Thursday, May 16, 2013

/ FESTIVALFAVORITTER /

 Det er ikke lenge til det er festivaltid, og da jeg nylig ble intervjuet av Maria fra BikBok magazine om festivalstil gikk det opp for meg at jeg har tilbragt ca 18 somre på festival!!! ( skjønner jeg begynner å bli gammel) Har tagget noen plagg hos BikBok med mine favoritter, som er mer basic enn de var for 18 år siden. Svart shorts, singlet, og en liten smart sak til å ha penger i. Hvilke musthaves har du?
stylemag

3 comments :

Lotte said...

Jeg har selv bare tilbrakt 2 sommere på festival, men jeg har allerede funnet ut at gode og kule sko som tåler å bli litt sølete er et musthave for meg. Jeg synes også det er greit å ha med meg en tynn, men varm, genser for når det blir litt kjøligere på kvelden. Også har jeg alltid med meg min sorte minibrenda fra A. Wang fordi alt jeg har med passer oppi den og den er så fin!

Veronica Lauritsen (24) said...

Alder har ingenting å si når man ser like ung og fresh ut som deg :-) Hvis det er noen trøst!! Mine festivalfavoritter er skinnjakken med frynser, en fargerik tunika og studded boots!! Hippie hodepryd er også et must <3

Hippie, hippie - milkshake said...

Lotte: sko er viktig på festival. Man har det ikke gøy hvis man går rundt og er redd for skoene, eller har vonde sko.

Tusen takk, kjære veronica! Kanskje vi sees på festival i sommer da? Skal også ha en konkurranse før festivalsommeren er i gang... følg med.