Tuesday, January 28, 2014

DETAILS OF BACK

 Nike sokker over skoene, overdimensjonerte plagg, sporty vibber og iøynefallende smykker og tilbehør. Back var visningen som imponerte mest i går under Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm igår. 
stylemag

3 comments :

Anonymous said...

Hei Celine! Etter å ha vært en flittig leser av deg, bloggen din og Stylemag, må jeg bare si ifra at jeg blitt skuffet over Styleinteriør? Bladet er flott og har mange fine innspill, bilder og sett-up. Men disse sort/hvitt hjemmene begynner man vel å gå seg litt lei av? Alle har Arne Jacobsen, HAY og de klassiske merkene kobinert med litt eik, gull eller kobber. Ja, ENDELIG er vi kvitt shabby-sheek for en stund, som nå kanskje blir sett 20-tallets "mot i brøstet" look. Men når jeg ser inn i Styleinteriør, kan jeg ikke annet å trekke på smilebåndet.

Dere går rett i fellen som NIB (norske interiorblogger) har fått kjempepepper for, ALT er likt. Ønsker dere å inspierere alle til å kjøre en minimalistisk sort/hvitt stil med et hint indistri? Vi satt en gjeng med kvinner på jobb og diskuterte det.

Please, gi oss noe nytt og litt mer fargerikt.

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym! Det var leit å høre, men som jeg skrev til en annen leser så tar vi selvkritikk på at hjemmene er like, og stoffet no likt. Vi takker på all tilbakemelding- og lover mer bredde neste gang.

Anonymous said...

Ser ut som en rå visning!