Friday, October 19, 2012

NEW YORK BABY!

 Yes. Du leste riktig. Om bare noen dager sitter jeg på flyet til NYC. Føler meg som verdens heldigste, og kjente jeg ble ekstra reiseklar da jeg fikk sniktitte på Bik Bok sin kolleksjon hos This Is Pr. Kofferten er på ingen måte pakket, men har du tips for hva som skal med for en 2-netters tur og hvor jeg bør shoppe....?

stylemag

9 comments :

Agnes B. said...

Så heldig!! Beacon's closet i Williamsburg! Fantastisk second hand og vintage butikk! :)

Thea said...

Så fin, hvor er genseren fra? :)

Silje/whippetliv said...

ååå, så heldig som du er! men så er du sabla flink også da!

Nyt helga, og riktig god tur til NYC : ))

Anniken said...

Jeg bor, og studerer i New York, det er bare å glede seg!! :) Når det kommer til shopping tips finnes det mye å velge i, men jeg vil anbefale deg å dra til Soho! Broadway er hovedgaten med alt fra all saints, zara, uo, til topshop :) Men de virkelige bra butikkene finner du i sidegatene, en blokk lenger ned, green street var på åpningen av moods butikken her, her finner du alt fra mulburry til dash! :) Lafayette er også bra! 5th avenue er for turister, du finner de samme butikkene i soho og et mer behagelig shopping sted!! :) God tur, nyt dagene!!

Hippie, hippie - milkshake said...

Takk, Agnes!Er hlt enig at vintagebutikken i Williamsburg er fantastisk. Håper jeg rekker turen ned.
Thea: Genseren komer hos Bik Bok.

Hippie, hippie - milkshake said...

Silje: Det var hyggelig å høre. Det blir deilig med noen dager i New York- skal love å oppdatere, skal dit på jobb så blir nok ikke mye shopping- men Anniken! Alle tips er notert, så får vi satse på at noen skatter blir med hjem. Takk takk:)

Cathrine said...

Tusen takk for fin kommentar skjønne deg! Gled deg, byen er så nydelig nå om høsten! Håper vi sees ja, det hadde vært kjempehyggelig :) Klem Cathrine

Andreas said...

HELDIG!

karoline said...

Har bodd i NYC og elsket å dra på vintage shopping i Williamsburg, du har såklart Beacon`s(tror de har åpnet på Manhattan også), men Fille De Joie er utrolig skjønn, liten vintage boutique, eid av en herlig fransk dame som ligger på 197 Grand Street. Her fant jeg en vintage Dior veske fra 70-tallet til fire-fem hundre kr. Select Vintage Collections ligger i samme område og drives av en svensk dame, har en del flotte bluser i silke jeg har kjøpt der. God tur!