Wednesday, May 8, 2013

DAGENS DETALJER

Har fartet rundt i Bergen, hatt møter og i tillegg gjort noen små kupp. Fant blant annet boots til 49 kroner:) Godt var det for så sa bankkortet ikke godkjent, så da ble det bare vindushopping. Nå er det nedtelling til utdeling kl. 19.30 følg med på instagram og stylemag.no. og takk for alle meldinger.
                                                                                                                foto: Stella Moniq / stylemag
stylemag

8 comments :

Anonymous said...

Hei! Gratulerer med nominasjon,utrolig bra! Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting. Jeg så på ettermiddagen på Tv2, og der var du, og skulle snakke om klær man kunne ha på 17.mai. Da hadde du på deg en utrolig fin hvit bluse, hvor er den fra? Jeg har lett å lett på nettet, men finner den ikke. Håper du kan hjelpe meg, den var så fin!

MaritBE said...

Utrolig spennende! Skal selvfølgelig følge med ;-) Krysser fingrene for deg/dere. Aw, savner Bergen altså<3 Elsker detaljene, spesielt veska! Amazing.

Anonymous said...

Sykt fin veske!!!:) hvorfra???;)

Hippie, hippie - milkshake said...

tusen takk, anonym. Så hyggelig du følger med:) Du den toppen er fra Hunkydory. Kommer i butikk tidlig høst. Den er nydelig Ønsker meg den selv, desverre bare lånt.

Anonymous said...

Superfine sko (og veske selvsagt :)) Hvor er skoene fra?

Hippie, hippie - milkshake said...

De er fra Bik Bok. Butikken som ligger midt på Torget hadde salg på nesten alle boots og sko. 49 kroner pr par, så både Stella og jeg kjøpte med oss tre ulike par:)

Anonymous said...

Tusen takk! Du er alltid så snar å svare :)

Hippie, hippie - milkshake said...

følger opp:) fint å kunne inspirere og tipse:)