Friday, February 8, 2013

BLI MED PÅ PROSJEKT VINTAGE

Som de fleste av dere vet er jeg opptatt av gjenbruk, og sammen med bloggerne Anna-Stina Johansson, Charlott Pettersen, Silje Pedersen, Sara Strand deltar jeg i en byttekampanje også du kan ta del i. H&M har en stor klesinnsamling mot slutten av måneden, og noen av kuppene jeg har funnet frem kan bli dine den 26.februar.
Jeg inviterer  3 lesere til byttekveld der du får se vårens trender, får servert mat og drikke. Du kan melde deg på allerede nå. Legg igjen en kommentar om hvorfor du vil bli med.
stylemag

18 comments :

Anonymous said...

Å det hadde vært gøy å fått bli med på, og for en god idé! Men en i familien har en operasjon den dagen, må være sykepleier:-)

Humle said...

Så bra initiativ av H&M!
jeg vil gjerne være med fordi dere har så bra stil- og jeg er sikker på at jeg ville funnet veldig gode erstatninger mot klær som jeg er lei av- men som fortsatt er kjempefine. perfekt sjans til å få et friskt pust inn i garderoben før våren (forhåpentligvis) kommer hit til landet. Jeg hadde blitt overlykkelig hvis jeg fikk lov til å bli med!

Leanda Ottosen said...

Å, jeg har kjempelyst til å være med fordi jeg er stor fan av vintage og synes det er et supert arrangement. I tillegg skriver jeg forskjellige magasinartikler for et magasin i skoleforbindelse da jeg går mitt andre år på medier og kommunikasjon, med fordypning i tekst. En slik event hadde vært midt i blinken for meg å skrive om, for det treffer virkelig mitt interessefelt.

Camilla said...

Kult! Har shoppestopp og flere ganger prøvd å få til en byttekveld med venninner uten hell. Dette er derfor en perfekt anledning for meg og noen av de fine klærne mine som jeg ikke bruker lenger.
Tommel opp for gjenbruk og byttekveld!

MaritBE said...

åh, så smart! Jeg skulle gjerne vært med, men bor i Trondheim for øyeblikket, og hadde uansett ikke vært frisk nok til å bli med på noe slik. Men dere får kose dere, dere! Det blir nok en fantastisk kveld ;-) Jeg syns det er utrolig bra at du er så opptatt av gjenbruk. Du inspirerer veldig der ;-) Stå på videre!

Malin said...

Jeg har lyst å være med! Bra tiltak!

Line Harbak said...

Bra arrangement! Jeg har allerede sju par sko ferdig linet opp til bytting, og klesskapene trenger en real opprensking - jeg er klar for byttekveld!

Erica said...

Hurra för gjenbruk!! Jag har veldig lyst å ble med :) Efter många år i modebranschen med otaliga vareprövesalg har jag massa fina kläder i garderoben som ibland är helt oanvända, men som ikke passer helt til mig. Hade varit supert om nån annan fick bruk för de, och kanske jag kunde fått några nya (gamla) plagg som faktiskt passade :)

Vilde said...

Endelig et vintage-kupp tiltak igjen! Det er så flott at gjenbruk er i vinden! Har mange plagg selv liggende som er like fine, men passer eller ikke brukes lengre. Hadde vært helt utrolig bra om noen andre kunne dra nytte av disse plaggene. Hater å kaste ting, og når jeg ikke er flink med re-design er det vondt for øynene at de bare ligger der. H&M har fått mye kritikk i det siste, men dette er flott at de setter i stand med. De er dyktige i mine øyne!
Håper jeg får vært med på dette:)

Martine Hernæs said...

Etter å bli inspirert av dere til å ha shoppestop har jeg mye i skapet som man har gått lei. Kreativiteten begynner å bli tom. Det er da fristelsen for å kjøpe inn nye klær virkelig slår inn. Det hadde hjulpet med en byttekveld. Få litt mer inspirasjon til nye ideer til sammensetning av klær som jeg allerede har med noen nye. Shoppestop er ikke lett spesielt når du er så glad i klær. Men kan dere, kan også jeg!

Hanna Lauridsen said...

Så fantastisk gøy!
Jeg vil være med fordi gjenbruk rett og slett er noe av det morsomste jeg vet, og dere er noen av de kuleste damene jeg vet om. I tillegg trengs det en skikkelig opprydding i skapet mitt.. der er det nemlig helt kaos.

Marie Alette said...

Definitivt My cup of tea! :)

Julie said...

VIl gjerne være med!:-D Jeg har mange ganger tenkt på å sette i gang noe sånt, men aldri kommet så langt. Har en del klær som ligger uten å bli brukt. Å ikke alltid bare å kjøpe nytt. Så å bytte er jo en perfekt måte å få noe nytt i garderoben, og så miljøvennlig da;)

Caroline said...

Bra initiativ fra HM! Jeg vil gjerne være med :)

Line B said...

Søppelsekken står klar ! Kanskje noen andre sine nye skatter ? .. La oss bytte og få nye klær uten å bruke en krone og uten å belaste miljøet.

Handler jo nok som det er ;) YOLO

Hanne Nilsen said...

Elsker slike arrangementer, kjempebra initiativ! Jeg har en tendens til å handle vakre ting som desverre bare blir verdsatt fra kleshengeren sin, jeg får rett og slett aldri anledning til å bruke dem! Jeg vil gjerne være med slik at jeg får gitt bort noen av disse tingene, og kanskje bytte til andre pieces som faktisk blir brukt! :)

marie ullevoldsater said...

Jeg har masse fint, som dessverre støver. Og andres støv, kan kanskje få litt Marie Løøøw ;) hehe.
<3

marie ullevoldsater said...

Jeg har masse fint, som dessverre støver. Og andres støv, kan kanskje få litt Marie Løøøw ;) hehe.
<3