Thursday, September 5, 2013

Drømmevesken fra Louis Vuitton til 70%?Drømmer du om lekre designplagg, men føler at du ikke har råd? Da bør du sjekke ut den eksklusive medlemsklubben members.com. Har akkurat oppdaget dette fantastiske shoppinguniverset der man alltid kan shoppe designplagg til mellom 20-80%.  Akkurat nå er det opptil 79 prosent på Louis Vuitton og opptil 70 % By Malene Birger, så her er det mulighet til å gjøre et kupp for enhver fashionista. En av mine favoritter er denne vintageclutchen  fra Louis Vuitton. Love it!
                                                                                                                                                  annonse
stylemag

9 comments :

Anonymous said...

Den var fin! Jeg sier kjøp!

Anonymous said...

Nå har du helt sikkert mer peiling på meg enn dette, men mener jeg leste en artikkel for ikke lenge siden, hvor Louis Vuitton gikk ut og sa at de ikke avsluttet mønstret sitt midt i sømmen. Gjorde det, var det fake. Ville bare gjøre deg ekstra oppmerksom på det, så du ikke bruker masse penger på noe som kanskje ikke er ekte. Lekker var den nå uansett!

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym! Er det virkelig sant? Jeg er ingen Vuitton-kjenner, men dette nettstedet for medlemmer skal være veldig seriøs. Nå ble det dog ikke til at jeg fikk kjøpt denne, da den var utsolgt da jeg hadde bestemt meg. Ergo- aldri legge ut noe når det bare er en igjen neste gang..hehe

Anonymous said...

Hei igjen.
Jeg mener det var Henne eller Elle som hadde en artikkel om det. Nå skal jeg ikke påstå at denne vesken er uekte, men det er mange gode kopier ute å går, så sjekk nøye før du evt kjøper neste gang :)

Anonymous said...

Elsker denne clutchen....

Trine said...

http://www.forbes.com/sites/hannahelliott/2010/11/11/how-to-spot-a-fake-louis-vuitton/

Hilsen Forbes.
Nå står det der at "LV logo is broken along any seam or cut". Så det betyr vel kanskje bare at LV'en ikke skal kuttes midt i søm - men at resten i mønstret kan slutte midt i søm?

Anonymous said...

Eg har lese at det er berre LV logoen som ikkje skal kuttast. Dei andre mønstra kan kuttast i sømmane. Eg har fleire LV vesker, der det er berre logoen som ikkje er kutta:-)

Anonymous said...

Oh no, jeg som hadde håpet du skulle kjøpe den! Utrolig kult konsept, skal få meldt meg inn:) L

MaritBE said...

Members er GENIALT!