Wednesday, May 22, 2013

#MIN JOBBHVERDAG 22052013

En helt vanlig dag på jobben er ganske stressende, og jeg får ofte spørsmål om hvordan kabalen går opp, både hjemme og på jobb,  så her er et lite utdrag av frøken Duracell sin jobbhverdag 22.05.2013
 Jeg stod opp med sønnen 6.30, laget grønn juice, frokost og smurte matpakke, tur med hunden Hippie, før jeg syklet til jobb i 8-tiden, var på pressevisning av BikBok og Never Denim kl. 9,  kjøpte kaffe på Kaffebrenneriet på vei til internmøte kl. 9.30, før jeg hastet videre til pressevisning hos H&M 10.30, der jeg blant annet tok snapshot av blogger, stylist og redaktør Nathalie Helgerud
 Tilbake på kontoret kl. 11 hadde jeg møte med direktøren før jeg syklet til  lanseringen med Helena Christensen for Specsavers på the Thief klokken 12, og syklet tilbake i regnet for å godkjenne annonser, og planlegge en STYLEmag presentasjon for annonseavdelingen.
    Nå er klokken snart 22, sønn sover, middag laget, og jeg har fortsatt to prosjekter jeg skal jobbe med i kveld. Blir det ny runde med grønn juice for å slutte sirkelen, et glass rødvin, eller en cider mon tro.....?
stylemag

21 comments :

Marie_ullevoldsater said...

The one and only miss Duracell :) Du er flink!

Lotte said...

Høres ut som at du har en travel hverdag, Celine. Helt ærlig fikk dette innlegget meg til å glede meg til jeg blir voksen og skal få jobb, slik at jeg også kan bli litt travel! Forresten superbra at du bruker sykkelen mye. Det er jo bra for både miljøet og helsa:)

Andreas said...

Du er superwoman! Du er rå!

Maria said...

Beundransvärt!! Du är grym:D

Line Harbak said...

"Svusj", kunne man nesten høre! Du er flink!

Stine H said...

Du er virkelig inspirerede! Både når det kommer til klær, livsstil og ikke mist jobb! Kan jeg spørre hva slags utdanning du har ? :-)

Anonymous said...

Kunne du delt oppskriften på grønn juice

Anonymous said...

Bra jobba!!
Hvilken farge har du på håret? Den er RÅ!!!

Anonymous said...

Det var ikke mye mat på en dag!!

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk Andreas:) D
et var hyggelig å høre, Lotte!
Jeg sykler hver dag, og synes det går raskere enn taxi, dessuten er det som du skriver bra for miljøet også. Vi har en stor sak om dette i siste stylemag faktisk.
Og marie- du vet jo alt om kaoset, hehe....
Hei anonym: Jeg skal ha lagt ut oppskrift på juicen tidligere, men kan gjerne legge den ut igjen. Veldig enkel å lage:)

anonym2: Det er ikke bare juice i løpet av en dag nei:)har oppsumert halve dagen, men spist lunch på pressemøtet, og fiskesuppe til middag her hjemme.

Frida said...

Tenker det er viktig med gode rutiner og planlegging i ein så hektisk hverdag ;)

Det øverste bildet var råkult!!!!

Veronica Lauritsen (24) said...

Jeg har faktisk tenkt over det mange ganger, hvordan du klarer å få kabalen til å gå opp. Du må ha enormt mye energi ;) I tillegg til jobben,en haug med eventer/lanseringer etc,oppdatering på blogg + insta.Og så skal du ha tid til sønnen din + ferier mellom slagene! Du er helt utrolig Celine!! <3

Kari said...

Du er en inspirasjon! :)

polliani said...

flinka <3

VILDE BJØRNØDEGÅRD said...
This comment has been removed by the author.
VILDE BJØRNØDEGÅRD said...

The One And Only Celine! Du er RÅ! *Klapp klapp* Men få litt avlasting iblant da - bare å ringe, haha:D

Mari said...

Hvor er paljettbuksene fra?

Karine Kollshaugen said...

Høres veldig stressende, men allikevel fantastisk ut!

MaritBE said...

wow, jeg er imponert! Så flink du er ;-)

Malin said...

Underbar outfit! Älskar dina byxor!

Anonymous said...

Hei Celine.

Tror du må være et levende eksempel på at så lenge man elsker det man gjør og dem man har rundt seg (sønnen din osv) føles det ikke stressende å ha en travel hverdag.

Kan du ikke skrive et innlegg om hvilken utdannelse du har og hvilken jobberfaring du har hatt for å bane veien for der du er nå ? det ville være veldig inspirernde for meg (og andre likesinnede) som sikter mot en jobb i mote/media bransjen :)

Elsker bloggen din :)

Mange hilsner fra Trine