Monday, March 25, 2013

FASHION FOR KIDS

Er du ute etter inspirasjon for små fashionistaer? Da må du klikke deg inn på hippiehippiekids.blogspot.com. Etter et år med kun sporadiske innlegg, lanserer jeg nå  hippiehippiekids - en blogg for små (og store) fashionistaer. Du kan også følge hippiehippiekids på instagram @hippiehippiekids. Kom gjerne med tips og tanker om hva du vil lese om.
stylemag

10 comments :

Tone said...

Fantastisk!!!!! Og faaab at du finner på noe sånt AKKURAT mens jeg sitter å venter på (min første) en liten jente om tre måneder :) spesielt mens man venter på å bli tynn igjen er det jo greit å se etter ting til den lille, hehe.

Camilla said...

Så gøy! Gleder meg til å følge:)

Line said...

Stilig:)med en liten jente på snart 3 blir jeg garantert å følge deg der også:)Må bare si at du er super flink og dyktig. Mag style er en suksess. Et av de bedre norske bladene. Og jeg leser mange..:)Supert hvis du også kommer med tips om spennende arrangement for småbarn på bloggen.. Ha en strålende påske:)

Hippie, hippie - milkshake said...

å så hyggelig å høre Tone og Camilla!
Selv om jeg har en sønn skal jeg passe på å poste tips til dere som har jenter også:) lykke til de siste tre månedene...:)

Line said...

Mente Style mag. He he

Lykkemamma said...

Fanastisk!! :-)

marie ullevoldsater said...

Du ass, multitasking herlige dame! Lykke til. Selvom kanskje ikke Casper går som barn lenger, så skal jeg titte innom :)

Panya Thep said...

Cute!!! Now I want to be Mum!

Hippie, hippie - milkshake said...

Ikke det at jeg har hatt så lte å gjøre fra før, men følte det var på tide å gjøre den litt ordentlig. Blir inspo for store og små.

Blir litt multitasking:) Kosleig at du titter innom, kanskje dukker det opp gavetips eller andre ting.

Hippie, hippie - milkshake said...

Thanx Panya!og Lykkemamma.