Tuesday, April 8, 2014

MADE IN HEAVEN

 THE PERFECT COAT
Jakten på den perfekte kåpen er i gang, og vi har allerede begynt å planlegge høstens utgaver av STYLEmag, etter en uke full av pressevisninger og møter. Her er en av Favorittene fra MiH, denne sesongen blir en stor kåpe-fest!!!!! Det er så mange fine jakker og kåper- så nesten umulig å velge.

stylemag

8 comments :

Kristin said...

Blir det farger?!

Hippie, hippie - milkshake said...

paletten for høsten er nydelig fra alle de merkene vi har vørt hos- bare å glede seg...

Camilla said...

herlig og gøy med kåper!!! Men du har jo så mange fine fra før;)

Hippie, hippie - milkshake said...

ja da:) men alltid noen på ønskelisten likevel..
har min kjære kamelfargede kåpe fra weekday som er like fin 8nesten9 som da jeg kjøpte den for sikkert 5-7 år siden, og min svart fra blkdnm, nå trengs nye farger/ evt nude toner..

Hannah said...

Denne bloggen er så utrolig inspirerende! Jeg vet at dette er en moteblogg, og det er jeg utrolig glad for, for det er dessverre ikke så altfor mange av dem i Norge.. Men jeg syns du har en så flott figur og at du har en fin kropp, så jeg lurte litt på hvordan du spiser, noe du ikke spiser eller tips til mengde eller andre ting? Deg og ditt blad er bare toppen av kaken!

Stor takknemlig klem

MaritBE said...

Den kåpa der var virkelig fin :-) Herlig! MiH har så mye fint :-) Det er så mange fine kåper ja - enig at det er vanskelig å velge :-)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Hannah, og takk for en hyggelig mail- Tusen takk for at du blir inspirert og tar deg tid til å stikke innom her:)
Det er sjelden jeg omtaler mat og matvaner, men om du også følger meg på instagram har du sikkert sett at jeg spiser mye grønt. Jeg spiser vegetarmat og fisk- og kuttet ut rødt kjøtt for 17 år siden. jeg er ikke fanatisk på noen måte, spiser det jeg har lyst på- til frokost, lunsj og middag. Jeg har en sønn i hus og er opptatt av at hele familien spiser variert og godt. Ellers lager jeg grønnsaksjuice om morgenen til store og små- enten grønn med epler, ingefær, lime og agurk eller med gulrot. Jeg spisre både brød og poteter, drikker mye vann:) klem c

KaariineeMK said...

Gud så herlig jakke!