Saturday, March 29, 2014

DAGENS STYLING

       TODAYS DETAILS                                                                                                                   
Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde en slags bak fasaden-blogg i tillegg, uten glamorøse bilder, slik at det var lettere for dere å få et riktig innblikk den hektiske mediehverdagen. Faktisk er det sjelden jeg får satt meg ned før jeg skal legge meg. Lunsjen blir spist i hyrten og styrten mellom to T-banestopp, og fem møter, og siste jobbmail besvares stort sett etter midnatt. Anyways. Dagens look kommer her. Flere bilder på vei.
                                                                                                  foto : Polliani.com


stylemag

5 comments :

Fashion Musings Diary said...

I love the lace up details!
http://fashionmusingsdiary.blogspot.fr

Marieullevoldsater said...

Nydelig.

MaritBE said...

Skjønner godt hva du mener. Alt ser så fint og perfekt ut på "overflaten", så ligger det mye mer under enn det man ser gjennom bildene. Jeg skjønner veldig godt at du har en hektisk hverdag, og jeg forstår virkelig ikke hvordan du får det til å gå rundt. Du er bare helt rå. Bare pass på deg selv og hør på kroppen :-) Det har jeg lært veldig mye av de siste 4,5 årene, etter jeg fikk kronisk utmattelsessyndrom/ME. Man lærer bare kroppen å kjenne mer og mer. Unner ingen å ha det, og det er så utrolig viktig å respektere og høre på kroppen når den sier ifra. Håper alt er fint med deg :-) Stor klem til deg.

Hippie, hippie - milkshake said...

takk, Marie!

thank you fashion musings diary:)

Hei kjære Marit! Tusen takk for at du er den du er, alltid deler personlige tanker, kommenterer, er positiv til tross for at du tidvis har det tøft og er sliten. Virkelig så mange flere enn man tror som får ME. Du må ta vare på deg selv, ha en nydelig helg, så "snakkes vi" Kanskje det kommer en slik blogg eller instagram fra meg etterhvert. klemmer fra celine

MaritBE said...

Så utrolig fint sagt av deg, tusen takk :-) <3 Håper alt står bra til med deg :-)