Wednesday, February 20, 2013

MY LUCKY L TATTOO

Gårsdagens tatovering har vært planlangt lenge, men at det skulle bli dobbel tattoodate med Janka på Lucky L Tattoo var mer impulsivt. For dere som kjenner meg vet dere at dette ikke er første
tattovering, men min femte - altså ingen 30+ krise:) Jeg ikke har flashet tattoveringer på bloggen tidligere, men er superfornøyd med min lille tatovering, som symboliserer min sønn.
 Christian på Lucky L er superflink på tynne, fine linjer, selv om han gjør mest store tatoveringer. 
 Anbefaler virkelig et besøk, men husk, du skal vite hva du vil ha. Jeg angrer fortsatt på en jeg tok da jeg var 18....og når det er sagt. jeg er ikke sponset, bare sykt fornøyd. Christian is the man... Tusen takk!
stylemag

10 comments :

Maren said...

Nydelig, Celine! Haaper alt er fint hjemme! :)

Anonymous said...

Hvilken tattoo angrer du på fra du var 18?

Anonymous said...

En liten sol og en fargetatovering!

nullfiresyvni said...

Så fin! Er på jakt etter en tattovør i Oslo så kanskje jeg får ta turen hit. Min første som jeg tok da jeg var 17 hadde jeg nok ikke tatt den dag i dag gitt. Men minnene om den, følelsen av spenning og ikke minst turen jeg var på da jeg tok den, gjør det allikevel verdt det.

Litt bedre dømmekraft med de som kom etter, men vi får vel se hva jeg sier når jeg blir gammal ;)

Snublet over denne her om dagen og syns den var utrolig festlig og ser for meg at jeg blir sånn ;) : http://blogfiles.wfmu.org/KF/2009/10/07/hendrix_autograph_big.jpg


Kirsti

Ditte said...

Den er virkelig fin!

Og skønt, at den symboliserer din søn, det er smukt!

Hippie, hippie - milkshake said...

tusen takk, Ditte!
og Kirsti! Kan seriøst anbefale deg å ta tatovering her.

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei kjære Maren. Her går alt fint. Du er savnet, når sees vi igjen. Klem Celine

Anonymous said...

Veldig kul tattovering, og spesielt symbolikken:-) Jeg har 2 stk selv, og lyst på en til, men vet ikke helt hva og hvor enda:-) Den jeg tok når jeg var 18 kunne hadde jeg kanskje revurdert idag, men skitt au, man lever bare en gang!

Hippie, hippie - milkshake said...

ja, det er jo ikke en som ikke sitter på gamlehjemmet med en tatovering og en god historie. Viktig å leve. Tror det er veldig mange som tok sin første tatovering etter akkurat fylte 18- en klassik bommert hehe.

marie ullevoldsater said...

super fin tattoo! ingen 18års tattovering slår min Emilo uansett. HAHA