Sunday, February 17, 2013

BLI MED PÅ VINTAGE BYTTEKVELDEN

 Har du klær i skapet du ikke bruker, og som du vil bytte med andre fashionistaer?Jeg har med samlet plagg for flere tusen kroner fra garderoben som kan bli dine, og håper du vil rydde garderoben for vintageinnsamling. Plaggene på stativet er bare noe av det jeg bytter bort.
 I samarbeid med H&M, inviterer bloggerne Silje, Sara, Anna Stina, Charlott og jeg til byttekveld tirsdag 26.februar.  Jeg har trukket Èn vinner, Vilde, men har to plasser igjen, Meld deg på med en kommentar under posten, og fortell hvorfor du vil være med. Reisen blir dekket for deg som ikke bor i Oslo:) og det blir både mat & drikke.
stylemag

37 comments :

Donna Louise said...

Så gøy Celine, jeg vil gjerne være med!! :) fordi jeg har myyye i skapet som jeg ikke bruker og kunne tenkt meg å bytte mot andre klær :)

Anonymous said...

Utrolig kult tiltak. Har allerede meldt meg på, krysser det jeg har!

Hippie, hippie - milkshake said...

Så bra Donna, da er det notert. Jeg trekker en til deltager mot midten av denne uken, og en vinner fredag tenker jeg. klem c

Anonymous said...

Hei, har veldig lyst til å være med på denne vintage byttekvelden.
Har flere godbiter og noe som kanskje passer bedre for andre enn meg.
Hvor melder jeg meg på?

Anonymous said...

Wow! Dette høres gøy ut!
Om mine klær som ikke brukes (eller passer!) lenger kan bli brukt og glede andre er det jo bare supert :)
*Fingers crossed*

God søndag fra Anette

Anonymous said...

Hei

Har endel ting liggende som jeg tror kunne vært interresant. Hvor melder jeg meg?

Ines

Hippie, hippie - milkshake said...

harepusverden og Ines: Høres veldig bra ut! Det holder å melde seg på her, så lenge jeg har mail med kontaktinfo:)

Vilde said...

Wihuu, dette blir gøy!
Takk så mye! Nå ser jeg frem til litt byttehandel

Anonymous said...

Åh, supert initiativ. Jeg vil gjerne melde meg på. Har sekker med sko og klær, meste ubrukt som må kvittes med før utflytting neste måned.

Anna Rusdal said...

Ja, gud! Å fått vært med noe sånt hadde vært ufattelig gøy. Ikke bare er det en byttekveld men en uforglemmelig kveld med kule folk! Kunne bidratt med klær jeg og har samlet opp.
God søndag:)
Anna

marie ullevoldsater said...

Hei Celine! Det har hopet seg masse fint opp gjennom åra, og jeg som deg sliter med å kaste. Så om jeg får bli med, skal jeg love meg selv å gi bort 1 ting fom byttedagen og frem til sommeren til Fretex, for hver nye ting som kommer inn i skapet. Noe inn-noe ut, bedre plass, noen som trenger kan få og Christian bli lykkelig om noe ut....alle glade! <3

marie ullevoldsater said...
This comment has been removed by the author.
Kris said...

Åh, dette hadde vært så gøy! Har altfor mye klær, og hadde faktisk tenkt til å selge endel av det - men nå kan jeg kanskje få mulighet til å bytte bort i steden for :) tommel opp for morsom konkurranse! Jeg krysser alle ledd :)

Mochilas by Discobitch said...

Please please please👍😄
👀
👃
👄
Har mange skatter jeg gjerne skulle ha byttet bort! 👑👙👚👗👜👠

Klem

CHRISTINE said...

Så moro! Oj oj for en drøm det hadde vært! Alltid hatt lyst til byttekveld og nå er muligheten der med de hippeste moteguruene. A dream come true! Vintage er STAS!

Anonymous said...

Synes dette høres kjempe gøy ut og er sikkert ikke bare jeg som er superklar for en lite garderobe svitch når til våren :)
En kjempe god grunn (og push) til å virkelig rydde ut av skapet for å få plass til noe nytt!!!

cassandra wollum said...

Dette gjorde dagen å lese. Noe så genialt. Har mye spennende som jeg vil gjerne bytte mot andre. hadde blitt den lykkeligste. Blir nok en kul kveld for dem som er der uannsett. :)

Marte said...

Etter å ha fått nummer to for kort tid siden trenger både jeg og garderoben fornyelse og utskifting! Jeg har allerede plukket ut skatter som ikke lenger sitter som det skal og en kveld som dette hadde gitt en etterlengtet fornying uten at lommeboken setter stopp!

Anette Heiberg said...

Så gøy. Det kunne jeg tenke meg å være med på! Det hadde vært fint å bytte ut litt av det jeg har i skapet, og supert å tilbringe kvelden sammen med andre som er interessert i fashion. De fleste av venninnene mine synes ikke klær og tilbehør er like interessant som jeg gjør, så det hadde vært koselig å treffe andre med samme interesse.

Hanna said...

Hei Celine!

For et fantastisk bra tiltak!!
Jeg er en snart 17 år gammel jente som har vært interressert i klær og mote så lenge jeg kan huske, og jobber selv i klesbutikk i tillegg til å studere. Jeg elsker å kombinere dyrt og billig, nytt og gammelt, og elsker alt som har en historie!

Jeg hadde blitt superhappy hvis jeg fikk bli med, når man er 17 år har man jo et ganske stramt budsjet…

Ha en fin mandag!
Klem Hanna

Ina Kristin said...

Det hadde virkelig vært artig. Og jeg har mye vintage jeg skulle ha byttet bort:)

Line Söderblom Alm said...

Hei Celine!
Dette er akkurat hva klesskapet mitt skriker etter om dagen! Jeg har hatt shoppestopp siden 1.januar og en slik byttekveld er jo perfekt for å fortsette stopet! Har, som så mange andre, altfor mye klær, sko og tilbehør hvor mye av det begynner å føle seg litt alene der bakerst i klesskapet. Om det er noen andre som kan blåse liv i klær jeg har gått lei eller ikke har bruk for lenger er det jo ingenting som er bedre! Og om jeg kan se potensiale i noe en annen ikke ser lenger er det hjertlig velkommen i mitt klesunivers!

Ha en fabelaktig mandag!

- Line

elise klausen said...

Så gøy!! Jeg vil være med fordi jeg har et klesskap fullstappet med tinger jeg ikke bruker da jeg oppdaterer klesskapet sånn ca annenhver dag.. Så dette ville vært en fantastisk billig og morsom måte å oppdatere klesskapet! Jeg har og mange høye hæler som AW, Jeffrey Campbell og fra Bianco og div "billigkjeder" som jeg ikke lengre kan bruke pga ryggskade..

elise klausen said...

glemte og skrive mail! eliseklausen@hotmail.com

veronika elvedal said...

klaske-lankene velgmegvelgmeg! hehe dette hadde vært super artig og være med på, ikke bare pga klærne men fordi jeg har fulgt bloggen din en stund og digger stilen din. jeg har skapet fult av skatter jeg ikke bruker, men som jeg er for glad i til å bare "kvitte meg med". Krysser fingrene ! ha en strålende dag/ettermiddag/kveld ( alt ettersom når du leser denne) hilsen Veronika

Sunniva H said...

Jeg vil gjerne melde meg på! Det høres kjempelurt og inspirerende ut. Jeg har masse klær liggende, men er ikke alltid så lett å finne nye løsninger i det man allerede har. Tenk å få bytte med de største moteguruene! Pick me :-D sunnivah_91@hotmail.com

Anniken said...

Utrolig bra tiltak!! Etter og ha fått to tette barn er i kroppen som den en gang var:)), Jeg har mye klær som trenger ny eier/eiere, bla en cerutti 1881 army kjole, kjoler fra Hoss, ballongskjørt fra filippa k osv. Denne kvelden hadde vært det perfekte avbrekket i en hektisk hverdag.

annikenholmli@hotmail.com

CHRISTINE said...

Hei!
Jeg glemte Mail adresse: christine.ostbraathen@gmail.com

Anne Kari Gropen Olsen said...

Skulle gjerne ha vært med på dette, da jeg har gått ned 35 kilo og trenger en inspirasjon.
Har dog kun stormote klær som jeg ikke bruker mere, men kanskje noen trenger det?
akgols@hotmail.com

Israt said...

Jeg kunne tenkt meg å bli med fordi jeg tror at bytting av klær er resirkulering, slik at et gammelt plagg i klesskapet kan få nytt liv i et annet klesskap :-)
I tillegg synes jeg det er både gøy og interessant å bli kjent med mange nye ansikter som du kanskje ikke møter hver dag :-)

Israt said...

Glemte mailadressen ;) isjabe@hotmail.com, og jeg bor i regnbyen Bergen .-)

BellaBella said...

Skoene dine <3

BellaBella said...

Skoene dine <3

Anonymous said...

Jaaaa! Høres ut som et veldig bra arrangement – med mulig smitteeffekt blant deres lesere. Kult at dere tar et slikt initiativ. Jeg leser Saras, Siljes og din blogg daglig og det ville vært fantastisk gøy å møte dere! Jeg prøver å fokusere på gjenbruk selv, og har blant annet arrangert byttekveld med jentene før julesesongens fester. Jeg vil gjerne bidra med potensielle skatter fra mitt klesskap!

katrine.eikestad@gmail.com

Sara Berg said...

Hei :-)

Som 18 år og fattig student er det sjeldent man har mulighet til shoppe noe man ønsker seg eller å shoppe i det hele tatt. Byttekvelder er ypperlige annledninger til å oppdatere garderoben uten at det går utover budsjettet, og i tilegg kan noen andre få glede av dine tidligere innkjøp! Med min forkjærlighet for second hand og mote tror jeg at dette vil bli en fantastisk morsom dag som jeg virkelig ønsker å kunne ta del i!

Sara Berg, Sara_L_berg@hotmail.com

CHRISTINE said...

Hvem vant Celine??

Martine said...

Om du ikke har trekt vinner ennå så kunne jeg tenkt meg å være med. Har noen klær jeg gjerne skulle bli kvitt, blant annet en kjole fra Lanvin for H&M :)

martine-a@hotmail.com