Sunday, October 14, 2012

GULL & GRÅ LEOPARD = FINE DETALJER

Har lett ettter den perfekte grå leopardgenseren i flere år, og så ser jeg Rikke med høstens absolutte fineste. Tror jeg må ta en copycat. Smykket er Rikkes dåpsgave. Ingen tvil om at fine smykker varer evig.Tror jeg selv må ta en titt etter mine smykker fra barndommen.
stylemag

9 comments :

NL said...

mmm, den ser helt perfekt ut for kalde høst/vinterdager! vet du hvor hvor den er kjøpt?

en deilig dag til deg :)

Hippie, hippie - milkshake said...

tror den er fra mitt lille hjem på Løkka, Markveien- fra Minus.

Anonymous said...

Haha, hva ellers skal man gjøre med dåpsgaver? :p
Er jo naturlig at de tas vare på, og plutselig finner man de igjen i smykkeskriner =) Ekte gull må man ta vare på!

Dersom du er så heldig å ha mye gull liggende, i forklendning av mindre fine smykker du aldri vil bruke eller spare på, så er det f.eks et gullsmed-verksted i vibes gate som tar i mot gullet ditt og lager akkurat det du vil ha. De er flinke! Når man har gullet selv, blir ikke sluttsummen så høy. Arbeidet er nemlig ikke særlig dyrt.

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym. Innrømmer den formuleringen var litt rar. Jeg har også noen smykker jeg fikk til dåpen, men ikke som dette. Har selv bodd i Vibesgate, så kjenner til smykkeverkstedet. Vet om flere som har gjort om arvesmykker her. Takk for tips.

Marte said...

Kjempe fint smykke!

Anonymous said...

Hei Celine! Sist du var på ettermidagen hadde du noen fantastiske støvlettene fra Helene Westbye. Mamma mia! Noen tips til hvor jeg kan få tak i dem? Jeg er fan. Fred ut.

Kari said...

Nydelig!

Siv said...

Det passet såå godt ilag! Elsker leopardmønster!

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym! Ja Westbye- støvlettene er helt rå. Hun har åpnet en pop-up store på Paleet, men kan sjekke ut hvem andre som selger skoene hennes.