Sunday, January 26, 2014

VINN MITT SILKESKJERF

 WIN!WIN! WIN!
Endelig har jeg fått muligheten til å gi bort et egetdesignet silkeskjerf til en av dere trofaste lesere som ennå ikke har kjøpt det. Maria, Marianne, Annabel og jeg gir bort hvert vårt silkeskjerf designet for Holzweiler til en heldig leser på hver av våre blogger. (og ja du kan delta hos alle:)
Legg igjen en kommentar om hvordan du vil style skjerfet, samt kontaktinfo og jeg trekker en heldig vinner. Det er lov å delta på instagram også:) @hippiehippiemilkshake @holzweileragency

Win This is your lucky chance to win the limited edition silkscarf we designed for the norwegian brand Holzweiler. Wanna win this? Just leave a comment with your contactinfo and how you want to style my scarf!                                                                                                                      konkurrase

stylemag

129 comments :

Anonymous said...

Jeg vill ha rullet skjerfet sammen og brukt det som hårbånd. Det hadde blitt en veldig delikat og feminint uttrykk med akkurat det mønsteret på mitt sorte hår, samtdig som det gir en edgy look. For å ikke minst snakke om at det kan redde mine "bad hair days" som det heter. =)
Hilsen Linn
poochi_linh@hotmail.com

Emma Melin said...

I would style the scarf with a casual outfit in black and white, and I would tied it around my neck in a sloppy knot. I'm really in love with this scarf and would be so happy if I won! Thanks for an amazing blog, you are a huge inspiration to me! / Emma

Mette said...

Ooooo, dette skjerfet er perfekt! Klassisk, rent og pent, kan brukes til alt. Jeg ønsker meg dette:-)

Caroline said...

Jeg ville brukt det som belte på en svart høytlivbukse med en litt oversized hvit skjorte for å få fram skjerfet. :-)

Caroline - didelinejenta@hotmail.com

Anonymous said...

Å Celine, jeg har siklet sånn på det skjerfet ditt, jeg synes det er så fint!! Det kan brukes til alt! Jeg kan surre det rundt hanken for å gjøre hverdagsvesken super-chic, jeg kan bruke det som belte i favorittjeansen med en hvit silkeskjorte, jeg liker å bruke skjerf som belte også med skjørt og på den måten blande farger og mønstre mellom overdel og underdel. Som du hører, så fikk jeg mange ideer, ha ha. Krysser fingrene!!

Sonja
www.sonjadurand.com
sonjagunders@hotmail.com

Marte V said...

Åhh for en konkurranse! Ville ha stylet det til en slitt olashorts, en sort løs topp og lange tynne deliktate smykker. Eller til en fin stor strikke genser på kaldere dager.

marte.vasbotten@gmail.com

Renate said...

Svart skinnbukse svart dressjakke hvit t shirt. Kult:-) renate.halland@gmail.com

Anonymous said...

Jeg kunne brukt dette til alt mulig, men favoritten er i håret. Litt sånn hippie look. Når det blir litt varmere ute med boyfriend jeans hvit tee og sneakers ;) Har ønsket meg dette leeeenge. Så nå er det bare og håpe..
Hilsen Monika
missmoniq20@yahoo.no
Ps: har fortsatt lyst på blk dnm nette om du har ;)

Sara Adolfsen said...

Ååh, jey! Jeg brukt skjerfet som enkelt og kult, enten rundt håndleddet eller rullet det, så tatt det rundt halse inni en av (mange favoritter) turtleneckene m ine:)

Jeg elsker at skjerfet er i basisfarger og dermed kan brukes til så og si hele garderoben min.


Mail: adolfsen.sara@gmail.com

Stine Friis said...

Jeg ville brukt det som en stor bandana, eller som pynt på ei svart veske! Og når våren kommer vil det passe utmerket omkring halsen i en løs knute.

Stine Friis said...

Jeg ville brukt det som en stor bandana, eller som pynt på ei svart veske! Og når våren kommer vil det passe utmerket omkring halsen i en løs knute.

Oops. Glemte mail: stine.friis.hals@gmail.com

Justitia said...

Ja takk, dette ønsker jeg meg. Stilrent å flott! Skinnjakke, hvi skjorte/tee, sort bukse og sorte eller brune boots passer helt flortt til skjerfet! Krysser finhre!

Justitia said...

Ja takk, dette ønsker jeg meg. Stilrent å flott! Skinnjakke, hvi skjorte/tee, sort bukse og sorte eller brune boots passer helt flortt til skjerfet! Krysser finhre!

Anne Kari said...

Jeg elsker dette skjerfet! Fargekombinasjonen og de rene linjene er hva som fikk meg til å falle for det. Ble lei meg da de var utsolgt på Tatler.

Jeg ville knytt det bak i nakken og hatt det hengende løst nedover brystet. Jeg ville hatt en hvit tee kombinert med en sort blazer og mørke skinny jeans.
Til litt finere bruk ville jeg hatt en kremfarget kjole jeg har, med skjerfet hengende rundt nakken med endene nedover brystet og midjen. For å fremheve og stramme inn rundt midjen ville jeg hatt et sort tynt skinnbelte utenpå skjerfet og kjolen, kombinert med en sort blazer eller kåpe utenpå.

Krysser fingrene og ber for litt konkurranseflaks! Tvi tvi! :)

Hilsen Anne Kari.
akhs@gmail.com

Anne Kari said...

ups! akhsolberg@gmail.com

Sunniva said...

Nydelig skjerf som jeg ville brukt på mange forskjellige måter. Gjerne rundt håndleddet, eller som pynt på den nye freshe svarte vesken min :-)
Håper jeg vinner :-)

Sunniva83@gmail.com

Ina said...

Would style this scarf with a grey cashmere sweater in black or white. A perfect winter days outfit. Ina

Trine said...

Jeg ville stylet det som turban siden jeg ikke har hår. Som ung på langvarig chemo er jeg også i kunstig overgangsalder, så alt som ikke er kokvarmt er bra.

Nina said...

Definitivt til skinnbukse og hvit skjorte/bluse. Trenger ikke annet tilbehør da.

Mari said...

Jeg ville brukt skjerfet ditt som topp til sommeren!

Jeg skal til barcelona og ser for meg sandaler, cutoffs og et deilig silkesjerf knytt rundt overkroppen med en spiss ned foran!

mari_eskerud@hotmail.com

Nina said...

Glemte kontaktinformasjon nina_gjoevaag@live.no

Elise Hartvedt Knudsen said...

Jeg ville brukt det sammen med bikerjakken min, en enkel hvit tee, skinny jeans og mine nye birkenstocks. Skjerfet ville jeg surret enkelt rundt halsen, slik at det blir en causal look!

Cathrine / SerendipityCat said...

Jeg tar skjerfet med meg til Thailand, og når jeg drar ut på dykkebåten knyter jeg det stramt slik at det holder håret på plass. Tenker skjerfet ditt ikke har vært med ned på 30 meter og møtt hai før! ;-) (Lover å sende bilde!)

Cat@serendipitycat.no

Anonymous said...

Jeg ville brukt skjerfet som hårbånd med en hvit bomullstunika/kjole og bare føtter. Reiser snart til varmere strøk så det hadde passet perfekt. Her hjemme i Norge hadde jeg matchet det med skinny jeans, strikkegenser og sneakers.
Hilsen Lotte - lottee@live.no

Anonymous said...

Jeg ville brukt det som et belte, tredt det gjennom belte hempene på et par svarte smale jeans. Hatt høye sorte spisse pumps til, en laidback sort v-hals tskjorte, en oversized blaser og min sorte chanel boybag:)

Ønsker meg skjerfet ditt veldig!

Klem fra Elise

elise_charlotte@hotmail.com

Line said...

Jeg vil ha på meg min sorte silkebluse, mine sorte skinnbukser (litt baggy) og sorte høye boots. Det hele ville jeg toppet med ditt nydelig skjerf. Kult, klassiskt og rocka;)

Elisabeth said...


Jeg ville hatt det i halsen til en bluse med en strikkejakke over, eller rundt håndleddet.
Super fint skjerf som kan heve ethvert antrekk!

elis-ha3@online.no

Anonymous said...

Ville brukt det litt Jackie-O style på hodet, retta ut de tullete krøllene jeg har og hatt det som et bredt hårbånd med noen store retro solbriller... Klar for sommer i vinden på Long Island!

Brit
britk78@hotmail.com

Anonymous said...

Dette skjerfet ditt er så fint! Jeg ville brukt det sammen med alt jeg har i min svart- hvite garderobe, først og fremst rundt halsen men også i håret.
Anita
(anitabraatun@hotmail.com)

Kamilla said...

Jeg ville stylet skjerfet enkelt og greit sammen med slim jeans og en enkel oversized genser. Hadde knyttet skjerfet på en kul måte for å sette prikken over i'en på antrekket.

Kamstong@gmail.com

Anonymous said...

Åååå, jeg bare elsker fargene i det fine skjerfet ditt<3
Jeg ville stylet til med en jeans, lave boots og min brune skappelgenser. Ett hverdagsantrekk:-)
Go klem fra Jannicke (jannickehaugen@hotmail.com)

Aleksandra said...

Jeg ville enkelt og greut stylet skjerfet sammen med set bare skinny jeans og en enkel hvit, oversized t-skjorte. Hadde knyttet skjerfet løst rundt halsen. Skjerfet skulle fått all oppmerksomheten, derfor et enkelt valg av denne typen kombinasjon av plaggene.

Håper virkelig jeg vinner!! :-D

Aleks-pet@hotmail.com

Andrea Nyhuus said...

Åh, skjerfet kan jo brukes til alt! Jeg reiser til Kina om to uker for å praktisere i kinesiske barnehager, og drømmer om å style skjerfet med enkle hverdagsantrekk der nede. Sorte jeans, hvite overdeler, ullcardigans og dette lekre skjerfet enten i halsen, på hodet eller knytt rundt midje eller erme <3

Camilla Rasmussen said...

Å, det finnes så mange måter å style det på. Jeg ville brukt det veldig ofte og derfor ville jeg variert ulike måter å bruke det på - men det er jo vanvittig kult som et slags "smykke" (knyte det rundt halsen) til et hvit skjorte eller knyte det på armen eller kanskje til og med brukt det som hodeplagg til en fin bikini på stranden.
Håper virkelig på å vinne!

camillarasmussen@live.no

Anonymous said...

Hei Celine. Skjerfet er superfint, og ganske "rocka" i fargene selv om det er silke. Ville derfor stylet det til en klassisk sort litt oversized blazer (med oppbrettede smale ermer), sort topp og mørke jeans med huller i (for å skape litt kontrast). Buksene er da smale for blazeren er litt stor og lang. Bretter opp buksene nede, og har "killer pumps" - )). Krysser fingrene; elisabethfauske@hotmail.com

Elise Klausen said...

Åh, jeg har så mange måter jeg ville stylet det på! Som belte på en bukse eller et skjørt, rundt hånden, hengende ned fra buksehempen, som en løs bandana rundt halsen og ikke minst ville det vært min faste følgesvenn hengende på vesken! Det ville passet perfekt inn i klesskapet mitt, som ikke blir noe større per dags dato da jeg er student som bor for meg selv, så det hadde vært perfekt til å gjøre små men betydelige forandringer i hverdagsstilen!

eliseklausen@outlook.com

Ingrid said...

Bare føtter, hvit sommerkjole og skjerf i håret. Gjerne i kombinasjon med brune ben og saltvannshår!

Annikken said...

Hei! Siden jeg har superkort hår etter cellegift ville jeg brukt det på hodet, nesten som en "turban". Når håret blir langt, ville jeg om mulig flettet skjerfet inn i en sideflette! :)
Annikken :)

Annikken_db@hotmail.com

Anonymous said...

Ganske enkelt :)))))))))))))) rundt min lange haaaaaaaals,, not, men still rundt halsen:) rundt og rund eller henge ned eller henge ned bak eller rundt håndleddet eller rundt hode eller buksehempa eller som en topp altså uendelig mange valg...... Iallverden hvilke muligheter:) kan bli vanskelig å komme seg ut av døra...... Men skulle allikevel ønsket å vinne:)
fodnesto@online.no

Karina Abrahamsen said...

Fine skjerfet! Eg ville knytt det rundt hodet, som eit tøft tilbehør til eit rocka antrekk, eller bare hatt det rundt halsen med ein kvit genser, enkelt og greit :-D

Karina Abrahamsen said...

Fine skjerfet! Eg ville knytt det rundt hodet, som eit tøft tilbehør til eit rocka antrekk, eller bare hatt det rundt halsen med ein kvit genser, enkelt og greit :-D

Brissi said...
This comment has been removed by the author.
Amalie Waagen Jørpeland said...

Åh, dette nydelige skjerfet har jeg ønsket meg lenge!

Jeg ville ha hatt det rundt håndleddet eller rullet det rundt halsen, slik at skjerfet hadde vært it-plagget i antrekket.
Ser for meg skjerfet til en lang svart kåpe, boyfriend jeans eller oversized hvite bukser og noen enkle svarte pumps.

Amalie Waagen Jørpeland said...

Åh, dette nydelige skjerfet har jeg ønsket meg lenge!

Jeg ville ha hatt det rundt håndleddet eller rullet det rundt halsen, slik at skjerfet hadde vært it-plagget i antrekket.
Ser for meg skjerfet til en lang svart kåpe, boyfriend jeans eller oversized hvite bukser og noen enkle svarte pumps.
amalie_jorpeland@hotmail.com
Amalie Waagen Jørpeland

Oda Karina said...

Jeg ville knyttet det rundt halsen, hatt det hengende fra vesken og brukt det til pynt på rommet! Skjerfet er superklassisk og vil passe til mye av det jeg pleier å gå med. Hadde blitt kjempeglad for dette pene skjerfet :)

kar_oda@hotmail.com

Pernilleblomst said...

Nydelig klassisk skjerf. Jeg ville brukt det på flere måter, men en variant er som et slags slips, dvs med hvit skjorte og en knute i halsen. Ikke for stram. Ellers sorte bukser/jeans og en tøff vest eller jakke. Høy hel. Kanskje en snerten hatt. Voila! :-)
Pernille
insta: pernilleblomst

Anonymous said...

Hej!

Jag skulle knyta skarfen i mitt hår med strandlockar, svarta Wayfarers, vita skinny-jeans och en vit stickad oversize tröja. Både vinter och sommar samtidigt. På fötterna Saint Laurents leopard-Vans.

Må så gott! /Linnéa
linnea.skytt@hotmail.com

Tonje J said...

Tight svart skinnbukse med skjerfet som belte. Sorte ankelstøvletter, brun topp som matcher fargen i skjerfet👌

Anonymous said...

Jeg ville stylet det med en baggy boyfriend jeans som er bretta opp nederst på beina med converse, en baggy men samtidig stram t-skjorte med v hals, hvor litt av t-skjorta er nedi buksa, beach hår, og da enten brukt skjerfet som belte eller rulla det sammen og brukt på hodet.


Camilla_297@hotmail.com

Hanna said...

Åå jeg elsker skjerfet ditt!!
Jeg ville stylet det med sorte skinnbukser, en kul hvit skjorte, sorte høyhelte boots, en oversized grå, herreinspirert kåpe i ull/boucle. Skjerfet ville knyttet rundt min prisma tote fra Wang eller i en løs knute rundt halsen!
Krysser fingerene for at jeg vinner...
Hilsen Hanna (hanna-funk@hotmail.com)

Kim Thao Pham said...

Jeg ville stylet det med å ha det rundt halsen, brukt det til en grå tskjorte og perfekte hight-waisted mørkeblåe jeans! En svart skinnjakke, tynne, svarte straps hæler i skinn, enkle ringer i sølv og en en stor svart clutch!

Hanna said...

Åå jeg elsker skjerfet ditt!!
Jeg ville stylet det med sorte skinnbukser, en kul hvit skjorte, sorte høyhelte boots, en oversized grå, herreinspirert kåpe i ull/boucle. Skjerfet ville knyttet rundt min prisma tote fra Wang eller i en løs knute rundt halsen!
Krysser fingerene for at jeg vinner...
Hilsen Hanna (hanna-funk@hotmail.com)

Just So. said...

Jeg ville stylet det med å ha det rundt halsen, brukt det til en grå tskjorte og perfekte hight-waisted mørkeblåe jeans! En svart skinnjakke, tynne, svarte straps hæler i skinn, enkle ringer i sølv og en en stor svart clutch!

Kp_thao@hotmail.com
(Glemte å skrive mailen min på den forrige kommentaren)

IM said...

Fine deg!
Klassisk og elegant er designet. Jeg vil bruke det som en turban med knute foran for å gi ansiktet mitt et løft. Siden jeg mangler hår gir designet liv til ansiktet uten at det blir helt 'Sirkus'.

Hilsen Im
Nebbenes@yahoo.no

Anonymous said...

Jag skulle knyta scarfen slarvigt om halsen(Burberry style), stylat med en vit midloose fit T-shirt- med upprullade ärmar, samt ett par tighta slitna svarta jeans el eventuellt svarta skinnbyxor. Svarta heels samt en svart balenciaga clutch med guld nitar. I midjan skulle jag bära Rodebjers shell belt i guld. Och med lite armcandy blir looken complete. Slarvigt över axlarna får en svart kavaj vila.

Hoppas på vinst! :)

emma_lind@hotmail.com

Marte said...

Jeg ville brukt det til ALT. Har ei lita jente og føler jeg alltid har sikkel/gulp på singletter og gensere. Evt i håret hvis håret står til alle kanter. Men ville følt meg jævla fin hvis jeg tok på et sånt skjerf :D

Julie said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

I would like to wear this scarf to everything! But if I must choose one outfit, it would be with Céline skates, black jeans, a white T-shirt and a fur jacket! I really need a scarf so i can wear this outfit and this scarf is perfect :)

moasch@hotmail.se

emelyt said...

Så gøy! Jeg ville flettet skjerfet inn i en flette bak, og latt resten av skjerfet henge ned langs ryggen. Resten ville jeg hatt ett casual outfit med hvit løs T-skjorte, boyfriend jeans og ankle cliffs:) Jeg hadde også brukte det rundt håndleddet, som en egen topp og vanlig rundt halsen:)

Emelytaraldsen@gmail.com

Solveig said...

Hvite bukser med splitt foran, a la de på Gina, sorte Wang
( om jeg hadde :) og skjerfet ! Skjerfet er helt
Nydelig og passer til alt jeg har, og nå ville jeg brukt det som topp (haterneck knyttet) Fingers crossed ❤️
Hilsen Solveig ( soldb på Instagram)

karolina1412 said...

Å,jeg elsker det skjerfet! Jeg ville ha stylet det med en enkel hvit dress,og brukt skjerfet som pannebånd, litt a la Jackie O, eller Bianca Jagger:)
Karolina
kzemb@hotmail.com

Emma said...

Jeg ville sydd om dette kule skjerfet til en topp, som Jenny Skavlan gjorde. Jeg ble så inspirert av det! Eller så ville jeg brukt det til å gjøre et antrekk litt mer spennende, ved å f.eks knyte det rundt håndleddet:)

emmaburan99@gmail.com

Mathilde Nordahl said...

Jeg hadde festet det på vesken min, eller brukt det som hårbånd. Kanskje brukt det i halsen til våren. Min Emil er Mathilde.sofie@outlook.com
Bloggadressen min: sofiefashion.blogg.no
Mathilde Sofie Nordahl
Jeg har allerede et høst skjer fra holsweiler og er utrolig fornøyd med.

Julie Roness said...

Jeg ville mixet materialer og farger. Silke til svarte skinnbukser, og grovstrikket lyserosa oversized genser, med svarte spisse pumps, og tynne og tykke ringer i bronse og sølv, nøytral sminke med kun fokus på øynene, og håret oppsatt i en tilfeldig knute. Det hadde vært meg! Julie Roness

Anonymous said...

Jeg hadde blitt superglad om jeg vant dette vakre skjerfet. De enkle og rene linjene gjør at skjerfet kan brukes til det meste. Som belte i jeans eller kjole, i håret eller løst rundt halsen til slitte jeans, hvit t-shirt og svart cardigan feks. Jeg krysser fingre:)
Klem Trine
Trinenn@hotmail.com

Anonymous said...

Åååå! elsker dette skjerfet!! Jeg ville brettet det sammen og brukt det på hodet som et hårbånd. Elsker fargene og det vil passe perfekt med det brune håret mitt og vil redde en hver bad hairday for meg!:) Hilsen Celine
celineambjor@gmail.com

Therese said...

Lekkert skjerf! En enkel nude kjole stylet med dette skjerfet. Bare legger og nude pumps fra Christian Louboutin. Perfekt!

Anonymous said...

Åh, passer perfekt å ha det hengende løst rundt halsen til min nye Imaska kremfargede kjole fra Malene Birger med svarte strømper og snørestøvler til.

Cecilie

jonassencecilie@hotmail.com

ingvild lauritsen said...

stylet det med en helt enkel hvit t-skjorte, svarte skinnbukser og en oversized kåpe i mørk grå, marineblå eller camel! skjerfet ville jeg hatt knyttet litt slurvete rundt halesen!

Anonymous said...

Å, krysser fingene nå!
Jeg brukker ofte silkeskjerf rundt håndleddet jeg, syntes det er fresher opp antrekket litt for nå som d er så kaldt ute, blir det bort gjemt under jakker hvis jeg har det i halsen.
Siden man beveger armene hele tiden, kommer skjerfet ganske godt frem og gir liv til antrekket, ellers ville jeg tatt den på en veske elsker det også!
Håper på å vinne!
marisol.aamodt@gmail.com

Liv said...

Jeg skal snart i mammaperm og ser for meg at antrekkene må være ammepraktisk samtidig som jeg vil prøve å beholde fashionistaen i meg. Hvit skjorte, boyfriend jeans, ditt rå skjerf i håret eller som beltet og jeg er klar! :)
Livks@me.com

Anonymous said...

Min hverdagshelt er en fjong knute rundt halsen. iwinjen@me.com

Anonymous said...

I would wear that scarf with some basic outfit to giving it glamorous look. Jeans and white shirt would be perfect! :)

neea.kamppi@luukku.com

marie ullevoldsater said...

Ville brukt det som skaut, alla thelma and louise, eller som turban! klem

Carina steen said...

Er så mange muligheter å style dette skjerfet! Jeg ville brukt det som et belte til et helt enkelt antrekk med enten en genser med jeans, eller en skjorte med jeans. Jeg ville også hatt det hengende ned for å skape en spenning i er ellers simpelt antrekk. En annen dag kunne jeg brukt det på vesken min for å få en helt annen og spesiell stil. Og selvfølgelig rundt halsen i en løs knute. Er så mange muligheter, skjerfet er så fantastisk fint! Har siklet på dette skjerfet i en god stund nå og hadde vært fantastisk å vinne dette!

Carina Steen
carinasteen@hotmail.no

Anonymous said...

Thea; det jeg liker aller best med disse skjerfene er at de kan brukes på så mange måter og kan sprite opp et ellers kjedelig antrekk. Å ha det i halsen, gjerne med et tykkere skjerf utenpå er en vinner på de kaldeste dagene, men å knyte det rundt håndleddet og vesken er også en sikker vinner. Har også fått dilla på skjerf i håret, så å Yvonne det tynt og så enten flette det inn i en flette eller hestehale eller å tvinne det rundt hodet som et tynt pannebånd. Har ønsket meg disse sjansen i lang tid og jeg hadde blir så utrolig glad om jeg ble en heldig vinner.
T-sleth@online.no

Anonymous said...

Ville knytt det på en veske, hatt det som et armband eller knytt det rundt halsen. Muligheten er så mange, og det kan jo brukes til alle antrekk!
ida_r92@hotmail.com

Daniella said...

Jeg ville brukt det som belte på en svart highwaste bukse med en litt oversized hvit teskjorte for å få fram skjerfet. :-)

Daniella : daniella.tordal@outlook.com

Anonymous said...

Med dette skjerfet i garderoben kan ingen dag verte prega av kleskrise. Passar til alt og hevar eit kvart antrekk :)

Kristine B said...

Akkurat nå, synes jeg flyvertinnelooken med skjerf rundt halsen er utrolig kult. Man kan da ha på seg en enkel sort turtleneck eller kanskje en rosa (!!!) silkeskjorte.

Uansett, skjerfet er helt rått og jeg vil gjerne vinne det!

- Kristine B
www.kristineb.com

Julie Ekelund said...

Jeg ville stylet det med en sort løs t-shirt, slitte skinny jeans, sorte sneakres og min nye vår kåpe fra Ganni i of-white.
Tilbehør: perle øredobber med en litt rocka detalj, et enkelt skinnarmebånd og en sort oversized clutch i skinn.
Det delikate og kule skjerfet ville jeg hatt hengende løst rundt halsen.

Julie :-)

ijekelund@gmail.com

Solveig Sigurdardottir said...

Det er så fint! Kan bruke det til alt mulig, rundt halsen sammen med jeans og skinnjakke, i håret eller for å "poppe opp" en svart veske :)
solveigrun@hotmail.com

Marie said...

Først og fremst må jeg bare si at jeg ELSKER skjerfet ditt! Kan ikke tenke meg noe mer stilrent, så maskulint men allikevel feminint. Helt i min gate! Like viktig i skapet som en blazer!!
Hadde jeg vært så heldig å ha dette vakre skjerfet i skapet ville jeg stylet det med skappel/ dorthegenseren min og jeans nå om vinteren. Til sommeren ville jeg brukt det som belte i en denimshorts sammen med en av mine hvite bread&boxers singleter. Skjerfet er prikken over ien til alle antrekk.

- marie
marieglomsaker@hotmail.com

Anonymous said...

Jeg elsker skjerf og bruker et rundt halsen hver dag :) Så dagen min vil være perfekt med hvit skjorte og ditt deilige silkeskjerf i halsen !!! Marit
marittj@outlook.com

Anonymous said...

Har ønsket meg skjefet ditt lenge:-) det kan jo brukes til det meste. Kunne ha stylet det veldig avslappet med boyfriendjeans, sneakers, hvit t-skjorte og en lang cardigan eller med et sort blyantskjørt, pumps og en klassisk hvit bluse gjerne med en oversized hvit kåpe til.
marianne@live.no

♥ Medusas verden ♥ said...

Åhhh sukk, det passer perfekt til mine svarte skinnbukse, enkel hvit eller svart genser og min oversizede leopard jakke. Klassisk og rocka på en gang, akkurat som meg :)


Hilsen villamedusa@hotmail.com ♥

Anonymous said...

Jeg ville brukt det som et smykke til en sort klassisk kjole eller til avslappet stil med jeans og t-skjorte. catherine_lied@hotmail.com

Anonymous said...

Hei! Jeg ville ha brukt det som topp til svart skjørt(med høy slits) eller til svarte "flare bukser". Knyte foran eller snurre den rundt meg slik at det geometriske uttrykket blir godt synlig.
Vennlig hilsen
christina.straume@live.no

Kristin said...

Skjerfet du har designet er et av de mer klassiske, virkelig lekkert og stilsikkert. Jeg ønsker meg dette skjerfet og ville gjerne brukt det til en sort dress eller drakt i jobbsammenheng, gjerne brukt det som et belte for å gi den sorte klassiske dressen et litt mer edgy uttrykk. I tillegg ville jeg gjerne brukt det til både skinn og jeans, pynte opp en veske kan det også brukes til :)

Det er lov å håper på litt konkurranseflaks, hihi....;)

hoemkristin@hotmail.com

karoline - fashionberry said...

jeg ville stylet det som et belte med skinny black jeans, en enkel tee og killer heels! enkelt og oh so nice <3

fashionberry@live.no

Anonymous said...

Jeg jobber på kontor og dette ville spritet opp mine klassiske kontorantrekk som fort kan bli litt kjedelige. Jeg bruker mine sjal til alt; babysele, hårbånd, teppe, skygge til barnevogna, pynt på veske og ikke minst rundt halsen. Genialt på reiser :)

Mvh
Kine

Anonymous said...

On my head :-) Syns det er feminint og lekkert ;-)

Camilla Christensen said...

ÅÅåh, dette vil jeg så gjerne ha :-) Var helt utsolgt for sjalet ditt her i Bergen, når jeg skulle kjøpe det før jul. Jeg ville brukt det på såå mange ulike måter, men for det meste rundt håndleddet, på vesken eller festet det til kameraet. Ville festet sjalet til kameraet, så jeg kunne hatt det hengende rundt halsen. Da ville det sett mye bedre ut å gått med speilrelefsen rundt meg ute!

Silje Renee said...

Utallige stylingsmuligheter, men ser klart for meg skjerfet Hengende over en enkel hvit tshirt, med mørke jeans og boots.

Eller hengende i bukselomma, for en litt mer edgy look.

Stine said...

jeg hadde kommet til å brukt skjerfet til meget og mye! Aller helst ser jeg for meg dette:

Mørke tettsittende jeans med hull i fronten på knærne. Kremhvit oversized strikket genser med høy hals. Røde negler. Typiske "zara" pumps med reim i light silver, og skjerfet ditt knytt løst sammen rundt halsen av genseren.

sååå KULT hadde det blitt :) Håper jeg er heldig og vinner :)

kriss said...

hi, i would style the scarf with casual jeans, isabel marant dicker boots in black and a grey fluffy faux fur coat! it`s the perfect key piece for any simple outfit. it`s the special twist, and i would love to add it to my very black winter wardrobe :) xx

Camilla said...

Åååh! Jeg synes det er så fint med den fargekombinasjonen. Den passer ypperlig til min personlige stil, der det går mye i svart, brunt, grått og hvitt :) Jeg ville kanskje brukt skjerfet som et belte for å fremheve min fasong og isteden for å bare bruke det f.eks. rundt halsen! Tror det hadde blitt fint med en høytlivsbukse i litt løs fasong og en hvit skjorte som dyttes ned i buksen. Krysser alt jeg har av fingrer og tær :))

camilla._allimac@hotmail.com

Beate Nesje said...

Skjerfet er nydelig og jeg vil bruke det i håret! Enten som et vanlig hårbånd, flettet det inn i en flette eller til å dekke en knute i nakken og la endene henge ned. Beate - beatenesje@gmail.com

Anonymous said...

Hei!!
Basic hvit t-shirt, sorte jeans, Leopard pumps😊

Hilsen
Yvonne
Yvonnesergeev@msn.com

Synne Eilen Bråten said...

Oioioi, for en konkurranse!!

Jeg ville stylet skjerfet som enten et hårbånd til en mørk bikerjakke, en hvit silkebluse med spagettistråpper, et par mørke røde/burgunder dressbukser med sorte lakkheler. Jeg kunne også gjerne brukt det som både belte til et par skinnbukser og oversized knit, samt naturlig rundt halsen sammen med en enkel klassisk buksedress eller kun vanlig jeans og en klassisk pastell topp.

Elsker det skjerfet så fantastisk mye! Det er knallfint og hadde det ikke vært for dumme regninger som kommer i veien hadde jeg brukt hver og en sparekrone!

Mange hilsner Synne Eilen
Synnebraten@msn.com
www.synnebraten.blogg.no

Lise said...

Ville brukt sorte jeans og hvit, enkel t-shirt, ensfarvet, sort, klassisk kjole (m/rund hals) eller
rundt hestehalen ;-)
Jeg har ønsket meg skjerfet siden jeg så det første gang, så nå krysser jeg alt jeg har; måtte lykken stå meg bi...!
Hilsen Lise

lisekr2@online.no

Kristin said...

Skjerfet er jo så fint uansett hva man styler det med. Men faktisk, så er det sommeren jeg tenker på når jeg ser dette skjerftet. Ikke fordi det er så sommerslig, for det går jo som sagt til alt og alle sesonger, men fordi jeg har så utrolig vanskelig for å finne meg bikinier og tenker at med dette skjerfet klarer jeg å "pull it off" med en enkel sort bikini. Tanken er å ha det i håret, enten knytt i en løs og lang flette, eller rundt hele håret og la de salte krøllene tørke mens skjerfet gjør stylingjobben. Ah, jeg gleder meg til sommer! Håper sånn på å vinne skjerfet, for jeg skal ærlig inrømme at jeg fikk litt lyst til å lage den fletten allerede nå :) Ha en super dag videre!

www.kristinhofsli.com
kristinhofsli@gmail.com

Hilde said...

Hei et nydelig skjerf som jeg vil bruke til min svarte kjole el til hverdags stil dongeri og strikke genser elsker skjerf bruker det hver dag håper jeg vinner:))

Marte Hansen said...

Åh, endelig! :D Jeg ville stylet det på så mange forskjellige måter! Vanskelig å velge :P Men jeg ville jo selvfølgelig hatt det på litt løst rundt halsen, for å sprite opp et ensfarget antrekk. Jeg er litt som deg, ikke så flink til å bruke mye annet enn sort, hvitt og grått, men det fine med det, er at dette skjerfet ALLTID vil passe! :D Jeg ville også brukt det som belte, og under dressjakker, slik at det kan se ut som en bluse under (: Å binde det rundt hanken på en favorittveske er jo også en klassiker <3

Hilsen Marte
marhan91@hotmail.com

CathrineM said...

Liker godt fargevalgene dine på skjerfet Celine :) Jeg ville gått for et casual antrekk med sort bukse med høyt liv og en hvit oversized t-skjorte og tatt det "tilfeldig" rundt halsen som et avslappet antrekk med en skappeljakke utenpå nå som det forsatt er kaldt.. ;)

- Cathrine

Jeanette Solheim said...
This comment has been removed by the author.
Jeanette Solheim said...

Skjerfet er faen meg SYKT kult! :-) Ville knytt det rundt hodet med håret løst, store solbriller a´la Nicole Ritchie.

Anonymous said...

Jeg ville brukt det i hestehalen, knytt det rundt og latt det henge ned med resten av håret, eller snurret det rundt en donut!

Anonymous said...

Jeg ville brukt det i hestehalen, knytt det rundt og latt det henge ned med resten av håret, eller snurret det rundt en donut!

Karolin said...

Jeg ville stylet skjerfet med en enkel silketopp, svarte skinny jeans, acne pistols og en blazer. Vil at skjerfet skal være hovedfokus, det er nydelig :)

Anonymous said...

Wooo konkurranse!! Nå i denne kulda ville jeg stylet dette fantastiske skjerfet med sorte, over-the-knee skinnstøvletter, sorte skinnyjeans, grå collegegenser uten trykk, den vintage brune minkpelsjakka mi, sort liten skinnveske, og enkle gullsmykker. Sminken skulle vært røde negler, rød leppestift og skinnende hud.
Emilie Hjelle Lundberg
emiliehl@hotmail.com

Designlykke said...

Skjerfet du har er desidert finest! Jeg ønsker meg.!
H O P E!

Ha en strålende uke videre, vakre deg!

Henriette

Marie said...

mshalstensen@hotmail.com

Jeg er enkel i stilen, og ville nok stylet det med skinnbukser og en hvit tskjorte i en bomull&silke-blanding. Skjerfet ville jeg enten knyte rundt håndleddet eller flette den inn i en løs og rufsete flette. klem

Torunn Brandvold said...

Ville hengt det på vesken, slik styler jeg opp vesken min og jeg får brukt det fantastiske skjerfet mest mulig :) er det også tilgjengelig vist det skulle bli kjølig :)

Mvh Torunn Brandvold (brandvold84@hotmail.com)

Elise said...

Elsker bloggen og stilen din, du er så inspirerende! Jeg tror skjerfet ville vært rå kult som pannebånd, eller som et belte rundt en lang cardigan! Ha en god dag :)

MaritBE said...

Sååå kjekt! :-))) Jeg vil veldig gjerne være med, skjerfet ditt er jo så nydelig og passer jo til alt :-) Jeg elsker måten du bruker og styler det på, og blir så utrolig inspirert på alle måter. Man kan jo gjøre så mye forskjellig med det, ikke bare bruke det som et skjerf hengende rundt halsen, men også over en tskjorte (som du gjorde når det ble lansert), rundt armen, på en veske, som belte, i en flette osv osv. Det er bare å bruke fantasien :-) Jeg ville stylet skjerfet ditt med basics, for jeg syns skjerfet ditt fortjener all oppmerksomhet som det kan få :-) Utrolig nydelig. Stor klem

MaritBE said...

Glemte å skrive mail: maritbe.blogg@hotmail.com :-)

Anonymous said...

Hei fineste deg! Jeg har dessverre ikke råd til de nydelige skjerfene dere har kreert, men det mangler ikke på ideer til hvordan jeg ville brukt et om jeg var så heldig å vinne!
Jeg reiser til Vietnam om ikke så lenge, og jeg ville definitivt ha knyttet skjerfet som en spenstig turban. Inspirert av Anbjørg som vi nå har mistet. Jeg ville fortsatt med turban hele sommeren jeg, både til løse og lyse baggyjeans med sandaler til, og til kule sommerkjoler!
Klem fra Viktoria :-)

Anonymous said...

Viktoria-larsen@live.no, jeg glemte mail! :-D

Line Harbak said...

Sommerstyling:
ermløs hvit skjorte, knelange jeans cutoffs, sandaler med kilehæl (= laaange legger og komfortable nok til laaange netter), en enkel tommelring, bredt glis og skjerfet knyttet rundt en brun, sterk overarm for å toppe det av.

Vinterstyling:
brettet sammen til en liten hodepute i hiet mens jeg venter på sommeren..;)
(om jeg måtte bevege meg ut vile jeg knyttet det i buksehempa på siden av jeansen, tredd bestefars gamle sjømansullgenser over hodet, hoppet i et par varme, spisse boots og jogget avgårde for å naske velocite-jakken din!)

God helg!

Brissi said...

Sorte skinnleggings fra Floyd+Karl Who Sweatshirt fra Etsy+Marc Jacobs Sneakers+Sort Artsy GM fra Louis Vuitton+Zara Sort Cocoon Jakke OG Ditt Nydelige Skjerf...!!!

sibrian@online.no

emelyt said...

Så utrolig gøy! Jeg elsker skjerfet ditt, og ville brukt det hele tiden! Spesielt til enkle casual outfits der skjerfet ditt blir it-plagget. Jeg hadde brukt det vanlig rundt halsen, som belte, flettet det inn i håret (er obsessed med fletter) rundt håndleddet slik du ofte gjør. Og prøvd å lage en egen topp ut av det, og rett og slett prøvd å være kreativ på alle mulige måter :)
Emelytaraldsen@gmail.com

Julie said...

Så gøy konkurranse, jeg ville nok brukt det mye i håret. kan tenke meg det blir veldig fint til sommeren! Det er jo ganske stort så jeg kunne fint laget en turban av det sammen med lyse jeans, heler og en enkel hvit skjorte. Eller brukt det som hårbånd og flettet endene inn i en flette på siden. Det går jo enentlig til alt, hvite birkenstocksandaler og en løs og ledig hvit sommerkjole. Det er et slikt skjert som gjør et helt antrekk. Jeg ville nok derfor holdt antrekket enkelt. juliemsa@msn.com

Siw-Cathrine said...

Jeg bruker aldri å melde meg på konkurranser, men etter å ha gitt meg selv shoppestopp etter ferie i NYC tenker jeg- hvorfor ikke?!

Jeg ville definitivt gått for et enkelt antrekk til skjerfet. Tenker et helhvitt antrekk, høye hæler, den nye veska mi fra Givenchy, med skjerfet hengende litt sånn casual over skuldrene.

Takk for masse inspirasjon!:)

Siw-Cathrine
siw_cb@hotmail.com

Celeste said...

I would style this beautiful scarf with a nice cable knit, a huge coat and perfect black jeans. :)
cycellibelli@gmail.com

Line said...

Til jeans og en enkel
Hvit tee! Enten i håret eller rundt halsen på en kul måte! Tror dessuten midt-i-mellom
Sønnen min på 5( som elsker mammas skjerf) hadde lagt sin elsk på dette:-)

Ingrid Glimsdal said...

Jeg ville brukt skjerfet som en topp. Jeg ville brettet skjerfet i en trekant, festet det ene hjørnet i et smykke og knytt de to andre endene i korsryggen. Kombinert det med blyantskjørt og heels.

/ Ingrid Glimsdal
ingrid.haugen@live.no

Sus said...

BOOM!
susanne.ml.hansson@gmail.com

Sus said...

Forgot the style tip. I will hang your beautiful scarf on my beloved proenza bag to spice it up even more.
susanne.ml.hansson@gmail.com