Wednesday, December 18, 2013

NOMINER DIN VENN OG VINN NYDELIGE GAVER

 Har du lyst å vinne gaver du kan gi bort til de du er glad i? Det er viktig å dele julegleden, og frem til jul kan du nominere en venn du synes fortjener en gave.
 Bak luke 22 skjuler det seg et par valgrie sko fra Bianco og klokke fra HØYER- husk å nominere din venn allerede i dag og fortell hvorfor hun/han fortjener det.
Bak luke 21 Armbånd fra Camilla Pihl by David-Andersen og luksuspakke fra Kicks. 
                                                                                                   Konkurranse /Samarbeid 
Storo Storsenter er opptatt av å dele julegleden hver dag frem til jul, og i samarbeid med senteret gir jeg deg muligheten til å nominere dine nærmeste som du synes fortjener en ekstra overraskelse - til å vinne gavene bak lukene i kalenderen til
Storo Storsenter.  Sjekk linken, og fortell hvorfor din venn eller venninne fortjener nettopp dagens luke, og kanskje blir det deg som får gi bort gaven til den du er glad i. Lukene du kan vinne inneholder blant annet et par lekre, valgfrie sko fra Bianco til en verdi av 500, en økologisk luksuspakke fra Kicks,  et nydelig armbånd fra Camilla Pihl by David Andersen, til en verdi av 895 og Daniel Wellingtonklokke, verdi 1600 fra Høyer. Vinner trekkes klokken 17 hver dag.
stylemag

6 comments :

Anonymous said...

Så fin måte å gjøre en konkurranse på. Utrolig fine sko,både de og smykkene til Camilla ønskes til en god venninne.

Lotte said...

hei Celine, har du noen tips til shopping/spisesteder i Los Angeles? jeg vet at du har vært der et par ganger, og skal dit selv for første gang i februar, så jeg driver å samler inn litt tips fra litt mer erfarne.
takk på forhånd:)

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Lotte!, det er en studn siden jeg har vært i LA nå, men du må på Beverly Center, The grove, 3str, til Venice og gatene rundt der, til Melrose for å shoppe vintage - (og designer goods)

lunchsted- Cuvee - min favoritt.

Veronica Lauritsen said...

Har delt noen fine ting om min beste venninne , så krysser jeg fingrene for at hun vinner det vakre smykket til Camilla Phil <3

Hippie, hippie - milkshake said...

tvi tvi:) du pleier jo å ha flaks du da fine frøken.

Anonymous said...

Det må jeg også prøve å gjøre! Fin sak før jul:)