Monday, March 3, 2014

FENDI LOVE

 FENDI er sterke på solbrillefronten denne sesongen, og jeg virkelig elsker disse med leopardprint og rosa stang! Min venninne, Silje som er optiker i Larvik, hos Ljosland Optikk overtalte meg til å kjøpe et par som ikke var svarte....:) and im in Love. Neglene lakkes røde!
stylemag

12 comments :

Julianne said...

Nice :)

Hippie, hippie - milkshake said...

takk, Julianne!
Man tror man har alt man trenger på brillefronten, inntil alle nyhetene plutselig dukker opp. Og når stilen er ganske svart/hvit er det gøy å leke seg litt med farger og mønster. elsker de nye variantene til Fendi og Dior denne sesongen.

Line Harbak said...

Råkule!

Katrine Bergan said...

Så utrolig kule!

Aud said...

Kjempefine briller da. Kan ikke du legge ut antrekk fra Paris? Har sett lite derfra. :). God bedring hvis du fortsatt er syk. :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Aud! Jeg er fortsatt syk desverre, og var i Paris bare et døgn. Fikk aldri tatt outfit den siste dagen, det begynte å regne, så alt jeg har er bildet tatt sammen emd jentene som havnet på vogue.com der du egentlig kun ser en frakk og veske;( sorry sorry...

Aud said...

Hei igjen. Det går nok bra. Du får komme sterkere tilbake nå kroppen er blitt frisk. Å være syk er både trist, vondt og kjedelig. 😘.

Anonymous said...

Hei ;) Har virkelig prøvd å finne Chanel vesken din på nett, men finner ingen i nærheten! Jeg er blitt litt obsessed, jeg er ikke glad i de vanlig Chanel veskene men den du har synes jeg er rå! Har du lyst til å fortelle hva den heter og evt hvor du fikk tak i den?

Hippie, hippie - milkshake said...

hei anonym! Jeg tror det kan være en limited edition, jeg hadde aldri sett den før jeg kom til Chanel-butikken i London- der jeg kjøpte min. Chanel har mange vesker som kun blir laget for en sesong, og heldigvis kan man jo si- blir ikke alle veskene it-bags som alle andre har. Jeg har fortsatt ikke sett noen andre med denne, men vet de hadde en igjen i høst i butikken...

MaritBE said...

Så utrolig kule :-) og unike, er ikke alle som har de solbrillene der tenker jeg :-) Bra du hørte på venninna di, hehe. Fin neglelakk også :-)

Hippie, hippie - milkshake said...

ja, sant;)
elsker rød neglelakk- blir liksom aldri feil...

Luisa Fernanda del Mar said...

Så utrolig kule!