Thursday, September 19, 2013

VINN EN FREKK, SENSUELL OG FORFØRENDE DUFT FRA JUICY


Er du klar for en frekk, sensuell og forførende duft-opplevelse? En av mine favoritter kommer nå i en ny limitert utgave, som du nå kan vinne. Viva La Juicy Noir er en sexy duft, og en fortolkning av den originale bestselgerduften Viva La juicy - perfekt til kvinnen som er dristig, til hun som er festens midtpunkt og som er uimotståelig- og derfor tenker jeg at den er perfekt til nettopp deg. Den feminine, sexy duften er en hyllest til de uendelige mulighetene nattelivet byr på, og inneholder toppnoter av forbudte frukter og ville bær! 
I samarbeid med Juicy Couture (les mer om Juicy Couture her)  gir jeg bort to limited Viva La Juicy Noir, en Eau de Parfum 30 ml, verdi 475 og en Eau de Parfume 50 ml, verdi  610. 

Finn forhandlere av Juicy Couture parfymer hos Parfymelle  ( utvalgte forhandlere) og Skintonic. Viva la Juicy Noir kan kjøpes online hos Kicks 

For å delta må du legge igjen en liten kommentar om hvorfor du skal bli den perfekte Viva La Juicy-muse. 

konkurranse
stylemag

39 comments :

Anonymous said...

Coco Chanel says :One should use parfume "wherever one wants to be kissed".I will be kissed and its be coll and sexy kiss to me.....

Anonymous said...

Fordi jeg snart har BURSDAG og fordi Dior "tok fra" meg min ynglingsduft så nå sliter jeg med å finne en ny og sexy duft som får meg til å føle meg som akkurat det <3

Anonymous said...

Fordi jeg har skapet fullt av gamle dufter, og ikke har oppgradert og fornyet den "garderoben" på en stund....Det hadde derfor vært supert med noe nytt på den fronten nå når høsten kommer - )).

(elisabethfauske@hotmail.com)

MaritBE said...

Så fin konkurranse :-) Også så utrolig fristende bilder du har tatt, man kan jo ikke annet enn å få lyst på denne godbiten. Jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg luktet på denne duften på taxfreen for en ukes tid siden, og syns den luktet utrolig godt :-) Jeg har slitt en del med sykdom det siste året, og en slik duft vil absolutt gjøre at jeg føler meg freshere enn jeg gjør hjemme i sofaen, hehe. Klem fra Marit BE, maritbe.blogg@hotmail.com

Tonje M said...

Min favoritt - viva la juicy er snart tom! Derfor føler jeg at jeg fjortjener denne nye sensuelle duften i mitt skap! Den skal bli tatt med ut på byen og vist hva den er godt for! Tror det er en kjæreste som også hadde satt veldig stor pris på den! :-)

Tonje M said...

Glemte Mail!!

tonje.maa@live.no

Wariya Iaosanurak said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ut fra hva du beskrev om den nye parfymen fra juicy kunne jeg ikke la være å melde meg. Den er frekk, sensuell og forførende..hva mer trenger jeg å si? Designet på flasken er fantastisk også. Etter mange år har jeg vært på jakt etter en parfyme som matcher meg, og jeg tror jeg er klar til å gi denne juicy en sjanse.
(walaos@hotmail.com)

Siri TM said...

Er i nød for en ny parfyme, og prøvde denne igår og den falt veldig i smak!
sirimel@hotmail.com

Marikken said...

Fordi jeg føler duften beskriver meg, ooog fordi jeg holder på å starte mitt eget firma og ikke akkurat kan unne meg så mye utover matbudsjettet mitt i høst :)Gjør vel ikke at jeg nødvendigvis fortjener den, men ønsker meg den gjør jeg i allefall :)

Kjempefine bilder forresten !

Marikken.Haave@gmail.com

Ida said...

Fordi jeg trenger en parfyme jeg kan være føle meg sexy med og som folk legger merke til. Akkurat som denne parfymen gjør! Jeg vil gå opp trappene på skolen og dufte av denne herligheten! Jeg trenger en parfyme i skapet som jeg kan bruke daglig og som alle vennene mine har lyst til å låne! Hadde vært utrolig gøy å vunnet :)

Sun.adidas@hotmail.com

PolitiskeInstitusjoner said...

Fordi denne parfymen passer meg perfekt. Frekk, sensuell og forførende ;) hihi
Vildegodaker.firre@gmail.com

Hanna Hammerhei Slevigen said...

Jeg nekta å gå i andre bukser enn juicydressene når jeg var sånn 10-12 år.. Jeg bodde i dem, i noen år.. :)

Celin & Gisle said...

For det hadde vært en drøm å slippe lukte gulp, bæ...-bleier og sure ammekluter:-) Snart klar for første fest etter fødsel, stilletthæler og glam, da er gloss og "godlukt" et must!!!

Torbjørg said...

Jeg vil vinne Viva la Juicy Noir fordi lukten passer til meg, og fordi jeg vil ha en annen versjon av Viva la Juicy parfymen jeg allerede har - som lukter FANTASTISK!!! Jeg har aldri fått så mye skryt for en parfyme før, og det er flere som har kjøpt den etter at jeg har brukt den. Så da vil jeg vel være god reklame for denne parfymen også ;-)

torbjrg.nomeland@hotmail.com

Tuva Lunde said...

Åååh. Nå ble jeg så glad for å se at Juicy har fått ny parfyme. Og ikke nok med det, så er det jo en annen versjon av min Viva la Juicy.. Og ikke nok med det heller, så deler du ut til en heldig vinner!!! lucky day!! Jeg har alltid hatt Viva la Juicy parfymen.. Men parfymen min valgte å bli tom akkurat nå, som jeg er en fattig student, så da har jeg ikke hatt råd til å kjøpe en ny.. så jeg hadde blitt så ufattelig glad om jeg kunne få føle meg sexy og feminin igjen!! <3
Tuva_lu2@hotmail.com

Elaine said...

Jeg er en fattig student og min siste flaske Miss.Dior ble nettopp tom. Jeg har tidligere luktet på denne Juicy parfymen og det blir garantert min nye duft. Derimot hadde det vært veldig fint å slippe å vente helt til jul før jeg kanskje får den i julegave. Det hadde vært en skikkelig oppmuntring i hverdagen blant alle innleveringer og all lesingen. <3 <3

Ragnhild S A said...

Hei!
Jeg vil vinne fordi jeg enda ikke har funnet en parfyme som blir "min" og som jeg kjøper om og om igjen. Kanskje det er denne? Er veldig villig til å vinne denne!

ragnhild_andreassen@hotmail.com

Stine Ormåsen said...

Fordi jeg fortjener det! (Det synes sikkert alle at de gjør men..)
Hadde vært gøy å vunnet noe en gang, ikke akkurat kjent for å ha flaksen og vinnerlykken på min side.
Dessuten er jeg på jakt etter en ny duft, har aldri klart å være trofast mot en parfyme, men ut i fra beskrivelsene må jeg si jeg har en "rimeig god følelse" på at dette er den rett for meg ;O))

BY STOKKE said...

Fordi jeg har vært flink med studeringen og fått bra resultater i det siste. Hadde vært gøy med en slik belønning! :=

Andrea Johansen Rue said...

Fordi jeg ikke har noe favoritt parfyme akkurat nå! Har flere i skapet, men ingen av dem er helt meg. Håper denne kan være min nye favoritt!

Jenny said...

Jeg vet ikke om jeg fortjener det så mye mer enn alle andre, men jeg har nettopp flyttet til Oslo som student, og det hadde vært gøy med en ny duft som et symbol på mitt nye liv! Dessuten lever man ikke akkurat et liv i luksus som student, så man kan ikke unne seg så mye.. Derfor hadde en ny parfyme vært perfekt!

E-post: jbenesta@online.no

Martha said...

Jeg er en stor elsker av Juicy Couture !!!! <3 <3 og så er jeg stup forelsket i en gutt som jeg går i klasse med og drømmer om. Håper parfymen vil gjøre at jeg blir lagt merke til. Jeg trur det er en gutte mangnet. Til slutt vil jeg si at jeg virkelig har sans for fashion og drømmer om et liv der jeg skal leve av mote:D vennelig Hilsen Martha <3 <3

martha2908@live.no

kristin glistrup said...

Om denne duften får en til å føle seg sexy og sensuell så er det noe jeg virkelig trenger, etter å ha lagt syk m virus på balansenerven i 1, 5 mnd nå, der kleskoden slask siden hverdagen har vert på sofaen, m tidenes ettervekst og null sminke....ja så trenger eg litt av det der når eg endelig blir frisk til å komme meg ut!:):):)

kristin glistrup said...

Om denne duften får en til å føle seg sexy og sensuell så er det noe jeg virkelig trenger, etter å ha lagt syk m virus på balansenerven i 1, 5 mnd nå, der kleskoden slask siden hverdagen har vert på sofaen, m tidenes ettervekst og null sminke....ja så trenger eg litt av det der når eg endelig blir frisk til å komme meg ut!:):):)

Anonymous said...

Ser at mailadressen min er falt ut! Jeg har kommentar nummer 2 :-) Den som ble lagt inn Sept.19,2013 at 11.31 AM.....mailadr:piaisdahl@hotmail.com(var litt tungvint dette oppsettet ditt hippiehippiemilkshake;-)

Monica's Verden said...

Hei Hei

Ja hvorfor meg, jeg trenger virkelig og finne en ny duft, jeg har falt inn i en sort å har så lyst å fornye meg. Men det blir liksom ikke til..
Så jeg har utrolig lyst å vinne på det grunnlaget, at jeg trenger å få kommet inn i ett nytt spor..
Å da hadde det vært super og begynt med lukten.

Flasken er jo bare så tøff, å allikevel så romantisk.
Krysser fingrene og håper

Ha en fantastisk fin helg, å høst.
Stor hilsen fra Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Astrid O said...

Lukten inspirerer meg, perfekt for høsten. Jeg trenger noe ekstra til å forføre mannen min! God helg !!!

Hippie, hippie - milkshake said...

da noterer jeg meg kommentaren din med mail:) hadde noen komplikasjoner og tekniske feil da jeg la ut posten..

Anonymous said...

Så kul konkurranse. Jeg vil gjerne vinne denne lekre duften, tvi tvi..

Anonymous said...

Jippiho jeg trenger ny perfume! Krysser alt jeg har og litt til for at du velger meg! 🏆🆗❎

Kari-Anne said...

Jeg vil gjerne vinne denne, fordi jeg har brukt samme parfyme i 8 år, og det hadde vært fint med en liten forandring. Lukter og lukter, men går alltid tomhendt fra parfymeriet.. Til min kjæres store fortvilelse, hehe-he :-P

Anonymous said...

'Det siste man husker av en kvinne, er hennes parfyme...' hilsen småbarnsmoren, som for en gangs skyld ønsker seg noe til seg selv, nemlig en herlig flott parfyme jeg kan piffe meg opp med, og forføre småbarnspappaen på nytt.. :)

Anonymous said...

En parfyme kan forvandle en " dame til en kvinne". En parfyme skal få deg til å føle deg sexy og vakker. Og som Christian Dior sa :A woman's perfume tells more about her than her handwriting.
(malinmalum@gmail.com)

Anonymous said...

Fordi jeg shoppestop! :-)

anfi90@gmail.com

Ane said...

Trenger å ha noe godt å lukte på ettersom hver dag tilbringes på en gammel, innestengt lesesal!

Rikke said...

Trenger rett og slett en ny parfyme nå, etter å ha brukt den samme i 2 år. Tror denne duften ville passet meg perfekt!

(rikke.amalie@hotmail.com)

Anonymous said...

Fordi jeg er på jakt etter ny parfyme og fordi jeg elsker juicy couture parfymene! Krysser fingerene!! :-)
ingridff@online.no

Madeleine H said...

Jeg vil gjerne vinne. Etter flere år med tung depresjon og et vekttap på 45 kg så skal jeg nå bevege meg tilbake i klesjungelen og skal endelig finne meg selv på nytt. Så en frekk, sensuell og forførende duft passer ypperlig for en sjenert og tilbaketrukken jente som meg.