Sunday, March 17, 2013

PROSJEKT OPPUSSING

Det er slitsomt med oppussing, og ikke minst uvant å bo i pappesker, med kun en koffert med klær, men spennende med planlegging og hvis bare deler av plantegnigene blir som forventet, blir det ikke feil. Har du noen tips? tar til oss all inspirasjon og råd i disse dager. Happy sunday.
stylemag

7 comments :

Camilla said...

Plantegningen ser fantastisk ut!!! Og ser ut som dere får drømmekjøkkenet. Blir gøy å se resultatet:) fortsatt lykke til!

Hippie, hippie - milkshake said...

tusen takk. Var innom idag, og peis mures nå:) spennende, men litt tålmodighet må til. Savner casaen. Ikke helt det sammme på Løkka...

Thea said...

Hva pusser du opp (hvilke rom)? Jeg har masse tips, men må jo vite hva slags tips du er ute etter =)

MaritBE said...

Så spennende da ;-)

Anonymous said...

http://remodelista.com/
En av de beste nettsidene innenfor interiør.

Julie said...

http://hannasroom.com/ - deilig inspirasjon! :-)

Anonymous said...

Ikke for å være frekk eller ufin, men jeg har lagt merke til at dere motebloggere er veldig dyktige. Du er faktisk en av mine favoritter, men jeg føler at mange av dere motebloggere er veldig kreative med tøy, smykker og tilbehør - men jeg syntes fler bommer litt privat. Ironisk nok syntes jeg fler av de dyktige interiørbloggerene ikke kan kle seg, og helst er småbarnsmødre fra landet bosatt i tights og tunika fra Gina Tricot eller Cubus. Nå mener jeg virkelig ikke å feie alle over en kam, men jeg er så dørgende lei jenter med skinnjakker og naggler, som stol viser frem sitt shabby-cheek rede. Jeg har et kanontips til deg: http://norskeinteriorblogger.no Her er det mange dyktige og kreative damer!