Tuesday, November 6, 2012

DAGENS BACKSTAGE PÅ TV2

 Så fikk sølvbuksene fra Acne sin tv-debut på Ettermiddagen i dag, sammen med bokaktuelle Jenny Skavlan  , som også pryder STYLEmag sitt cover, og Ragnhild. Snakket om sesongens skjerftrender, om gjenbruk, vintage og redesign. 
 Ble utfordret til shoppestopp, og må innrømme at jeg liker prosjekter, så kanskje januar, etter full detox av klesskapet. Fant frem min vintage AC/DC- T-Skjorte stylet med sølvbukser fra Acne/My-wardrobe.com, sko fra Maison Martin Margiela og armbånd fra Dyrberg/Kern.
Liker TV-kopper. Litt 80-talls....
 skjerf fra Tommy Hilfiger, Part Two, Issue og Holzweiler

På direkte-tv kan alt skje. For dere som har lurt på når jeg er på Ettermiddagen på TV2, så er svaret hver tirsdag mellom 17.30-18.
stylemag

6 comments :

Camilla said...

Slenger meg gjerne med på utfordringen shoppestopp. Er det snakk om en måned?

Hippie, hippie - milkshake said...

Det må jeg si, Camilla. Januar da? Ragnhild skal gjøre det et år. Det er beundringsverdig. All respekt. Jeg tror det blir for drøyt for frøken Aagaard, men jeg tror vi alle har veldig godt av dette- og da jeg ryddet i kjelleren også blir man strengt tatt litt kvalm av hvor mye man har shoppet opp gjennom.

Anonymous said...

Hei du!

Vet du hvor toppen som Jenny har på seg her, er i fra? Kjempelekker!

Camilla said...

Yes! Ble gira jeg:) Har ikke mange shoppigplaner før jul, men trenger et par partypumps. Skal prøve å holde meg til det. Uvææææ! Skummelt, men sååååå bra! Og har en haug som skal selge på bloppis, så kjenner meg igjen i den kvalmen. Uff... Så da har vi en deal?

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym. Sjekk Jenny sin blogg:)
Vet desverre ikke hvor den er fra, men tenker hun har skrevet om den på blogg eller instagram.
Camilla: hjelpes. Ja vi har vel det da.

Monica Bergem said...

Zaahh, i skjerfhaugen manglet det et deilig kashmirskjerf fra Kashmina... :-) Ha gjerne det i bakhodet neste gang. (Kate (TSH) har kolleksjonen vår!)
Monica(Kashmina :-)