Thursday, February 21, 2013

ACNE-BUKSENE DU SPARER PENGER PÅ

Det er mye snakk om gjenbruk om dagen, og I dag var jeg på Fretex Unika, der jeg ble intervjuet av Dagbladet med fokus på vintage, og vårens trender. Kan man finne en helt ny garderobe på Fretex?Alltid like inspirerende å besøke vintagebutikker. Om ikke mange dager er det tid for prosjekt vintage og byttekveld hos H&M. Trekker to nye vinnere i kveld. Hva er forresten ditt beste vintagekupp, eller verste?
stylemag

9 comments :

Janicke said...

Hei.
Lekre skinnjakker i forrige blogginnlegg. Har du peiling hva som blir ca.pris på disse?

Mochilas by Discobitch said...

En god gammeldags bestefartrøye i ull. Den er så kul og ikke minst varm! 50,- på Fretex Gol:-)

Kaja Dons said...

Mitt beste kupp må nok være denim skjørtet med høyt liv som jeg kjøpte i Paris en gang i sommer. Hadde aldri tenkt på før, at noe sånt som det kunne passe meg, men det satt som skutt, og jeg gikk storfornøyd rundt med det hele resten av sommeren. Gleder meg masse til å dra det frem igjen til våren og bruke det igjen!

Anna Rusdal said...

Beste kuppet eg har gjort var mitt første par dr.martens. Di var i min str. Di var semska og di kosta 100kr på Fretex Løkka! Og den dagen begynte den livslange sjerleiken til Docs. :)
-Anna

Anonymous said...

Mitt beste er kjolen jeg kjøpte av deg! Hvit med broderte blomster,boho chic a la Paul & Joes!

<3

Hippie, hippie - milkshake said...

Høres bra ut! Alltid ekstra mange historier ved det som er kjøpt brukt.

anita_senorita said...

En kjemepfin logoflash dior clutch :D

anita_senorita said...

En kjemepfin logoflash dior clutch :D

Oda said...

Mitt beste kupp er nok et par levis bukser til kun 20 kroner, som jeg senere har klippet om til et par høye, lyse, denimshorts! - Dette var min mest brukte shorts forrige sommer, og jeg kan ikke vente til å bruke den minst like mye i år!

Jeg har også fått meg en brun liten skinnveske til 20 kroner, dette er den fineste vesken jeg vet om. Jeg elsker å handle brukt og vintage, og tenke på hvor mye historie det er i tingene jeg kjøper. Vintage er fantastisk og spennende!