Thursday, December 4, 2014

STREET STYLE FROM LONDON PART TWO

   
                              STREET STYLE FROM LONDON PART TWO
Det regnet så mye at slengbuksene og skoene ble klissvåte, men dette til tross, streets style fotografen David Nyanzi fikk tatt noen kule bilder i en bakgate i Shoreditch som han sendte meg.

 My outfit on a rainy day in London part two, was snapped by the talented photographer David Nyanzi, - I felt like a wet dog afterwords, and my my flared pair of jeans got a wash- but so thankfull for the Nyanzi Report feature.
                                     photo: David Nyanzi /TheNyanziReport


stylemag

11 comments :

Anonymous said...

Hei Celine��
Ser på din Instagramkonto at du har den hvite og sorte pelsen fra FWSS. Du har et bilde av pelse fra moteuken i New York for ca to med siden, og et nyere bilde. Det ser ut for meg at dette er to forskjellige pelser, stemmer det? Skal kjøpe meg en����men syntes den fra moteuken er mer markert en den du har lagt ut senere.
Mvh Lena ��

Maria said...

Hei! Har ikke lagt igjen kommentar hos deg før, men har fulgt bloggen din det siste året og liker den så godt! Det er ikke så mye fjas og reklame, men inspirerende (hverdagsantrekks-)bilder! Og så til det jeg egentlig skulle si: Elsker buksa di! Er det MiH Marracech? Skummelt å skulle bevege seg ut av skinny jeans komfortsonen, men de buksene frister veldig! Hilsen Maria

Unknown said...

Niceee!

xxx Linsey from POSE-BLOG.com

You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Lena, det stemmer det. Under New York Fashion Week lånte jeg vareprøven som desverre tilhører arkivet til FWSS, så den kunne jeg ikke kjøpe. Da jeg skulle ut for å kjøpe jakken, fant jeg ikke en som var like markrt, men når det er sagt- vinterens favoritt:) Håper du får tak i en:) klem fra celine

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Maria! Det var hyggelig å høre- tusen takk for det.
Veldig hyggelig med den form for tilbakemelding- det betyr mye for meg, det er jo inspirasjon man håper man kan drive med i dette universet.
Jeg slekr at de er skinny- og at de er lange gjør at man får lengre bein, men i regnvær anbefales det dog ikke slengbukser..hehe. Kommer mye 70-talls til våren:)

Anonymous said...

Takk for svar����Jeg må også si at du er en stor inspirasjon i hverdagen���� det er flott at du kombinerer alle prisklasser innen mote����det er en kunst����men det får du til med stil����

Camilla said...

Er buksene fra MiH? veldig kule! og kult at 70 tallet kommer til våren:) Føler det er en stil jeg kler og som jeg er glad i. Bruker den dessverre alt for lite.

Hippie, hippie - milkshake said...

Tusen tusen takk, damer. Jeg prøver så godt jeg kan å kombinere plagg i ulike prisklasser så hyggeliga at det blir lagt merke til.
Hei camilla! buksene er fra mih:)
Mardou har også slengbukser, emn kun sett de i hvite fra forrige sesong. Elsker å kunne kombinere 70-tallet med mer stilrene plagg- samtidig som at det skal være litt lekent.

Anonymous said...

Du har herved flere stemmer fra meg!
Katrine

Hippie, hippie - milkshake said...

tusen, tusen takk Katrine:) det var hyggelig å høre:)

MaritBE said...

VEldig kule bilder av fine deg :-)