Sunday, June 16, 2013

VINN BILLETTER TIL HOVE-FESTIVALEN

                                                                                          Konkurranse/vinn billetter til Hove-festivalen
Blomsterkrans, en liten shorts, solbriller og musikk! Festivalsommeren er i gang, og ettersom jeg selv elsker festival og har tilbrakt 16 somre foran scenen, gir jeg DEG muligheten til å vinne pass til årets Hove-festival 30.-5.juli  I  samarbeid med BikBok gir jeg bort to pass med camp til en fashionista. Under festivalen kan du få din denimshorts customized , eller kanskje du finner deg nye festivalfavoritter.
Konkurranse: For å delta må du legge igjen en kommentar om hvorfor du vil på festival, og hvilket nøkkelplagg du vil ha med deg.        
stylemag

34 comments :

veronika said...

jeg har aldri vært på festival pga økonomien, men jeg ønsker veldig å oppleve hove. Jeg ville tatt med frynse shorts, lette sommer T skjorter,blomstrete maxikjole,blomsterkrans,gummistøvler, rumpetaske ( jeg blåser i hva folk sier, det er både praktisk og kult.)
også måtte jeg hatt med andre praktiske ting som regnjakke... det er jo tross alt Norge vi bor i...

Henriette Pedersen said...

FOR en konkurranse Celine!
I år kunne jeg virkelig ønske at jeg hadde fått mulighet til å reist på Hovefestivalen fordi mitt all-time-favorittband skal dit, nemlig Kings of Leon. Desverre strekker ikke lommepengene til, og jeg ble nødt for å prioritere andre ting.

Når det gjelder et nøkkelplagg jeg ville tatt med, måtte det blitt en rutete flanellvest som ble klippet om fra skjorte. For to år siden reiste jeg på utveksling, og fikk et utrolig nært og godt forhold med vertspappaen min. Skjorta tilhørte han, og før jeg reiste ga han den til meg. I tillegg hadde han skrevet en personlig hilsen på et stoffstykke som han hadde sydd på innersiden av skjorta. Vesten har blitt en festivalslager og passer godt til mine slitte levisshortser og en løs, hvit tskjorte og favoritt skinnveska med frynser på! Krysser fingre og tær! Xx

Hanna S said...

De siste tre årene har jeg vært på Hovefestivalen, men i år strakk dessverre ikke pengene til. Det er noe jeg finner utrolig trist, da festivalsesongen uten tvil er årets beste, og ingenting er som øl, god musikk, fine folk og solnedgang bak tretopper! Å få dra på Hove i år hadde gjort meg lykkelig beyond words bare tanken på å se Kings of Leon, Frank Ocean og Phoenix får hjertet til å banke ekstra litt hardere. Mitt nøkkelplagg på festival er definitivt et par røffe boots. Ikke bare står det i stil med den tøffe halvveis careless-festivallooken, men når de blir slitte og litt gjørmete, passet det bare enda bedre til. Kan gjøre hele outfitet i seg selv, uten unødvendig bruk av tid. Krysser alt jeg har og eier! :-)

Mathea said...

Jeg har veldig lyst til å vinne billetter fordi lineupen er helt fantastisk, men ettersom jeg ikke får jobb før til etter sommeren og foreldrene mine ikke har så god økonomi, har vi ikke råd. Til neste år skal det bli attenårsgrense og da har venninnen min akkurat ikke blitt atten. I tillegg er det jo ikke samme artistene som kommer neste sommer, så å få med seg Frank Ocean(!!!), Calvin Harris, Macklemore, Kings of Leon, osv. hadde vært tidenes sommerminne!

Jeg ville tatt med meg en lett, men kul, regnjakke. Somrene i Norge er ikke akkurat kjent for å være av de tørreste, og på festival blir det jo mye søle, derfor vil jakken også være perfekt til å sitte på. Hvis det er varmt er ikke en regnjakke for varm, og hvis det er kaldt er det lett å ha en tykk genser under.

Katrine Reiersen said...

Jeg vil gjerne vinne disse billettene fordi det begynner å gå opp for meg at jeg har gått glipp av mye når jeg aldri har vært på festival.

Årets klisje sikkert, men, jeg vil ha med meg en blomsterkrans. Fordi jeg syntes at det er en kul tvist til antrekket, men jeg har aldri fått meg selv til med å gå med det i Oslos gater.

Katrine Reiersen said...

Jeg vil gjerne vinne disse billettene fordi det begynner å gå opp for meg at jeg har gått glipp av mye når jeg aldri har vært på festival.

Årets klisje sikkert, men, jeg vil ha med meg en blomsterkrans. Fordi jeg syntes at det er en kul tvist til antrekket, men jeg har aldri fått meg selv til med å gå med det i Oslos gater.

Marlén said...

Jeg ønsker å vinne billettene fordi at jeg er stuck i Oslo hele sommeren. Har akkurat bynt i ny jobb, så har ikke mulighet til å ta noen ferie i år. Hadde vært supert med et lite lyspunkt utenfor kontoret :-)

Min festivalfavoritt er sort maxikjole og gullsmykker!

Love M

Martine said...

Jeg ønsker å vinne billett fordi jeg aldri har vært på festival før. Men etter å ha vært russ å kjent på "festival-livet" i det skiftende været med våte klær har jeg skjønt at dette er virkelig min greie. Jeg ønsker å vinne billettene for da kan jeg ta med meg bestevenninnen min som har ønsket dette i 3 år, men jeg desverre må ha sagt nei på Grunn av dårlig med tid og økonomi. Nøkkelplagget mitt er den sorte maksikjolen som ALDRI slår feil, uansett! :-)

Camilla Holt said...

Jeg har utrolig lyst til å dra på Hovefestivalen i år, fordi jeg har vært der de fire siste årene og vet hvor sinnsykt gøy det er der! Men i år strekker ikke økonomien til, dessverre.. Det beste med Hove er helt klart stemningen blandt folkene og konsertene!! Det er jo en helt syk line-up i år som jeg gjerne skulle fått med meg! Samtidig er festival en plass hvor man kan ta på seg litt mer "unormale" og kule klær! :)

Det nøkkelplagget jeg ville tatt med meg er Levisshortsene mine med nagler fordi det er lett å ta på seg, utrolig kult og er perfekt for festival! :)

Camilla Holt
camilla.holt@live.no

A. J.H said...

Jeg vil på festival fordi jeg vil bli kjent med mange nye fjes og høre på musikk med venner!!:)

Plagget jeg synes er viktigst er maxikjolen!:)

Silje Gullberg said...

Hei. Jeg har aldri vært på festival før og som om ikke 2013 hadde vært et fantastisk år å dra på grunn av favorittene, så er jeg også endelig ferdig på videregående så det ville vært en ypperlig måte å feire nettopp dette på!

Mitt nøkkelplagg vil være denimshortsen som er min trofaste venn på både konserter og fester ellers. Den passer til alt og tar i tillegg liten plass, så det blir mer plass til drikke i baggen.

Martine Næss Sorthe said...

Wow, for en konkurranse. Drømmekonkurransen. Drømmefestivalen. Altså, hvordan skal jeg formidle hvor inderlig mye jeg ønsker å dra på Hove..

I fire-fem år nå, har jeg sagt at jeg skal dit, men det har aldri blitt noe av på grunn av jobbing eller andre opplevelser. Akkurat dette året har jeg faktisk tid til Hove, men akkurat dette året strekker ikke pengene til. Selvfølgelig.

Jeg har aldri vært der, men hørt så sinnsykt mye om minner derifra som ikke glemmes. Jeg vil ha de minnene.

Jeg har blogget i flere år nå, og har alltid drømt om å dra på en ordentlig festival hvor jeg kan dra med venner, ta bilder, være gal, kle meg skikkelig "free", sitte på skuldrene til en eller annen random gutt og bare finne den riktige meg.

Det skal ikke legges skjul på at jeg er en helt sinnsykt stor Kings Of Leon fan. Hvor mange ganger har ikke jeg hørt sangene? Sangene har brent seg fast i hjerte og sjel, jeg kan alle, absolutt alle sangene utenat. Jeg kan forestille meg at jeg står der og hører Use somebody, Pyro og Sex on fire, at blodet bare pumper i meg, at hjertet hopper.

The script har jeg drømt om å stå foran helt siden jeg hørte de første gangen på radio. De har noe spesielt. Calvin Harris skulle jeg danset skikkelig rått til, kanskje funnet drømmegutten også.

Nøkkelplagg. Nøkkelen til hele festivalen er jo intens lykke slik at jeg SER vakker ut, slik at det skinner gjennom. Når det kommer til plagg må det selvfølgelig være Levis-shortsen. Jeg vil jo også ta med meg Spellvesken min med masse frynser på slik at jeg alltid har med meg vann, lemonade, penger og ikke minst kamera slik at jeg kan forevige øyeblikkene.

Kjære kjære Celine, la meg få lov til å forevige øyeblikk på Hove. Ikke la meg vente enda flere år på denne drømmen.

suzannewaitz said...

Jeg har hatt utrolig lyst til å dra på HOVE, men jeg har dessverre aldri hatt råd.. Dette året er intet unntak. Jeg har lenge hatt utrolig lyst til å oppleve en musikkfestival, og til årets HOVE kommer det utrolig mange fantastiske artister! Jeg får gåsehud bare jeg hører navn som Frank Ocean, Crystal Castles og The Lumineers..

Når det kommer til antrekk er det en annen utrolig kul side ved festivallivet. Jeg ville kjørt rocka shorts og kanskje en olavest, og brukt det samme med noe mer yndig slik som min søte blomsterbluse. Gummistøvler er et must!

Håperhåperhåperhåper virkelig jeg vinner dette her!

suzannewaitz said...

Jeg har hatt utrolig lyst til å dra på HOVE, men jeg har dessverre aldri hatt råd.. Dette året er intet unntak. Jeg har lenge hatt utrolig lyst til å oppleve en musikkfestival, og til årets HOVE kommer det utrolig mange fantastiske artister! Jeg får gåsehud bare jeg hører navn som Frank Ocean, Crystal Castles og The Lumineers..

Når det kommer til antrekk er det en annen utrolig kul side ved festivallivet. Jeg ville kjørt rocka shorts og kanskje en olavest, og brukt det samme med noe mer yndig slik som min søte blomsterbluse. Gummistøvler er et must!

Håperhåperhåperhåper virkelig jeg vinner dette her!

Christine said...

Så fin konkurranse Celine!
Jeg skulle gjerne hatt to billetter til Hove festivalen. Jeg har sommerferie og festival er sommer! God stemning, bra musikk og masse folk, jippi!

Nøkkelplagg på festival er for meg utvasket denimshorts, hvit t- shirt, converse og ray ban pilotbriller. Jeg ville også tatt med min "nye" becksøndergaard skinnveske fra bakgårdssalget ditt. Jeg digger den ;) TAKK!!

Anonymous said...

Jeg har vært på Hovefestivalen en gang tidligere og elsket det! Har ikke vært der på noen år pga. jobb og økonomi..men i år har jeg fri fra jobben så det hadde vært helt fantastisk å få muligheten til å dra dit! Samtidig vet jeg at venninna mi også har veldig lyst til å dra, men hun har ikke penger og hva er vel bedre enn å vinne billett til bestevenninna si?

Nøkkelplagg er absolutt levisolajakka mi. Og husk engangskamera og støvler!

Jeanett Helsvig said...

Jeg har vært på Hovefestivalen en gang tidligere og elsket det! Har ikke vært der på noen år pga. jobb og økonomi..men i år har jeg fri fra jobben så det hadde vært helt fantastisk å få muligheten til å dra dit! Samtidig vet jeg at venninna mi også har veldig lyst til å dra, men hun har ikke penger og hva er vel bedre enn å vinne billett til bestevenninna si?

Nøkkelplagg er absolutt levisolajakka mi. Og husk engangskamera og støvler!

Paulina Aanmoen said...

Jeg vil på Hovefestivalen for å oppleve den magiske stemmningen med gode venenr! Det finnes ingen bedre måte å feire at man er ferdig med 13 års skole samtidig som å få høre fvorittbandet Kings of Leon :) Mitt nøkkelplagg på fesitvalen må definitivt bli en god & varm genser til nachspiel!

KRISTINE said...

Jeg har virkelig lyst til å vinne Hove billettene fordi det er først og fremst fantastiske artister som skal dit i år. Tidenes band Kings of Leon er vel min store favoritt dette året!
Jeg har planlagt i flere år at jeg skal på hove, men det har aldri blitt noe av. Jeg vil ikke på hove bare pga musikken, men menneskene, klærne, all inspirasjonen og ikke minst STEMNINGEN.
Jeg ville dratt med meg min bestevenninde, hun er som meg en såkalt "shopoholiker" og vi klarte begge å bruke de pengene som skulle gå til festival på noe helt annet. Angrer veldig ja!

For et par mnd. siden satt jeg sammen et hav av festival outfits på polyvore. På festivaler er det virkelig ingen grenser, er det vel? og jeg kan kle på meg noe jeg aldri hadde gjort til vanlig, det digger jeg!

Nøkkelplagget ville definitivt vært pappas gamle oversized olajakke! Den er virkelig kul og man kan kombinere den med nesten alt.
Skulverveska med frynser, boots og de obligatoriske hvite conversene er noe som selvfølgelig måtte vært med i kofferen i tilleg.

Kristine Halvorsen
vorsen@live.no

kinakriss said...

og skal du på festival da må man ha en slik :)

http://www.gadgetsgaver.no/gaver/party-og-fest/festival-olhatt-caps-med-to-holdere-for-ol.html

Vilde said...

Hei, jeg vil til Hove for å være med mine flotte venner og høre på god musikk:D har aldri vært på festival i Norge før og flere av mine venner langt fra der jeg bor skal på festialen, så det hadde vært koselig!!

Mitt nøkkelplagg må være min vintage levis shorts med studs, som Rihanna har lik (stor Rihanna fan!!)med mine lilla pastel hunters!

Mathilde said...

Jeg har ikke fått planlagt sommeren min enda, men festivaler skal helt klart være en del av den. Jeg var på Hove ifjor og det var helt fantastisk gøy! Med lineupen de har i år kan det jo bare bli bedre, så jeg vil veldig gjerne vinne et pass. Nøkkelplagget jeg ville tatt med meg ville vært yndlingsshortsen fra Levis, den er både fin, og tåler å bli herjet med på festivaler.

Mathilde_mysen@hotmail.com

Christine said...

Etter å ha fått blindtarmbetennelse forrige uke, noe som resulterte i akutt operasjon og at absolutt alt av planer ble lagt på hylla kunne jeg virkelig ikke tenke meg noe bedre en å kunne få dra på Hove for å ta igjen litt av den tapte sommer min! Jeg har allerede tilbragt alt for mye av sommeren innendørs i senga mi på grunn av det her! Nå er jeg klar for å begynne på sommeren og gjøre det til en av de beste! Ikke minst er jeg sankthansbarn og har derfor bursdag 24 juni, så det hadde vært en perfekt bursdagspresang! Olashortsen er et plagg som MÅ være med på festival! Den kan du matche med absolutt alt og du vil alltid se like fresh ut! Sleng på en magetopp med frynser, gjerne en blomsterkrans i håret og et par korte støvler! Så er du good to go! Festival, mote, musikk og øl! Det får ikke blitt bedre!

Thea Egeland said...

CELINE!
Jeg vil vinne! Fordi jeg alltid har drømt om å dra på festival, stemningen, musikken, og se festival-chick ut og har aldri vært på festival før. Jeg har akkurat opplevd samlivsbrudd, så blir mye styr å selge leilighet og flytte i sommer (aner ikke hvor), så hadde vært en stor glede å ha noe å glede seg over! Vil du glede meg? :D Det beste av alt er at man kan se så ufattelig bra ut på festival! Elsker festival stilen. Jeg ville defenitivt gått for min farmors 70-talls hvite blondekjole. Nøkkelplagg er selvsagt en stor blomsterkrans og ingenting er vakrere enn et stort smil<3

Ida Broen said...

En perfekt konkurranse nå som vi nærmer oss sommer og festival(er)!

Ingen sommer uten hove er det mange som sier, og deriblant meg! Jeg får aldri mer sommerfeeling enn å være på hove, det gjør virkelig hele sommeren min. God stemning, venner, konserter, noe godt å drikke og strålende sol er noe jeg virkelig ser fram til hver eneste sommer. Dessverre er det slik at jeg har fått meg leilighet i Oslo og flytter inn i hele juli, derfor blir pengene mine prioritert til det i år. Men jeg har så innmari lyst å dra på hove i år også, for det hadde gjort sommeren min komplett! Har vært så lei meg fordi jeg ikke fikk råd i år, så dette her var en gylden mulighet til å kanskje dra alikevell! Hove gir bare gode minner, og er virkelig en av de tingene man burde få med seg iløpet av sommeren.

Jeg må nok si at det plagget jeg virkelig ser på som det viktigste plagget å ha med seg på festival er en brukt, fin, vintage levisshorts! Den kan styles på alle mulige måter. Har du med deg den - kan du ha hva du vil til. Du kan matche det med en kul eller søt tshirt, crazy farger, genser, mage-topp (som også er svært inn i år) - u name it! Det er kun fantasien som setter grensene, og på festival kan man gå i alt man vil! Det er virkelig et plagg man bare må ha med seg på hove- og alle festivaler.

Det hadde gjort meg lykkelig om jeg vant en billett til hove i alt flyttekaoset!

- Ida

Kristine Marie Solhaug said...

Jeg vil så gjerne vinne! Da tar jeg med meg samboeren min for han har aldri vært på festival. Det hadde vært artig for oss! Nøkkelplagget er selvfølgelig Viking støvlene mine:D

Line Harbak said...

Genialt! Jeg vil på Hove for å sjekke om det er like vilt gøy som det var da jeg var der i 2008(!), da var det nydelig stemning! Nøkkelplagget jeg tar med er en ermløs, knelang sommerkjole, som har vært favoritt siden -95(!), og som kan gjøres tøff, søt, fin osv. med enkle grep.

Ida said...

Jeg vil på Hove fordi det er på festivaler man kjenner på livet. En uke fylt med primitiv levestil som bare setter all kjærlighet og lykkerus enda mer i fokus. Jeg skal leve i doc martens!

Silje Selmer Holø said...

Åå, jeg vil så gjerne vinne! Jeg er 17 år og flytter til alene til NY til høsten. Alle venninnene og kompisene mine skal dit som en gjeng, men jeg må være hjemme fordi jeg sparer til New York. Har SÅ lyst til å se Kings of Leon, The Script og Macklemore live! Jeg har aldri vært på en ordentlig festival - og dette hadde virkelig gjort sommeren komplett før jeg reiser!
Jeg ville tatt med meg en enkel, bohemisk sommerkjole som jeg kan pynte både opp og tone ned med støvler, skinnjakke, hatter, smykker.. alt med tanke på været. Ha en fortsatt fin dag, og en GOD sommer!

Eline Vigre said...

Jeg er en jente som elsker mote, musikk og konserter. Jeg har aldri opplevd å være på festival, bortsett fra landstreffet i Kongeparken som er en slags festival da.. Jeg har satt av en uke med ferie i sommer og det er uka Hove festivalen er. Jeg skulle egentlig dra, men så skar det seg og pengene jeg hadde spart opp måtte brukes på andre ting. Jeg får heller ikke tid til å reise eller gjøre så mye i sommerferien, på grunn av jobb.. Derfor vil jeg gjerne på Hove! På Hove vil jeg definitivt ta med meg en enkel, ensfarvet maxidress, en sort, rocka skinnjakke og på hodet vil jeg ha en stor blomsterkrans! Håper også på sol, og da vil jeg ha på meg enten et par ray ban pilotbriller eller helt runde solbriller.

Cathrine said...

Jeg vil vinne billetter fordi jeg elsker musikk.

Min uniform vil være svarte jeans og en løs, hvit t-skjorte stappet ned i jeansen.

Kine said...
This comment has been removed by the author.
Kine said...

Jeg vil veldig gjerne på festivalen ettersom det er en fantastisk mulighet til å ha det gøy med gode venner og ikke minst bli kjent med mennesker som alle har en lik egenskap det å oppleve konserter, sene sommerkvelder, kjærlighet, glede og full moro. I sommer skal jeg nesten bare jobbe, så det hadde vært utrolig gøy og kunne oppleve denne hendelsen med super venner som er like gira. På meg ville jeg tatt en lett blondekjole, mine isabel marant sko, en stråhatt og en lett frynseveske over skulderen. Et MUST er også tynne små armbånd med hint av mint farge som gløder i solen når man er brun:-D En happening som dette er noe alle bør oppleve, man blir forelsket!

Eirin said...

Jeg vil vinne billetter fordi jeg elsker musikk og har aldri fått reist på festival pga jobb..
Det ville vært fantastisk å kunne dra på Hove! Jeg ville tatt med meg min bestevennine som tidenes festivalmenneske og som gjør alt for sine venner, så dette ville vært en koselig belønning for henne.

Nøkkelplaggene mine ville vel vært mine fantastiske bikerboots fra via Roma, levis cutoff shorts og chunky knits til kalde dager og kvelder.

fingers crossed :))