Monday, October 8, 2012

VINN JEANS + KILLER SHOES Nå!

Det er ikke så lenge siden STYLEmag var innom Mardou & Deam POP-UP store på Paleet, og Torsdag kl. 17- 20.00 skjer det igjen
 med den norske skodesigneren HELENE WESTBYE, bobler i glasset og 20% på alle varer! 
 Du kan melde deg på her. Men før det gir jeg STYLEmag og jeg DEG muligheten til å vinne et par favorittdesignerjeans fra Mardou & Dean og et par killer ankles fra designeren Helene Westbye.
  KONKURRANSE: Hva er stil for deg- og hvordan vil du style ditt killer denimantrekk?
Legg igjen kommentar, og vi tar kontakt. Skriv også str. om du har mulighet til å poppe innom på torsdag for å finne din STYLE.
Det er serveres mat &drikke og dj Solmaz Refling snurrer plater mens du shopper. 18.års aldersgrense.
stylemag

56 comments :

Q said...

Omg @ amazing jeans!

Stil for meg er freshe antrekk som også er komfortable, spesielt nå på høsten. Jeg styler mitt killer denimantrekk med strikkagenser, lue og sneakerwedges.

felicia said...

Åh, till disse hade jeg valt en sort t-shirt, bombejacke, og før en litt mer feminint antrekk, Hade jeg valt till litt bling. Kanske nåe i guld fra Anna Dello Russo, Celine veske , Surferhair og ingen smink. Håper jeg vinner og om jeg gir så har jeg strl 27 i jeans å strl 38 i skor

Ha en fin kveld bruden

felicia said...

Åh, till disse hade jeg valt en sort t-shirt, bombejacke, og før en litt mer feminint antrekk, Hade jeg valt till litt bling. Kanske nåe i guld fra Anna Dello Russo, Celine veske , Surferhair og ingen smink. Håper jeg vinner og om jeg gir så har jeg strl 27 i jeans å strl 38 i skor

Ha en fin kveld bruden

Sol said...

Stil for meg er:
1. Å vise hvem jeg er/min identitet gjennom uttrykk jeg setter sammen av klærne mine
2.Å bli inspirert av andre mennesker
3.Å kommunisere med de rundt meg, vise min tilhørighet
4. Noe som gjør meg tilfreds med meg selv
5. Noe som gjør meg veldig, veldig glad

KILLER denimantrekk (nå som det er høst) må være en orange angoragenser med en denimskjorte under. En litt mørkere blå jeans til og noen svarte lakkmokasiner på føttene.

Hilsen Sol

Anonymous said...

Stil er å være avslappet velkledd slik at antrekket ditt fremhever personligheten din.
Mote brukes med humor når den passer inn i stilen din.
Når du retter deg opp i speilet når du prøver et antrekk så vet du at du treffer!

Killer denimantrekk nå er boots med hæler, skjorte og velsittende, men litt baggy ullgenser. Skjerf, lue, solbriller og velsittende avslappet trenchcoat.

Hilsen fra Mona

Hanna Lauridsen said...

Stil for meg er litt som kunst. Personlig og uttrykksfullt. For meg handler det om å vise frem hvem jeg er uten å nødvendigvis bruke så alt for mye penger. For meg er en stilfull person et menneske som er stolt av seg selv og ikke er redd for å si "Hei verden, dette er meg og det er jeg stolt av!".

Mitt killer denimantrekk må være noe så enkelt som en mørk perfekt jeans sammen med favoritt vintagebeltet med stor gullspenne, en sort t-skjorte med v-hals, gullsmykker, spisse skyhøye støvletter og en rød stor kåpe med plass til både lommebok, digitalkamera og en leppepomade i lommene. Praktisk men åh, så kult!

(Stylezebra@hotmail.no)

Silje said...

Stil er en måte for meg å vise personligheten min gjennom klær. Man trenger ikke nødvendigvis ha alt det dyreste og heller ikke ta alt så dødsens alvorlig, men leke seg med det man har og være kreativ.

Jeg ville brukt jeansene til strikk, mønster, dr martens og skinn.

Charlotte R.A said...

Okay! Stil for meg er personlighet. Å uttrykke seg selv gjennom klær! Selv kler jeg meg etter humøret, men det er alltid en rød tråd i antrekket som definerer hvem jeg er.

Et killer denim-antrekk for meg er rett og slett de kule jeansene med "kjetting", en perfekt white tee, burgunderfargede adidas sneakers og en kul army-grønn ytterjakke. Skader selvfølgelig ikke med noen sorte solbriller for å skjerme mot den lave høstsolen!
Perfekt laidback, men digg!

Str i bukse 24/25. Lengde 32 :)

Nora Eftedal said...

Stil for meg er å være kreativ, men samtidig være avslappet og kul, jeg synes det er viktig og føle seg vel i det man tar på seg. Jeg elsker crazy bukser mer enn noe annet, og tar gjerne bare på en deilig enkel stor genser over. Jeg har ingen bestemt stil, liker å prøve ut forskjellige ting.

Til den "mønstrete" jeansen så hadde jeg tatt noen kule boots eller høye pumps, med enten en skinn topp eller strikke genser.

Pernille Mo said...

Herregud, er det sant??? Jeg ELSKER Mardou & Dean etter jeg så visningen deres under fashion week og er så utrooolig langt ifra å ha råd til et par jeans nå som jeg er blitt student... Stil er noe som er veldig personlig for meg. Det skal speile deg som person og uttrykke noe. Trender er der jo bare for å hjelpe deg, så plukker man gjerne det man liker og putter inn i sin egen stil. Selv om noen sier at "hun har ikke no stil" så har hun jo det.. Sin måte og uttrykke seg på, noe som uansett gjenspeiler henne eller han som person! Jeg elsker å leke meg med moter og trender og rare sammensetninger, det er en hobby jeg elsker! :)

Jeg er kresen på jeans... Mardou and Dean fyller virkelig kravene mine, bortsett fra prisen som gjør at jeg ikke kan kjøpe de :( BLÆÆÆ. Jeg ELSKER å gå med jeans sammen med et par kule boots og den lange frakken min fra MONKI. Da føler jeg meg fantastisk og føler at jeg kan beseire hele verden. ellers sammen med enkle tees, skinnjakke og boots.. igjen.. jeans kan generelt brukes til absolutt alt det er derfor jeg elsker jeans og er tiiiidenes jeansnørd..


HVIS JEG VINNER SÅ DØØØØØR JEG! Jeg er forresten en 26 i jeans (avhengig av hvordan stretchen er) og 37 i sko :) :) JEG KAN GODT KOMME PÅ TORSDAG ASSA :-D

Line F said...

Stil for meg er tidløst,noe personlig som sier noe om deg som person,viser hvem du er. Stil er noe man har,når man ikke prøver for hardt å følge alle mulige trender. Jeg ville stylet med en enkel løs band logo t-shirt,samt noen lekre sorte spisse pumps,og for å toppe det hele ville jeg hatt en sort lekker skinnjakke fra rick owens over! Sko strl 37,jeans strl 25! Fingers crossed :)

Anonymous said...

Så morsomt :)

Stil for meg er personlighet gjort om til tekstiler. Stilen din skal være en gjennspeiling av deg som person. Jeg ser på meg selv som kreativ, annerledes og rocka. Mote dør, stil varer evig. Fordi det er DEG! :)

Antrekket skal bestå av sorte louboutin pigalle stilletter i lakk, en denim i en dyp burgunder, Givenchy rottweiler sweatshirt i grå, sort army ullkåpe til anklene i 1 str for stor og MASSE fint strass i halsen, gjerne fra dannijo. Vesken må jo bli en chanel boy. Da har du kapslet inn jeansen i jakken som gjør at det røde popper ut, skoene gjør at leggene og rumpa ser bedre ut, sweatshirten gjør at du ser mer casual ut og smykkene viser din kreative side.

str. 25/26 ish i jeans. 34 lang. 40/41 i sko :)

Hilsen Madeleine

Anonymous said...

(str. 28 i jeans og 36 i sko)
hotmail: sa2ra@hotmail.com
Stil for meg betyr mye! Det gjør at jeg kan skille meg ut fra mengden, og føle meg individuell og spesiell i en mengde av mange tusen mennesker. Ellers gjør stil og mote meg rett og slett glad! Noe så enkelt som det!

For et killer denimantrekk ville jeg sammen en jeans brukt: camojakke fra Topshop med skuldernagler og sorte ermer, celinè Luggage Mini veske i sort, en enkel løs topp og et par røffe (men også klassiske) sorte boots. Her er en collage med disse klærne for å vise det bedre: http://www.polyvore.com/classy_edgy_girl/set?id=57920287

:) -Sara

mariell said...

Stil for meg er evnen til å se hva som funker ( eller ikke) uavhengig av trend, stil er folk som har funnet sin greie og har det Lille ekstra selvom antrekket kanskje er helt basic. Det perfekte denimantrekket ma være skinnyjeans med en enkel hvit skjorte og en loddette halvlang cardigan som bryter opp litt, kan være sort eller kanskje brent orange, topp det hele med Isabel marants Western inspirerte wedges.

Bukse strl 27/32

Torunn Brandvold said...

Så bra konkurranse. Stil for meg er å törre å kle seg i hva man vil selv og vise sin egen identitet ut i fra klär og tilbehör. Jeg selv er veldig glad i å mikse dyrt og billig, gammalt og nytt. Har fått öynene mer og mer opp for vintage, i vårt overflodsamfunn er det viktig å se muligheter i klär og tilbehör, ikke bare kaste å kjöpe nytt. Det å se muligheter i klär og tilbehör er det som for meg er STIL!

Med bakgrunn i vintage er jeg veldig glad i cowboylooken som er in igjen nå. Er oppvokst på landet og har en far som alltid har kjört en sikkelig cowboystil (det er HANS stil og representere han). En gammel cowboyskjorte fra mine foreldres klesskap sammen med noen mer moderne og kule boots, og en skinnjakke for å bryte å gjör det litt mer rocka sammen med et par kule tettsittende jeans er mitt KILLER deminantrekk.

Som student må man bli en del mer oppfinnsom når det gjelder kleesbudsjettet, trenger virkelig noen nye kule jeanes og sko :)

Mvh Torunn

Solveig said...

Stil er å føle seg vel! Mitt killer-denim-antrekk har, i tillegg til de stiligste ankelstøvlettene fra HW, en skinnjakke med en deilig pelsvest over. Eller en enkel strikkegenser og et Holzweiler skjerf. Jeans str 30 og sko 38 - tusen takk :)
Mvh Solveig DB

Regine said...

Åh, fantastisk premie!

Stil for meg er personlighet, og stilen min gjenspeiler meg som person som får fram det tøffe og det feminine i meg.

Eg vil style den skinny jeansen (gjerne grå jeans) med ein oversized, vinrød strikkagenser som er litt stappa ned i buksa framme, eit stort gullsmykke i halsen og eit beige&gull skinnarmband på armen.. eg vil ha ei svart quilted skinnjakke, og svarte ankelstøvletter i lakk.. og på toppen ei svart enkel lue med håret løst. Det er jo kjølig ute tross alt!

Eg bruker str 36 i sko og 24/25 i jeans.

Åse-Marie said...

Stil for meg er å kunne eksperimentere med klær. Tørre å være litt vågal, ikke kle seg som alle andre og ikke tenke over hva alle mener, så lenge du føler deg komfortabel og fin. Stil handler også om å få vise hvem man er, og jeg personlig er for å pynte seg litt mer i hverdagen :)

Mitt killer denim antrekk akkurat nå må være et par mørke jeans med en bluse i litt duse farger, en kåpe med skinndetaljer på armene, et stort skjerf og en burgunder Decadent-veske på armen. I tillegg et par sorte ankles.

Unknown said...

Ville stylet den grå buksa med en blazer i lær, hvit silkeskjorte, statement-smykke og svarte patent leather pumps. Clutch i grønt til. Og røde lepper.FRESHT!

CGD said...

åååå de har så fine jeans! har sikla på den buksa du la ut på insta leeenge!!
jeg bruker vel det minste av buksestr, og 36 i sko
ha en fin dag=)=)

mom house fashion ohmy said...

I would style a fab M&D jeans and some killer ankles with a simple chic rock outfit: en kul vintagefeeling grå tank fra Just Female, fuskepelsjakke og strassøredobber fra h&m og en fantastisk sort clutch fra Zara. 70's krøller i håret, naturlig sminke, sort eyeliner & nude lips.

kisses Sigrid

bruker 29 i bukse & 38 i sko

mom house fashion ohmy said...

& here you can see it! d hørtes så vakkert ut at jeg måtte scrappe bilder sammen.

http://momhousefashionohmy.blogspot.no/2012/10/vinn-jeans-killer-shoe.html

kisses again

Anonymous said...

Skulle gjerne vært i Oslo nå kjenner jeg..
Stil for meg er å finne klærne som passer din kropp og din personlighet. I høst styler jeg jeansene med boots, et belte, en tykk varm genser + skinnjakke. Og gjerne en beanie om håret ikke vil samarbeide.

Str. M/38 i jeans og 39 i sko

Alex

Siri said...

Stil for meg er å føle seg comfy i det man går i, samtidig som at man får følelsen av å skille seg litt ut i mengden. Hverdagsglam er ikke feil.

Jeg ville stylet jeansen med noen lekre sko, kanskje mine nye shiny Acne Free, en lekker bluse eller shorte stappet litt ned i buksen, med et statement smykke, gjerne fra by Benedichte. Ikke feil med en oversized kåpe og et par freshe skinnhansker fra Filippa K.
Buksestr 27, sko 36.

Anonymous said...

- Fashion fades, only style remains the same.

stil for meg er når du går dine egne veier. når du er komfertabel i plaggene, og da selvsikker. finnes ikke noe kulere enn selvsikre kvinner, da blir du også stilsikker i mine øyne. Ikke hiv deg på alt av trender, men velg de som inspirerer deg.
stil en en uttrykksform, og også endel av din personligehet.

jeg ville stylet denim på denim. en kul, litt boxy ankelkort jeans, men denim skjorte til, sweat over og en kul veske. converse eller boots, alt ettersom agendaen. casual cool. laidback.

krysser fingre.
26 i jeans, og 39 i sko..

Marie Ullevoldsæter.

Luise said...

Fantastisk!

Stil for meg betyr en personlig touch i antrekket som en føler seg komfortabel og selvsikker i!
Jeg vil style Mardou & Dean jeansene med en lys strikket høyhalset genser i rene materiale,en kul lue og ett par mørkebrune boots!!

(str. 27 i jeans, 38 i sko)

Veronica Lauritsen said...

Stil for meg er å bruke sin egen personlige kreativitet til å sette sammen noe man føler seg komfortabel i, samtidig som det er noe som viser hvem du er. Det å kunne utrykke seg gjennom hvordan man kler seg er veldig viktig for meg:) "style by mood"

Mitt killer denim outfit ville jeg stylet med et par slitte/lyse denim bukse dresser sammen med et par studded biker boots til. Et litt tykkere/lavt midjebelte i brunt og en awesome skinnjakke i fargen rustrød. Et par skinnhansker og en clutch i Orange som spriter opp resten av antrekket.

Lotte E. said...

Stil for meg er å vise andre hvem jeg er, gjøre trender personlige og føle seg komfortabel. Man trenger ikke nødvendigvis å skille seg ut, men det å vite at "dette antrekket satte jeg sammen selv" eller "jeg føler meg faktisk fin i dette antrekket" er utrolig fint, og hvis man klarer å ha det slik, gi seg selv komplimenter for klærne, da har man sin egen stil og tørr å vise den frem.

Jeg ville stylet mitt KILLER denimantrekk med sorte skinny jeans, sort bomber jacket (noe a la REVA fra Carin Wester), sort litt lang t-shirt, sort skjerf (hvis nødvendig), høy hestehale, naturlig sminke og sorte lave converse til hverdags eller sorte YSL pumps for et litt mer pyntet antrekk.

(lottee@live.no)

Unknown said...

Stil for meg er individualitet, kreativitet og det å ta sjangser! Jeg ville stylet mitt denim antrekk med en oversized bomulls t-skjorte og et statement smykke, classy og comfy perfekt for en skoledag etc.

-Karoline :)

Martine said...

Stil for meg synes jeg skal overraske og være variabel. Jeg mener, stå opp hver dag og ta på deg det du føler for etter dagsformen. Selv har jeg en enorm variasjon av klær i skapet. Likevel, når du ser det hele bildet, har jeg én stil som ikke alle andre går rundt i. Og det synes jeg er viktig.
Om jeg skulle stylet mitt killer denimantrekk (i dag) ville jeg valgt en Mardou 4 Pow med en klar, rød, høyhalset, magetoppgenser og kraftige, vinrøde lakksko.
Jeans str. 26/27, 34 i lengde. Sko str 37.

Eveline said...

Stil for meg er når man har noe ved stilen sin som er gjenkjennelig, noe som er typisk deg, men at man likevel kan overraske med uventede kombinasjoner.

Jeg har fått veldig dilla på det å style jeans med denimskjorte, gjerne en litt utradisjonell en. Høye hæler bør også med, gjerne klassiske sorte pumps, og en kul skinnjakke. Har en svart vintageveske med noen brune detaljer som spriter opp et hvert antrekk, så måtte hatt den til. Tror jeg bare ville kjørt på med et par enkle sølv halskjeder.

Jeg bruker str. 26 i jeans og str. 39 i sko :)

HENRIETTE ROGNE said...

Stil for meg er å våkne opp i et altfor kaldt rom, altfor tidlig om morgenen, men likevel med lysten til å stå opp fordi jeg vet jeg har et KILLER antrekk jeg føler meg vel i, ventende på meg i klesskapet. Stil er Spennende (fordi det finnes så mange, interessante og kule måter å utføre det på), Trøstende (det får en til å føle seg litt finere og kanskje til og med litt bedre/Terapi), Inspirerende (en blir inspirert hvor enn man går, ser, hører eller er) og LIVSVIKTIG (det uttrykker hvem en er/vil være, og er noe helt personlig som gjenspeiler en person). Jeg kunne dødd for et par jeans fra Mardou & Dean, og jeg hadde virkelig følt meg råfin i høst/vinterkulda om jeg hadde blitt en heldig eier. Jeg ville stylet de med en Isabel Marant-inspirert cowboyskjorte, en angoralue fra FWSS, kule svarte boots, og en svart kåpe med skinndetaljer. Krysser fingrer, tær og alt som kan krysses!
XOXO

mail: henriette.rogne@hotmail.com

christina nilsson said...

Stil för mig är och visa vem jag är genom det jag tar på mig. Klä mig personligt, avslappnat och så att jag känner mig fin.

Jag hade valt en typisk "Christina" stil :).
Till jeansen hade jag valt en oversize t-shirt i vit med en mjuk/stor svart genser över.

Håret i långa sexiga/slarviga lockar och dom råa svarta skorna hade varit pricken över iet ;). O många fina armband och stor herre klocka som accessoarer!

Diggar din blogg, finner alltid massa inspiration :)!

Kramar

Lisbeth said...

Stil for meg er når man slenger på seg det første man ser i skapet, og det ser ut som du har brukt en evighet å sette sammen antrekket på :)
Skinny mørke jeans, boots, løs bluse og tynn parkas/jakke er mitt fav antrekk for tiden!

Funky Farm said...

Stil er noe man har, og stadig utvikler, uavhengig av antall kroner på konto, uavhengig av trender. Å ha sin stil er å vite hvem man er, og det er å gå med rak rygg og stort smil, samme om man bærer sexy skinnkjole eller baggy joggebukse. (Ok, og har man en dag hvor man ikke føler for å gå og smile kan man ta på favorittskoene sine og ei tøff lue, så er man der likevel.)

Styling til killer-jeans og -sko? En tynnslitt, hvit t- skjorte, en svart, lang, fierce kåpe med skinndetaljer, noen personlige smykker og et digert glis!

Sonia said...

Stilen beskriver humøret mitt. Stilen min er alltid leken, blandet med en trendy dose. For øyeblikket har jeg dilla på burgunder, som jeg elsker å style med svart lakk og lær.

Mitt killer denimantrekk vil jeg style med jeans fra Mardou & Deam, skyhøye hæler i svart, en enkel hvit tskjorte med en androgyn millitær jakke over :)

Anonymous said...

Celine!
Stil for meg er å kle meg etter min mening,og ikke bry meg om hva alle andre rundt deg synes! Prøve ut nye ting og ikke alltid gå samme vei som alle andre. Blande vintage plagg med nyere ting og finne kule nøkkelplagg som går til alt. Stil er også å være selvsikker og kunne tørre å skille seg ut fra mengden.

Jeg ville stylet Buksen med ulljakken fra Humanoid som inneholder alpakka og mohair, og hatt acne gun i fargen wood på beina! Som tilbehør ville jeg bare hatt et stort acne skjerf rundt halsen og en kul veske til!
Enkelt, varmt og stilfult!

Nennes said...

stil for meg er at det skal gjenspeile meg som person:) ung tobarnsmor på farten med sans for litt nytt og trendy som er av god kvalitet, behagelig og tidløst. Carpe diem.

Ida Pingvino said...

Stil er å følge litt med på trendene men samtidig være sin egen stil. Kanskje freshe opp ett antrekk med noe trendy i hvertfall.

Ville stylet denim med lana del rey angora genseren og acne pistol boots. Jeg mangler altså bare skoa ;)

Nennes said...

Glemte å skrive at jeg ville stylet med en stor god og varm grå srikkegenser, et kult skjerf og en stor baggy skinnveske :)

Unknown said...

Stil for meg er først å fremst det jeg føler meg komfertabel i, når jeg føler meg vel ser jeg også bedre ut! Være kreativ og ha det gøy med å sette sammen de klærene man liker aller best.
"Fashion fades, only style remains the same." Coco Chanel.

Denne høsten vil mitt KILLER denimantrekk være en deilig baggy ullgenser, sort jeans, skjerf i burgunder, Céline Boston bag, ankelboots med hæler, og et par kule vintage solbriller.

Hilsen Stina:)

Martine said...

OMG, yes please! Jeg vil vinne!

Stil for meg er å føle at man er seg selv og føler seg vel med det man går i. Stil er ikke alltid å følge de seneste og nyeste trendene, men det er å gjøre det best mulig ut av plaggene man kjøper og får en garderobe som passer til en selv.

Hvordan jeg styler jeans kommer an på anledningen jeg bruker det i, og hvordan type jeans det er og om de er ensfarget eller print. Akkurat nå har jeg cravings på et par boyfriend jeans som jeg ville stylet med en ensfarget tshirt eller pologenser, en oversized kåpe, et par herreinspirerte sko eller et par pumps med lave hæler og en stor clutch.

Bruker vel 27 i jeans, og har jeg 38/39 i sko.

Karen Koller said...

Stil for meg er at jeg får vist frem en del av min personlighet og hvordan jeg uttrykker meg i samfunnet.
Hadde jeg mulighet til å style et denimantrekk vil jeg valgt en nøytral farge på strikkegenser, en farget clutch og matchende halskjede til clutchen. Noen enkle øredobber hadde vært fint og en klokke på armen.

Str.27 i buksen og 38/39 i sko.

Lene said...

Stil for meg er personer meg identitet og personlighet. De hvet hva som kler dem og passer dem og følger ikke moten slavisk. At venninner kan si "det er typisk deg, din stil".
Mitt killer denim antrekker et par kule jeans, en t-skjorte (min nye som det står DREAM perlebrodert). Belte med nagler, skinnjakke, svarte wedges eller boots, hjemme strikka hals surret rundt noen ganger, konvolutt veske og lue (gjerne i burgunder, så nydelig farge nå på høsten):)

Lene said...

Bukse str. 29/32 og sko str. 38

Mathilde said...

Stil for meg er en måte å utrykke seg på. Det er viktig at jeg først og fremst kler meg for meg selv, men selvføgelig er det ekstra gøy hvis andre også blir inspirert av det du har på deg.
Mitt killer denim antrekk er beige heler med en blå 501 og en enkel hverdagsli lyseblå shorte til, eller doc martens med en stram mørk jeans og en kul litt kort topp, (feks jeremy scott sin bart simpson topp!)
25/26 i bukse!

Lise said...

stil for meg går hånd i hånd med humør. jeg bruker alltid å kle meg etter humøret. noen dager liker jeg det rent og classy, mens andre dager mer kreativt og lek meg mønster og farger. jeg varierer stilen min etter dagsformen og liker det sånn! fordi klærne mine skal fortelle noe om hva slags uttrykk jeg vil gi, og hvordan jeg er.

jeg ville hatt den øverste buksen, da det er et statementplagg som kan piffe opp hvilket som helst antrekk. jeg ville ha kombinert den med en hvit t-shirt, og en bomberjakke i pastellrosa!

mail:lisewripnes@gmail.com

Anonymous said...

Stil for meg er gjennomførte antrekk, der detaljer og stoffer har mye å si. Man må også være konfertabel med det man har på for å gjennomføre stilen ordentlig!

Mitt killer jeans antrekk er er par jeans (ofc:P ) og mørke boots, med en angora genser og et statemensmykke. Jeg elsker kontraster mellom rocka, laidback og pynta :)
i bukser bruker jeg som oftest 27, men kanskje 28 hvis det er dårlig med stretch :) sko er jeg 36 :)

Hilsen Vilde :)

MARTINA said...

Stil for meg er klassiske og rene klær. Trender er selvfølgelig kult, men det gir ikke en "egen" stil. Jeg ville stylet buksen og skoene med en kul skinnjakke, røff t-skjorte, enkle armbånd og ringer og verdens fineste Celine-veske:) Bruker 28 i bukser og 37 i sko. Ha en fantastisk kveld:)
-Martine

MARTINA said...

Stil for meg er klassiske og rene klær. Trender er selvfølgelig kult, men det gir ikke en "egen" stil. Jeg ville stylet buksen og skoene med en kul skinnjakke, røff t-skjorte, enkle armbånd og ringer og verdens fineste Celine-veske:) Bruker 28 i bukser og 37 i sko. Ha en fantastisk kveld:)
-Martina

Anonymous said...

If some one wishes to be updated with most up-to-date technologies then
he must be visit this web page and be up to date all the time.


my web site :: cure for hair loss

Anonymous said...

Pгettу nіce post. I simply stumbled uρon your
blog and wanted to mentіοn that I've really enjoyed surfing around your weblog posts. After all I'll be
subscribіng on your rss feеd аnd I'm hoping you write again soon!

Look into my weblog macbook repair butterworth

Anonymous said...

Oh my gоoԁnеss! Incгedіble
article dude! Мany thanκѕ, Нοwever I am encountering difficultiеs ωіth yοur RSS.
I don't understand the reason why I cannot join it. Is there anybody else having the same RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

Here is my web-site bluehost Ohio

Anonymous said...

Gгeat goοdѕ from yоu, mаn.
I've understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you'vе acquіreԁ
here, cеrtainlу like what уοu're saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is really a terrific website.

Also visit my weblog; ipad repair cheras

Anonymous said...

Vеry goοd website you haνe
here but I ωas wanting to κnow if yоu knew of anу community forums that сονег the same topiсѕ talked abοut heге?
Ӏ'd really love to be a part of online community where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks a lot!

my web blog ipadrepairjohorbahru.wiki.zoho.com

Anonymous said...

Greetings frоm Calіfornia! I'm bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can't
ωaіt tо take a look when І get home.
I'm shocked at how fast your blog loaded on my cell phone .. I'm
not eѵеn using WӀFI, just 3G .. Anуwaуs, good
site!

Alѕo visit my sitе :: Ipad repair petaling jaya