Saturday, February 23, 2013

NAIL IT NUDE & GREY


 Fra knall orange til kalde gråtoner. Akkurat nå blir det to uker med lysegrå schellac-negler i fargen Cityscape fra CND. Jeg er elendig til å holde neglene stelt, så tenkte det var på tide å prøve ut Shellacsom er en helt spesiell lakk som kun legges i salong, og som i følge ekspertene skal holder neglene fine i drøye 14 dager- med andre ord perfekt for travle damer som alltid er på farten.
Nude, og grånyanser kommer for fullt til høsten, skal vi tro Neglakademiet på Skøyen, og nettopp denne CND-lakken som ble brukt under Alexander Wang-visningen i New York.
Kanskje ikke vanskelig å skjønne hvilken lakk jeg valgte..
stylemag

3 comments :

Kagina said...

Lillesøstern min har alt av utstyr til shellac :D Lucky me! Det holder virkelig i to uker og ser jo veldig bra ut. Og de har mange nydelige farger å velge mellom :)

Hippie, hippie - milkshake said...

så heldig du er da. Da satser jeg på det. Er første gang jeg tester utv dette, så hvis det virkelig er så bra som alle sier, er det absolutt verdt å begynne med. Vanlig lakk forsvinner ofte på et par dager.Føler hendene ser mer velstelte ut også. For våge meg ut på sterkere farger neste gang, men likte virkelig denne grånyansen.

ElineiNewYork said...

Åh fine! Har ikke hatt så god erfaring med shellac, men må nok gi det en sjangs til :)