Wednesday, September 17, 2014

SHADES OF GREY

                                                                  GREY ZONE
In the future, you will probably see me in this kind of outfit every day. Casual and simple - wearing skinny jeans, converse and a classic wool jacket.The shoes are not the best for my feet, but the platform gives me the few extra centimeters....      
Det er lett å bli lei klær, når man faktisk jobber med det hver dag, og i fremtiden blir det kanskje slik jeg kler meg hver dag?, i et par skinny jeans, T-skjorte og en blazerjakke? Av og til lurer jeg på om dere vi ha mer personlige innlegg eller kun mote.  På instagram kan kanskje hver dag oppfattes som glamorøs når det kanskje egentlig ikke er helt sånn....  photo: Stellamoniq
stylemag

25 comments :

Anonymous said...

Bloggen din er topp nå, men alltid koselig å bli bedre kjent med deg. ✌️😃

Hippie, hippie - milkshake said...

:) tekte litt på det her forleden, at jeg kanskje her på bloggen bør fortelle litt mer fra kulissene. At reisene ofte er korte og hektiske, at middagene på fin restaurant blir byttet ut med flytog, sene kvelder med jobb, og rugsprø på sengen...
takk for at du følger bloggenn min) og snart god natt...

Anonymous said...

Hei!
Liker bloggen din godt - en av de jeg har valgt å legge inn som bokmerke.
Hadde kanskje vært greit å synliggjøre hvor mye arbeid som ligger bak, men jeg synes det er en befrielse å sluppe cutie-overload, pupper og lår hos deg. Fortsett med det er du snill.
K.

Maria said...

Hei, Celine.
Jeg har lest bloggen din fast i lang, lang tid, og liker den godt. Men litt bakom og personlig kunne jeg absolutt tenkt meg.
Klem til deg <3

Anonymous said...

Hei. Gutt 25år her
Må bare si at jeg digger stilen din.
Du gir meg masse inspirasjon.
inspirasjon på farger og trender, men resultate blir altid til fantastisk herremote.
Synd at stylemag er kun for GRIL

Anonymous said...

Hei! Jeg synes det er veldig bra med daglige bilder av outfits. Det er som flere sier til stor inspirasjon! Jeg tror også at det kan være sunt for alle å få se moteverdens mindre glamorøse side, så jeg synes så absolutt at du bør ha med noen innlegg om dette i blant. Kanskje du kan fortelle om utfordringer du møter og, ja, kanskje være litt mer personlig.

Hilsen Sol:)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Sol! Tak for veldig fin tilbakemelding. Da skal jeg prøve å balansere både mote og litt mer innblikk fra innsiden, uten at det blir kjedelig, eller virker som man klager- for jeg har virkelig verdens beste jobb, selv om dager kan være tøffe. Har du lest siste magasinet, så blir du også litt mer kjent med meg i intervjuet der. Ha en fin dag.
klemmer fra celine

Aud said...

Hei. Følget bloggen din daglig. Liker den veldig godt, men har ofte lurt på hvor du går (jobben ) etter alle de lekre streetstylebildene. Spesielt de fra Oslo. En sniktitt fra kontoret? Litt om hva du gjør på en "vanlig" dag. Hvordan du tenker når du pakket for reiser. Hvor henter DU inspirasjon? Eller er det bare å fortsette og blogge som før. Du INSPIRERER!
God helg når det kommer.

mariemustad said...

Så glad jeg kjenner deg personlig, for du er så bra dame. Like fin på innsiden, utsiden og bak kulissene, Hippie Hippie <3 love you!

Anonymous said...

Jeg har levert et par skryte-av-deg-kommentarer tidligere og gjentar gjerne. Synes du er kjempedyktig på det du holder på med så: "hold fram som du stevner"!
Men — siden du spør, må jeg jo innrømme at også jeg kan være litt nysgjerrig på det du ikke viser. Så ja, - kanskje litt privat innimellom?

Lykke til videre og ha en fortsatt fin dag :)

Heidi

Hippie, hippie - milkshake said...

Tusen takk, Marie! Det samme. Og til dere jeg ikek kjenner, vil jo virkelig at dere skal få se litt flere sider av hverdagen min. Dagene er sjelden like, men ikke alltid jeg dokumenterer dette med kamera- noe jeg skal bli bedre til.
Heidi!Litt privat, uten at det blir over the top- skal bli. Rosabloggete blir det aldri her inne uansett- det lover jeg...

Anonymous said...

Hei fine du :-)
Kan du si nr og merke på din fine røde neglelakk ?
MA

Victoria - Seek Soul said...

Så fint antrekk! Jeg har veldig lyst til å høre mer om hvordan hverdagen din er :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei kjære anonym- bruker Chanel og Dior sine røde lakker. Skal sjekke numemr på de:) klem c

Linda said...

Hei Celine!
Liker bloggen din veldig godt, men synes det hadde vært supert med litt personlig også! Vet at du er småbarnsmamma så har ofte lurt på hvordan du får logistikken til å gå opp på hjemmefronten med reiser, deadlines etc. Kanskje det blir litt for boring å dele, men det er nå det jeg er nysgjerrig på :-)
Ellers vil jeg også gjerne ha mer behind the scenes stuff :-) Ha en fin kveld

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Linda! Det er supert med den type tilbakemelding, og det er faktisk ikke bare lett emd denne logistikken. Jeg prøver å balansere hverdag, jobb, blogg og privatliv- og som som jeg har nevnt tidligere har bloggen vært der jeg har vært minst privat- mens instagram har gitt rom for litt mer innsyn- samtidig som på instagram kan de kanskje virke som jeg reiser hele tiden. Sannheten er at jeg ofte kun er borte en dag, men så postes det bilder litt senere og, vips tror alle jeg er på reise hele uken- mens jeg faktisk ikke en gang har vært borte et døg, og sitter på kontoret neste morgen. Jeg står opp tidlig hver dag, og prioriterre både levering og henting i barnehagen, pluss tur med hunden som sagt. Jeg liker å ha tid om morgenen- lager juice- friskpresset- og frokost, matpakke mm, sykler ned til jobb, for å komme meg raskt frem:) og på jobb er det møter, planlegging, og skriving som gjelder. her kom det mye info på en gang...hehe.. Skal få mer info inn i små poster i løpet av uken- så håper jeg på feedback både på det og outfits:) god natt alle sammen- dere er bra!!!

Henriette said...

Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at jeg ville like bloggen din hakket bedre om den ble litt mer personlig! Det er noe ved det å se litt annet enn kun det som er "picture perfect", uten at det trengs å oppfattes som "klaging". :)

MaritBE said...

Jeg liker en blanding jeg, av personlig og mote - men det er jo selvfølgelig helt opp til deg :-) Liker bloggen og instagrammen din veldig godt :-) Stor fan - men det vet du jo :-) Syns antrekket var stilig jeg :-D

Julie said...

Hei, hvor er blazeren din fra? Den var sååå fin :)

- Julie

elisabeth said...

Jeg vil også gjerne se litt mer "behind the scenes", selv om jeg liker bloggen veldig godt slik den er nå også. Er ikke så glad i sånn kosemoseoverdose-innlegg med tema som frokost på senga, søte ting man får kjøpt på etsy osv, så setter stor pris på den stilen du kjører mtp blogging, men jo, gjerne litt mer råmateriale, logistikk og personlige ting innimellom!

Håper du har hatt en fin, ikke fullt så stressende helg!

Inger said...

Hei! Elsker bloggen din.
Hadde vært fint om det blir litt mer personlig. Har ikke råd til å se slik, perfekt kledd ut, liker å drømme meg bort, men noen ganger blir det litt mye "perfekte" bilder. Vil ikke oppfattes som negativ, men savner også sterkt merkene på plaggene dine. Vi får aldri vite hvor de er kjøpt fra. Du poster det noen få ganger, men veldig sjeldent. Kan du ikke skrive f.eks. Jakke - Ganni ?
Har råd til å kjøpe noen småplagg innimellom, og denne grå jakken elsker jeg virkelig! Hvor er den fra?

Hilseb fast leser!

Anine said...

Det ville vært spennende å sett hva du gjør time for time en "vanlig" dag! Og hvor er buksene dine fra? Rålekre! Fin blogg har du også!

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei- blazeren/jakken er fra Isabel marant for H&M:)
og takk til alle for veldig fine innspill- jeg komemr nok til å ha min touch på bloggen videre, men vil tilpasse den etter deres behov og tanker- vil jo at dere skal finne inspirasjon, og samtidig bli litt kjent med meg- uten at det bikker over...

Hippie, hippie - milkshake said...

og hei, til deg faste leser, skal poste hvor plaggene er fra- gjorde det konsekvent før, men så klaget noen over at det virket som reklame, noe det ikke var- og da tenkte jeg at jeg heller kunne svare de som spurte:) men da skal jeg poste det igjen.
klem c

Hippie, hippie - milkshake said...

og jeanene er fra BLKDNM, var en søm på hvert kne som jeg rev opp for å få hull på knærne:)