Wednesday, October 1, 2014

VINTAGE VIBES                                                           HIPPIEHIPPIE VIBE
Det er mye 70-talls inspirasjon å hente på catwalken for ss15, og jeg er allerede i modus. Har opprydning i kjelleren (igjen) og forleden dag ble jeg inspirert av en butikkansatt som hadde på seg et par vide slengbukser fra Acne, og kom på mine gamle par fra Whyred som har ligget i skapet i sikkert  10 år. Det lønner seg å spare på gamle skatter, men noe må man også kvitte seg med.
ps. Det blir vintage salg lørdag. Jeg selger gamle og nye skatter med fire andre venner i Oslo. Mer info kommer.  Håper å se deg.
stylemag

9 comments :

Caroline said...

very good !!

http://franchemeetsfashion.blogspot.cz

Anonymous said...

Så fine bukser. Hvor er skjorten og toppen fra?

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk, skjorten er fra Ganni, og toppen er fra FWSS. Buksen har jeg hatt i mange år, måtte klippe den nederst fordi den var så lang og jeg er ikke så høy. Skjorte kjøpte jeg tidligere i sommer, mens toppen fikk jeg til bursdagen min av et vennepar:)

Anonymous said...

Hei !
Jeg lurer på hvor ofte magasinet Stylemag gis ut ?
Mvh Gøril

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Gøril, det komer nesten hver måned. Nå som det kom Interiør forrige uke, er det bare å glede seg til nytt magasin om noen uker.

Anonymous said...

Jeg bestilte et abonnement den 25.aug. Når kan jeg forvente å få mitt første magasin da?
Mvh Gøril

Anonymous said...

Luxus!

Hippie, hippie - milkshake said...

:)
Hei anonym- ja da skulle du ha fått magasinet, men sjekk med vår abo-avdeling som har full kontroll på det. Kan ta litt tid vet jeg. c

MaritBE said...

Så kult :-D