Monday, December 30, 2013

WHAT IS FREEDOM ?

 What is freedom for you?
Dagens outfit fikk meg naturligvis til å tenke litt. Hva er frihet? For meg er frihet et begrep som er grunnleggende for det å leve. Vi må alle gi hverandre frihet, enten det gjelder forhold eller jobb. Har du tenkt over hva frihet er for deg?- del det gjerne, og om du vil lese litt om bakgrunnen for vårens logomani, sjekk siste stylemag.
biker jacket - BLKDNM
hood-Avenue
jeans-Never Denim
bag-Diesel
shoes-Aldo


                                                                                                                    foto: Bee

stylemag

7 comments :

polliani said...

heit, gleder meg til i morgen <3

marie ullevoldsater said...

Freedom for meg er god helse, venner og familie <3

Hippie, hippie - milkshake said...

:) gleder meg til feiring jeg og. Tenk at det snart er et nytt år-
Bra svart Marie:) god natt

MaritBE said...

Så stilig antrekk :-) Jeg har faktisk ikke tenkt noe særlig på "frihet", men jeg vil jo si at det må være et liv uten sykdom og nyte livet med familie og venner :-) Så jeg håper jeg får oppleve et liv uten sykdom snart, satser på at 2014 blir bra :-)

Hippie, hippie - milkshake said...

Kjære Marit! Jeg har skjønt på dg at det har vært en tid med lang sykdom, og jeg håper virkelig du blir sykdomsfri i 2014. Takk for at du er så trofast leser, kommenterer, er ivrig, positiv og sprer glede. Stor klem fra celine

MaritBE said...

Tusen takk for fine ord, det setter jeg stor pris på :-) Ha en fin nyttårsfeiring! Stor klem <3

Veronica Lauritsen said...

Frihet for meg er et liv uten smerter! Alle får vi kjenne på det før eller siden, men det er noe annet å leve med konstante smerter forårsaket av sykdom i mange år. Samtidig har det fått meg til å se livet i ett annet perspektiv, tenke mer positivt og endre holdninger, samtidig skape verdier jeg aldri trodde jeg kom til å få. Jeg trodde aldri jeg skulle takke for tiden med sykdom, men jeg gjør det likevel, da jeg tror alt har en mening og mye hadde aldri skjedd om det ikke var for den!

Du er en stor inspirasjon for meg skal du vite :D

Klem Veronica
http://verozitas.femelle.no