Sunday, January 19, 2014

GÅ PÅ FESTPREMIERE OG VINN DRØMMEREISE TIL EN VERDI AV 10.000

Forrige uke var jeg så heldig og få se den norske spillefilmen Søvngjengeren sammen med flere av dere som leser bloggen min, og som deltok i kokurransen. Hovedrolleinnehaver Gitte Witt er en venninne av meg og det var ekstra spesielt å se nettopp denne filmen før alle andre. Jeg får ikke lov til å røpe for mye, men Søvngjengeren har virkelig satt sine spor.  En intens, vakker, sterk- og ikke minst viktig film.

Torsdag 30. januar kl. 20 har filmen festpremiere på Colosseum, der skuespillerne Gitte Witt, Christopher Abbott kjent fra tv-serien Girls, og Brady Corbet vil være til stede. Sondre Lerche vil dessuten gi dere noen smakebiter fra den fantastiske filmmusikken som han har laget. Det er sjelden premierebilletter er å få tak i, men via linken til Oslo Kino under, kan du sikre deg kinobilletter samtidig som du har muligheten til å vinne gavekort på drømmereisen til en verdi av 10.000.

Billettene er allerede lagt ut for salg her

Ps. Det er bare 400 billetter til premieren, sånn sett er sjansen stor for at du både får en fantastisk filmopplevelse og reise. Ta vare på billeten din, det kan være din "din lucky ticket"
                                                                                                                                        konkurranse
stylemag

1 comment :

Anonymous said...

Takk for tipset. Har virkelig lyst til å se denne filmen.