Sunday, September 8, 2013

LONDON CALLING

Etter deadline bærer det noen dager tilbake til London. Har du noen hemmelige tips om secret spots jeg bør besøke, le me know. Enten det er den minste lille cafeen på hjørnet som serverer best kaffe, byens fineste butikk eller Londons beste bar og restaurant.

Soon on my way to London, so If you have secret tip to share, leave me a comment.

stylemag

12 comments :

Camilla said...

Hvis du liker øl og burgere, bør du prøve Meat Liquor, 74 Welbeck St, ikke langt fra Oxford Circus. Bortgjemt og superkult sted for lunch! Mørkt, litt grunge og digge burgere:) Ellers er Flat Iron er bra sted for middag og vin, og Lupita har den beste mexikanske maten i London!!

Camilla said...

Sist jeg var i London spiste jeg tidenes beste sushi med mer på Nobu;) og digg vin! God tur fina!

Anonymous said...

"E&O"i Notting Hill, ligger rett ved den berømte bokhandelen fra filmen " Notting Hill".. Asian Fusion food! Love <3 Klem fra Hilde

Marion Celine Rudsli said...

Gå å nyt en musikal en kveld ! Virkelig.. Akkurat nå selger Matilda som hakka møkk! Og den skal vist være amazing !

Caroline said...

Ta et besøk til Sketch - restaurant på dagen, utested på natten. Mulig de også serverer lunsj der. Utrolig kult sted i en av sidegatene til Oxford Street. Verdt et besøk :)

Mathea said...

Jeg vil anbefale spisestedet Giraffe som ligger flere steder i London! Jeg var i den på Kensington High Street, men de andre er sikkert også gode:)

Hege said...

Jeg kom hjem fra London i kveld, og vil anbefale deg å ta en tur til bydelen Islington. Dette området er det mye "hippe" området i London. Ta banen til Angel og spaser en tur i den lille gata Camden Passage! Fantastiske koselige butikker og cafeer! vi spiste lunsj på The Breakfastclub i Camden Passage, anbefales! Området rundt er veldig hyggelig:)

Anonymous said...

Du MÅ spise middag på La bodega negra:) beste Mexican food EVER og veldig kult sted, ligger i Soho.

Hippie, hippie - milkshake said...

takk, bare å komme med flere slike tips dere:) skal på la bodega negra! gleder meg allerede:)

Alexandra said...

Heron Tower/Sushi samba ved liverpool street, breakfast club for frokost og Shoreditch Grind for beste kaffen! God tur :)

eva Wigert said...

Mitt beste tips (undenom hunde grooming altså;) er Hampstead Heath!
Mitt favoritt område i London og perfekt om man føler for å rømme fra eksos og storbykaos. Området som er en av Londons mest eksklusive, har masse hyggelige vintage luksus butikker, kafeer og restauranter og har en av Londons største parker der man kan bade i egen ladies pond hvor kun damer har adgang. Toppen av heathen har også utrolig fin utsikt, og det lever papegøyer (dont ask why) i trærne i parken.

Anonymous said...

Sushi Samba i Heron Tower i City. Åpnet under OL i fjor. Beste maten, fineste utsikten og kuleste takterrassen!