Friday, November 9, 2012

SKINN PÅ ØNSKELISTEN

Jeg har nok en gang forelsket meg i nye skinnplagg. Fikk presentert H&Ms vår/sommer-2013 kolleksjon igår, og dette står på ønskelisten.
stylemag

7 comments :

Anonymous said...

Hei. Tenkte kjøpe meg en skikkelig skinnveske. Noen tips? NN

Anonymous said...

Kan jeg spørre deg hva du synes om det som skrives om H&M i media om dagen? Jeg har stor respekt for deg som blogger, men det virker litt rart at ingen av dere store bloggere/moteredaktører sier noe som helst, bare kommer med positiv omtale av den nye kolleksjonen/turen til New York osv (uten å opplyse om at den var sponset?) Dette er ikke ment som noe kritikk av deg, jeg er bare nysgjerrig:)

Hippie, hippie - milkshake said...

hei anonym. Det finnes jo utrolig my fint der ute- selv har jeg en Proenza som er min favoritt.

Karoline Skomedal said...

Vet du om det kommer hos H&M trend, eller på den vanlige avdelingen?

Karoline Skomedal said...

Vet du om det kommer hos H&M trend, eller på den vanlige avdelingen?

Hippie, hippie - milkshake said...


Hei anonym! Som nevnt tidligere så er dette en veldig omfattende sak. Jeg har kommmentert og svart mine blogglesere som har spurt, og vurdert eget innlegg her på bloggen også, samt uttalt meg til VG/minmote. Det er ingen tvil om at det som har kommet ut i media ikke er positivt, men desverre er nok dette noe som rammer hele bransjen, ikke bare H&M. Jeg tror dette kan være en av grunnene til at sjefredaktørene har omtalt seg på et mer generelt grunnlag. Slik jeg har forstått det, etter gårsdagens pressevisning hos H&M tar de denne kritikken svært seriøst. Stylemag var invitert for å se designkolleksjonen til Margiela i New York før denne saken ble kjent. STYLEmag har ingen problemer med å opplyse om at en presseturer evt skulle ha blitt sponset. I dette tilfellet kjenner ikke pressen som har omtalt saken til alle fakta rundt denne presseturen. STYLEmag står alltid for deler av turene våre selv, og følger Aller Media sin policy. Også i dette tilfellet. Når det er sakt ønsker jeg åpenhet overfor både blogglesere og magasinets lesere- og hvis vi i fremtiden får tilbud om turer, vil vi merke disse slik at det ikke skal være noen tvil. Vil også undertreke at jeg alltid er opptatt av god presseetikk, og kommer helt sikkert til å trekke frem både hvilke favoritter jeg har fra kolleksjonen, og også hvilke plagg man bør styr unna. Håper dette gav deg litt innsyn fra min side:) fortsatt fin dag til deg.
CelineAnonymous said...

Så bra at du tok deg tid til å svare! Takk for svar, og ha en fortsatt fin helg:)