the walks in the park with my two young sons, as Europe winters are so cold! Brr alecsandracojocaru@yahoo.com

Trine-Lise Økland said...

Jeg ønsker meg grå og hvit i str. M! Med to søte små og en mann som tar doktorgrad er det ikke rom for særlig mye nye klær til mammsen. Dette hadde vært en topp julegave:) hilsen Lise (Trinelise.okland@gmail.com)

Ingrid said...

Hei:)

Ønsker meg rett og slett denne i julegave til meg selv fordi jeg er midt i et studieløp på universitetet, i tillegg til full jobb. Travle tider = hadde vært flott med en oppmuntring! Om jeg skulle være så heldig å vinne så ønsker jeg meg den i grå og hvit, str. M.

Ønsker alle en flott advent:)
ingridellingsen@live.no

Vanessa Andersen said...

Helt forelsket i den i hvit/grå. Er på leting etter den perfekte høst/vinter genser som er varm, casual men samtidig fin. Denne er jo bare up top lekker!!
Har ingen spesiel grunn til hvorfor akkurat jeg burde vinne den, men en liten oppmuntring trenger vi alle i blant. Og nå går jeg på en idretthøjskole i Danmark. Men grunnet en kneskade jeg fikk allerede i starten av semesteret har ting ikke gått helt som forventet. Så en liten oppmuntring er alltid godt:-)

vanessaander@hotmail.com og bruker vanligvis M.

Anonymous said...

Hvit og grå er min favoritt 👍. Ønsker str S hvis jeg skulle være så heldig å bli valgt ut - hadde vært morsomt å få denne genseren etter en tøff høst ☺️. Ragnhild Bye - rbye@live.no

Frida said...

Jag älskar stickad glamour! Denna skulle passa perfekt till min guldiga paljettkjol ;-)

Jag önskar mig den vita/grå i storlek S.
Min mailadress är frida.andersson@hotmail.se

Elise said...

Jeg ønsker meg virkelig genseren i grå og hvit i størrelse M. Den er rett og slett perfekt og jeg har ønsket meg den lenge! Ha en god søndag :)
Elise_jolstad@hotmail.com

Anonymous said...

Fantastisk fin genser akkurat passe til en gjennomgripende sjel👍 hadde blitt veeeldig glad for denne i str s i hvit/grå😀 lvaldal@hotmail.com, mvh Line

Susannah Walston said...

I absolutely love the grey/white one in Large! Perfect for sitting in front of the fire with a glass of mulled wine on Christmas day. Merry Christmas!

susannah.walston@gmail.com

Anonymous said...

Hei! Jeg vil gjerne vinne denne genseren, men ikke til meg selv. Jeg kunne tenkt meg å gi den til min beste venninne! Hun er en fantastisk person! Jeg tror hun ville bli smashing i str XS i mint! Mvh Cat -catjohansen85@gmail.com

Kristin Holseth said...

Ønsker meg denne i hvit og grå str S. Hadde vært en fantastisk fin adventsgave i denne travle eksamenstid.
God jul :)

Maria said...

Jeg ønsker meg den i hvit/mint, str M, fordi den vil holde meg varm på kontoret og så klart fordi jeg ville sett smashing ut i den - både sommer og vinter! ;)
(maria_bones@hotmail.com)

Anonymous said...

Hei hei. Ønsker meg denne i hvit og grå i str M.
Need it desperately da jeg nettopp har blitt frastjålet kofferten min med alle klærne mine etter en ukes ferie på Sørlandet.
eva.pettersen@hotmail.com

Ha en fortsatt god søndag!

Chanett said...

Jeg ønsker meg veldig denne drømme genseren i rosa og hvit i str M. Det hadde vært supert å vinne en så nydelig genser i dag, jeg har nemlig bursdag:)
Hen en god søndag :)
cckrathe@gmail.com

Camilla said...

Ønsker meg hvit/mint i strl M! Fordi jeg trenger litt farger inn i garderoben og en varm genser å "hoppe" inn i etter ferie i varmere strøk;)

Karoline Bjørnstad said...

Julen er en flott høytid. Og aller flottest er den fordi den gir oss en ekstra god grunn til å tenke litt på andre enn bare oss selv. Jeg har en helt fantastisk venninne som jeg her velger å kalle T. T har julemagien i seg året rundt. Hun tenker veldig sjeldent på seg selv, og går over fjell for andre hver eneste dag. Ts lille svakhet er mote. Og jeg vet at hun liker å følge med på bloggen din. I år har jeg veldig lyst til å vise T hvor mye jeg setter pris på henne og alt det hun gjør for andre. Men som student har jeg ikke råd til en julegave av gull, i dette tilfellet denne superflotte genseren. Jeg skulle sånn likt å sett ansiktet hennes dersom hun åpnet en gave med en genser fra arnie says. Hun ville vært i himmelen. Bare tenk hvor fin og flott hun hadde vært i en hvit og grå genser i str. s. Det hadde vært ekte julemagi! Så i år ønsker jeg meg litt ekstra julelykke, slik at jeg kan glede en annen.

Stor adventsklem fra Karoline (kani90_3@hotmail.com)

Helene Mile said...

Ønsker meg en hvit/grå i størrelse medium. Hadde passet perfekt på kalde, lange skoledager med eksamen og bachelor skriving, og siden det meste av studielånet til en fattig student går bort i julegaver i desember så blir ingen egen shopping.

God jul :)

Hilsen Helene, helle_915@hotmail.com

Anonymous said...

Kjempe fin i grå/hvit! I str medium!
Ha en super 2.søndag i advent:)
Hilsen johanna_binde@hotmail.com

Sissel said...

Jeg ønsker meg veldig en slik genser i str m i grå/hvit! Hvorfor jeg skulle vinne den? Fordi jeg fortjener det ❤️���� sisselg81@gmail.com

solveig aksnes said...

Jeg ønsker meg den i hvit/grå i str S! Jeg ønsker å vinne fordi jeg er en fattig student som bor langt hjemmefra, denne høsten har jeg ikke hatt råa til å kjøpe meg nye klær, da dette trengs sårt, å en varm å deilig genser hadde vert perfekt nå som det nærmer seg minusgrader ute! :D ha en fin adventstid videre! :)
Solaks013@hotmail.com

Helene said...

Trenger virkelig en god genser i vinter ettersom det er det som mangler i garderoben min :) Hvit/grå, størrelse S"
helene.svardal@gmail.com

Mvh helene

tuulanneli said...

I love to have grey/white. It should be really warm in here Finland because we have also cold in winter!

happy sunday :)

peraltuu@gmail.com

Anonymous said...

Hei og takk for all inspirasjon! Ønsker meg veldig den kvite og rosa i str M. Nydelig gensar! Har sikla etter den naturkvite cardiganen til A S i lang tid, noko som har resultert i et evigvarande strikkeprosjekt. Kvifor eg fortjener denne gensaren? Heile klesbudsjettet mitt går med til gode ullklær til lille Oskar på 1 år, så da får eg prøve lykken her. Mvh Marit
Maritaustbo@hotmail.com

Anonymous said...

Kjempefin genser. Denne ønsker jeg meg, slik den kan varme den voksende babymagen i vinter ��
Hvit/grå i str L
Hilsen camilla---@hotmail.com

Maiken Dahl said...

Hvit/grå, str S. Bare fordi jeg fryser. Og vinteren er seig i nord.

Maikenld@gmail.com

Cathrine said...

Ønsker meg den i hvit og grå str xs/s kommer annoy hvor stor den er :)
Hadde vært deilig med en varm og fin genser på en kald folkehøyskole! Har ikke penger til å kjøpe så mye klær når en må bruke så mye penger på skole (som ligger laaaangt hjemme i fra :( ) og ingen mulighet til å jobbe..

Cathrineglarsen@gmail.com

Anonymous said...

Denne fine genseren kunne jeg godt ha tenkt meg i fargen hvit/grå i str M. Jeg er en skikkelig frossenpinn, så jeg virkelig hadd bruk for denne her i kalde nord. Og tenk å være varm og fin samtidig 😊
tonjean@live.com

Eli said...

Genseren var jo bare nydelig! Kunne virkelig tenkt meg den i hvit og grå, og i størrelse M. Ønsker den meg virkelig som en liten julegave til meg selv, så jeg har noe å kose meg med i en juletid fylt med skolearbeid og jobb..
Email: eli_s_hess@hotmail.com

Anonymous said...

Hei. Ønsker meg den grå i str. S. Jeg er en skikkelig frysepinne og fortjener en deilig, varm genser😍
Hilsen idal24@gmail.com

Kaia said...

Jeg ønsker meg denne myke og deilig genseren i hvit/grå i large til jul av deg Celine! Min mailadresse er kaia.vatnedal@gmail.com og jeg krysser fingrene for at det er meg som har hellet med meg i denne konkurransen.

Kristin said...

Jeg ønsker meg TURKIIIS😁!! I str S. Mest fordi jeg er skikkelig preggy og føler at det kun er slike genser som passer meg, pluss at det blir helt sykt fint med en sånn genser og noen kule jeans og sko, når jeg endelig kan bruke jeans igjen over jul😊😊 så må vi ikke glemme at all lønn går til babyting for tiden😱 tenger no til meg selv 😉

Kristin, kristb@online.no

Ingrid Dyb said...

Hei! Jeg ønsker meg den i grå/hvit i str xs. Jeg er på utveksling i nord i Frankrike dette året, og utfordrer meg selv veldig på det. På skolen er det veldig kaldt på vinteren, så håper på å kunne vinne denne. Ønsker meg derfor denne som gave til meg selv for videre motivasjon og som en oppmuntring. Selv om jeg er her i vakre Frankrike er ikke ting alltid en dans på roser og tror dette året kommer til å bli det beste jeg noen gang har gjort men også det mest krevende! Har lenge fulgt deg på bloggen og instagram og vil bare si at du gjør en aldeles stor innsats! Du er veldig flink og motiverende :)
Hilsen Ingrid Dyb, Mail: ingriddyb@hotmail.com

Susanne said...

Kunne virkelig tenkt meg den i hvit/grå, i str. XS eller S, alt ettersom hvor oversized den er. Som fattig student hadde det vært helt topp med en ny strikkegenser, siden jeg ikke har kjøpt meg nye klær siden oktober i fjor.... susannelid@hotmail.com :)

Anonymous said...

Hei!
Jeg skulle gjerne vinne denne i grå i str xs .
Jeg er en frossenpin av meg og denne så utrolig god ut, i tilegg så venter jeg barn nummer to utpå våren. Så en slik genser kunne jeg brukt ut svangerskapet , men samtidig følt meg fin og varm ;-)

Hilsen Renate Kregnes
Renatekregnes@hotmail.com

Anonymous said...

Hei, Ønsker meg den i hvit/grå str. S har ingen bedre grunn enn at jeg ønsker meg den😄 monicatingvold@gmail.com

Synne said...

Flotte gensere alle tre! Jeg ønsker meg en hvit/grå i M. Det er sikkert mange som fortjener den mer enn meg, men moren min fikk en alvorlig diagnose denne høsten og det hadde vært fint med en oppmuntring!

Ingalill Asbjørnslett Ysland said...

Klarer nesten ikke velge hvilken farge jeg synes er finest, men om jeg vinner ønsker jeg meg den i hvit og rosa. Kjempefine tidløse gensre som aldri går av moten, også digger jeg at det er litt ull i de også! Størrelse M om den er litt oversized, eller str L om den er vanlig/liten i str, da jeg synes det er fint at de er litt store. Jeg er student, med studentbudsjett, og det er sjeldent at jeg kan unne meg noe skikkelig fint(og kostbart), og hadde blitt veldig glad om jeg hadde vunnet en så fin genser som dette like før jul!:-)

Uansett; God jul!

Hilsen Ingalill Asbjørnslett Ysland, mail; ingalill132@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg ønsker meg i hvit og grå, str.L. Min mailadresse er patsis.m@gmail.com jeg håper jeg vinner denne, fordi jeg og to venner har en arnie says-klubb, og hvis jeg vinner denne blir jeg den kuleste i klubben. Også syns jeg den er utrooolig fiiin! God jul!

Unknown said...

En skjønn genser som jeg liker best i fargen grå/hvit. Den vil virkelig passe til min fake skinnbukse fra HM og skinnskjørtet mitt fra Ganni! XS er str. Riktig god adventtid! Hilsen signekvittumtangen@me.com

Anonymous said...

...fordi jeg fryser :)
Maridubedare@hotmail.com
Hvit/rosa
Str small

Victoria said...

Hvit og grå er nydelig!! Ønsker meg den rett og slett fordi jeg elsker strikkegensere, men ofte er di fineste veldig dyre... Har alt stemt på deg, fordi du fortjener det:-)

victoria.kolnes@gmail.com

Ida Tande said...

Den genseren så jo bare helt fantastisk ut, spesielt for en "ispinne" som meg. Jeg ønsker meg en i hvit/grå elle hvit/grønn, i størrelse XS. Sitter å leser skole, men dagdrømmer støtt om å sitte forran peisen i en deilig ullgenser, og kose meg med en kopp kakao. Er jeg så heldig å vinner den geneseren er jeg på god vei til å få "dagdrømmen" min oppfylt.
Ha en fortsatt fin adventstid.
Ida (tande.ida@gmail.com)

Anonymous said...

Hvit/mint str L :-) hbrunsvik@gmail.com

Marte said...

Hei! Ønsker meg den hvite og grå i strl M, fordi den rett og slett var utrolig fin. Ønsker meg en varm genser som også er fin. Og som fattig student har jeg ikke ofte råd til å unne meg skikkelige kvalitetsplagg. Hadde blitt så glad hvis jeg hadde vunnet!:)

martelovise@live.no

Anonymous said...

Kvit/grå i str S. Ønsker meg ein fin, stor og god strikkegenser som held meg varm, men som også skjuler hengemagen etter fødselen, slik eg kan føle meg litt bedre... Mvh Linda (forfengeleg mamma). E-post: lkharam82@gmail.com

Anonymous said...

Hei! Jeg ønsker meg denne genseren fordi jeg har lyst til å gi mamma en gave hun virkelig fortjener til jul! :) Jeg ønsker meg den i fargen hvit/grå i str s, men det kommer jo litt ann på hvordan den er i formen..
amanda_veiby@hotmail.com

Helga said...

Å ja! Har veldig lyst på denne gensaren, grå, i str s . I år er det gåver til borna som blir prioritert, så då hadde det vore kjekt med denne fantastiske mjuke pakken til meg sjølv :-)
Helsing helga.w@live.no

Ditte mumi said...

My fav is the one in white/rose. Size Small. I love to cuddle up in chunky knits like this one, and the rose colour gives it a feminine touch.
The knit would keep me warm in the winters. This year when I'm at work, because most of my fall clothing is becoming a bit to chill now.

ditte.helbo@hotmaild.dk

Have a nice christmas
Ditte, Denmark

Linda S said...

Ønsker meg egentlig den i grått og hvitt, men fordi alt annet jeg har er svart, grått og hvitt tar jeg helt av og ønsker meg den hvite/rosa! Schjenken@hotmail.com

Linda S said...

I str L - hei hvor det går!

Anonymous said...

Hei. Kunne gjerne tenkt med denne i hvitt og grått. Trenger noe som holder meg varm i vinter
God advent til deg og dine :))
Gro
gro-naas@frisurf.no

Marie said...

Love this sweater and didn't even know the brand but I'll definately look out for it in the future. I'm sure it will keep me warm in the time to come when I'm between jobs. Should I be the lucky winner I would like the white/grey combination in a size xs. Happy December!
marielaursenvig@gmail.com

Anonymous said...

They Look amazing!!!! I love the grey and creme one so mich! Depending in the Fitting i nee da XS or S but i think the leger fit Way is better so i would Chose a size s! My Email adress is heller.maria@gmx.de
I'm at the Moment total in love with white and grey Looks with only a Touch of Black and this one combines everything i Need perfectly. So it would ne so cool to get this!

Stne Høiby said...

Den i grå og hvit i str M hadde vært perfket til meg :-D Det ville vært litt av oppmuntring i de ellers triste eksamensdager! krysser fingre og tær :)
Blir jækla fornøyd om det plutselig dukker opp en mail i innboksen (stineahoiby@gmail.com)

Anonymous said...

Hei C!
Genserene var utrolig fine alle sammen – mitt ønske er den hvite og grå i strl. S
Så hva er grunnen til at jeg skal bli plukket ut av de mange? Jo en sympati-julegave til en som sliter med svangerskapskvalme og fordi jeg rett og slett liker bloggen din og er innom hver dag for å søke inspirasjon:) synnebelstad@hotmail.com

Anonymous said...

Hei Celine!

Jeg er i en vanskelig situasjon i livet nå, hvor jeg har gått drastisk ned i vekt og er uten spesielt mye klær som passer! Jeg er nå nødt til å gå opp minst 10kg og en så flott strikket genser i str S\XS hengende i skapet som motivasjon på tunge dager hadde vært en drøm for meg med et dårlig shoppingbudsjett og lite klær i garderoben som passer for øyeblikket.

Vil legge til at du er en stor inspirasjon og en fantastisk dyktig journalist og karrierekvinne og et godt forbilde for oss andre moteinteresserte jenter til å jobbe hardt for å nå våre mål :)

Ha en fortsatt fin søndag og førjulstid!

laasen said...

Tenkte på den hvite og blå i str S eller M. Alle trenger en tykk genser slik at man kan holde seg varm og god i løpet av vinteren og med denne genseren gjør vi det me stil.

Dzifa Maria said...

Hei Celine :)
Jeg ønsker meg den hvite og grå, i str s :) Hvorfor bør jeg vinne denne? Fordi den ser fantastisk deilig ut siden jeg har ønsket meg den siden jeg så den for første gang tidlig i høst. Du aner ikke hvor glad jeg ble da jeg så at du ga en bort her på bloggen. Men det er førjulstid og jeg kan love deg at dette bare er ett av mange plagg jeg har siklet etter den siste tiden. Jeg ønsker meg en ny kjole til nyttår, vinterjakke og nye vintersko, ja, egentlig kunne det vært fint med en helt ny garderobe. Men bak tankene om alt som kan skrives opp på ønskelisten, ligger det et spørsmål; om jeg hadde fått alle disse tingene, ville det da ha gjort meg noe gladere? Svaret er nok nei. For materialistisk glede varer ikke lenger enn til det siste sekundet før du har fått det man har ønsket seg. Det ligger en spenning i å ønske seg ting, det var vel derfor den første tingen man gjorde om morgenen på julaften var å riste å klemme på alle gavene for å se om det kanskje kunne være at noe av det man hadde hatt lyst på lå inne i en av dem. For meg er det morsommere å ønske enn å faktisk sitte med tingen i hendene, det er en slags spenning rundt hele følelsen. Men like vel hadde en deilig genser som holder på varmen selv gjennom den kalde norske vinteren vært helt fantastisk. Spesielt for en person som meg, som hakker tenner bare ytterdøren åpnes.
dzifa98@gmail.com

Anja Johansen said...

Ønsker meg en i grå/hvit xs etter at jeg brukt opp alle pengene på julegaver til alle andre :) HAHA. Ingen penger igjen :p anjajohansen1987@gmail.com

Suzanne Wulff said...

Jeg liker best den i hvit/rosa i str M, fordi den hadde passet perfekt sammen med resten av garderoben min som består av mye hvit og rosa. Jeg er den perfekte match til denne genseren. Genseren ville fått det fint hos meg:)

suzannewulff@gmail.com

Anonymous said...

Åh, denne ønsker jeg meg i hvit og grå i str s. Hadde bare vært så deilig i kulden!
anitabraatun@hotmail.com

wenche said...

jeg liker den hvit/grå i str L liker den stor, inn kryper genser�� jeg synes jeg fortjener og vinne den, pga att jeg ikke kan reisehjem til Norge denne julen, på grunn av jobben min her i Nederland. Hilsen wenche! wenchenorge@hotmail.com

Anonymous said...

Genseren i hvit og grå er nydelig! Hadde ikke sakt nei til å la denne genseren i str. S varme meg gjennom vinteren :D

-Wanja-

Ingebjørg Thorbjørnsdatter Birkeland said...

Jeg ønsker meg en hvit/grå i M. Jeg studerer i Skottland og savner skandinavisk mote nesten mest av alt.. Strikkegenser passer dessuten perfekt det fæle skotske været!! Og en liten ’pick me up’ midt i eksamenssesong og siste bunnskrap av studielån hadde vært særdeeeles hyggelig :)
E-post ingebjorgtbirkeland@gmail.com.

Selma Borch said...

Siden klesskapet mitt for det meste består av nøytrale farger, har jeg utrolig lyst til å utvide fargespekteret litt og ønsker meg denne i hvit/rosa - i størrelse XS. Grunnen til at jeg ønsker meg denne er vel for det første at den er utrolig fin og enkel, og hadde vært veldig deilig å bruke på en kald skole. Som skoleelev har jeg heller ikke det budskjettet at jeg kan kjøpe klær som koster så mye som denne toppen, så hadde vært en glede å vinne denne konkurransen!
(selmaborch@hotmail.com)

Monica's Verden said...

Jeg synes dem alle er fin på sin måte, men om jeg skulle være heldig så ønsker jeg meg den som er Hvit og grå :)
Jeg bruker str L :)
Jeg ønsker og vinne da det hadde vært kos med en gave til jul, det blir nemlig ikke gaver her i julen er lenge siden sist jeg fikk en julegave.
Voksne i vår familie kjøper ikke gaver til en annen, så da blir det tomt,. Men det er egentlig greit, men litt stusselig når folk spør meg etter jul hva jeg fikk. Velll nå skal dere høre ingen verdens ting :)
Så derfor ønsker jeg og vinne, slik at jeg har fått meg en flott gave jeg kan fortelle om når noen spør. :)

Å selvfølgelig fordi jeg synes genseren er kjempe flott, å den høres kjempe behagelig ut.
Krysser fingrene og ønsker deg en videre fin adventstid.
hilsen Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Silje said...

For en fantastisk konkurranse! Har beundret strikkevarene til Arnie Says lenge, men passer desverre ikke til min studentøkonomien! Hadde vært utrolig deilig å komme hjem fra studiene til en deilig genser til første juledags frokost. Min favoritt er i hvit/mint. Str S! Mail: Silje.k.skarra@gmail.com :) Takk for inspirerende blogg!

Anonymous said...

Skulle jeg være så heldig ønsker jeg meg den grå og hvite genseren i str M. Hadde vært fantantastisk å kle kulden ute med en så fin genser, passer jo til det aller meste:-) Synes jeg har vært snill iår og fortjener en ny genser.
marianne@live.no

Anonymous said...

My favourite is the green one, my size is small my email is dmeritzis@yahoo.com and I would love to win this because it seems comfortable and amazing

Anonymous said...

For en fantastisk genser <3 Kunne virkelig tenkt meg den i grå, i en str. S. Jeg er en evig frysepinne, kler meg gjerne i flere lag med ull, og denne er stor og chunky og passer perfekt til å pakke seg inn i. Året mitt har vært svært vanskelig, med samlivsbrudd og mye rot rundt dette. Øknomien er heller ingenting å rope hurra for som fattig student. Så det hadde vært intet mindre enn helt fantatsisk å runde av året med min helt egen, varme, mye ullgenser. (Her smører man i tykke lag med melankoli.) Krysses det som krysses kan i en travel eksamenstid:):) oeydisfjeldbu@live.no

Anonymous said...

For en fantastisk konkurranse, elsker den grå:)

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 267   Newer› Newest»