Monday, August 18, 2014

FROM THE CATWALK IN PARIS

                                                                                                        annonsesamarbeid
Det er gått et halvt år siden jeg var på plass i Paris under moteuken, og fikk se HM Studio AW14. Den ekskslusive Studio-kolleksjonen fra H&M falt i smak hos en samlet mote-elite under visningen, og ønskelisten over plagg har vært lang siden. Nå er ventetiden snart over, og før H&M Studio Aw14 slippes for salg første uken i september, kan du bli invitert til VIP-preshopping av den eksklusive kolleksjonen 3.sept. Følg med denne uken, for å sikre deg vip-invitasjon!
Men først har du en favoritt blant disse 4 lookene?
                                                                                                          
                                                                                                                           photo: H&M
stylemag

11 comments :

Jeanette said...

Nederste er min absolutte favoritt!:) Gleder meg til å se hele kolleksjonen, og det hadde jo selvsagt vært ekstra stas å bli invitert til preshopping. Ønsker deg en fin mandag!:)

Linda said...

Look nr 3, ref min tidligere kommentar om lag på lag i hvitt! ;-)Elsker jakken, bare må ha den

Henriette said...

Den lange, svarte dressjaken uten tvil! Her gjelder det vel å være kjapt ute om man skal sikre seg noe! Vet du om kolleksjonen kun kommer i salg på nett eller om den kommer i noen butikker i Oslo også? :)

Anonymous said...

Look nummer 1 og 3, helt klart!!! <3

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Henriette! Kolleksjonen komemr for salg 4.september- det er en torsdag. Onsdag 3.septemebr blir det pre-shopping, og jeeg er så heldig å få invitere dere som er mine faste lesere til dette. påmelding til dette skjer denne uken- så da er du sikret favorittene før de kommer for salg for alle torsdagen:)

Victoria said...

Tror nok jeg beholder buksene på i høst, men den lange dressjakken på bilde 4 skal definitivt prøves ut uten topp under. Krysser fingrene for at jeg får fatt i den:)

Camilla said...

Digger også den lange dressjakken:) Og de røde støvlettene er jo helt rååååå, men usikker på om jeg får brukt de. Du kledde de!

Hippie, hippie - milkshake said...

tusen takk, Camilla! De røde kommer i svart også- en sikker vinner sånn sett! det fine er at de er stive, så de ikke detter ned- slik noen lange støvletter gjør. Håper å se dere alle på pre-shopping.

Unni said...

Definitivt look nr. 3. Grønnfargen er lekker :-)

Unni said...

Uff,- feilskrift. Jeg mente nr. 2

Hippie, hippie - milkshake said...

det går bra:) god dag til deg. Legger ut invitasjon til evenetet om noen timer- så følg med