Tuesday, June 11, 2013

DAGENS JUMPSUIT 11062013

     Jeg har lenge lett etter den perfekte jumpsuiten, og nå har jeg funnet den! Det er hektiske dager på jobb og hjemmebane, og idag har det gått i ett med 3-4 møter, coverdeadline, desking, og rett i barnehagen for så å trikke byen på tvers ettersom vi fortsatt ikke bor hjemme. (Har ikke lappen) På vei fra jobb til barnehage ble hæler byttet ut med lavere boots riktignok. Foto: Stella moniq /Stylemag
stylemag

13 comments :

Camilla said...

ååååå, fine deg! Dette var lekkert:) Jeg digger jumpsuit, men synes alltid de blir for korte på beina til meg. Denne passet deg perfekt!

Angela said...

Superfin jumpsuit!! Love it! Vilket märke??

Hanne Carine said...

Altså, råere dame skal man lete lenge etter ! jeg føler meg som en fjortenåring når jeg sier dette, men ; jeg er en stor fan ! Håper det er lov å si, når man er 25 ;)

Intervjuet deg for flere år siden, da jeg gikk på medialinjen, og har "fulgt" deg siden. STYLEmag er og blir Norges beste moteblad !
Websiden deres er også kanonbra, fint med litt inspirasjon for en moteintr. jente fra landet ;)

Takk for at du er så rå ! GOD SOMMER :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk for det Camilla. Denne er lang på bena, rullet den bare litt opp, og fin fasong, funker til både høye og lave hæler...

Hippie, hippie - milkshake said...

Angela: Den er fra BikBok. Glemte å skrive det:) kostet ikke mange hundrelapper...

Kjære Hanne Carine!
Det er virkelig en v de aller hyggeligste kommentarene jeg har fått på lenge. Setter umåtelig stor pris på den feedbacken, og at jeg kan være til inspirasjon er veldig hyggelig. Det betyr jo at bloggen blir lest og også er litt nyttig mht tips og styling.
Håper du liker siste utgave også, og at du fortsetter å være fornøyd med inspirasjonen både i magasinet og her inne. Ha en fin uke! Stor Klem fra Celine

Line Harbak said...

Råfint!

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk, Line:) Ha en finfin dag.

marie_ullevoldsater said...

Du er jo bare feiende flott og jeg blir alltid inspirert av deg, på bloggen, men ikke minst live ! Ikke den værste man kan dele tak med :) #tilsammans <3

Anonymous said...

Du flotteste!!
Du inspirerer ved hvert innlegg!
Ha en super sommer og lykke til med hus og hjem..
Hilsen Hilde

Hippie, hippie - milkshake said...

Kjære Marie!
Det betyr mest å vite at jeg også inspirerer live:) Viktig å være ekte, uansett hva man viser gjennom bilder. Så takknemlig for at vi får bo hos dere- en sann inspirasjon det også- i tillegg til deg:)

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk for det Hilde! håper nå vi får flytte inn i løpet av helgen. så det blir spennende tider vi går i møte. Har vært tøft, men en reise i inspirasjon og ikke minst det å takle å bo i ulike hjem, ulike steder, med ulike vaner, med og uten hund og barn.
Ha en super uke.. Stor klem fra Celine

MaritBE said...

Den så kjempefin ut ;-) Og du kledde den supergodt!

Cathrine Deaton Heibø said...

Har selv ikke lappen ;). Den kommer ikke til å eksistere heller siden alle pengene går til klær - og appropos klær du ser smashing ut i den nye jump suiten din!