Saturday, September 1, 2012

NY SMYKKESKATT

Dette nydelige sølvsmykket fra Høyer, fikk henge i halsgropen etter gårsdagens Grand Opening av Høyer. Ørnesmykket er designet av Mr. Who for Høyer sammen med gullsmed Alvilde David-Andersen.  Ørnesymbolet er en del av identiteten til Høyer, smykket er Limited edition, laget i sølv og gull.

 
stylemag

6 comments :

Anonymous said...

Det var fint. En ørn..?

Anonymous said...

Hei!
Når har du kjøpt de beige ankelstøvlettene dine fra eurosko? Er de å få tak i nå? Har såå lyst på noen akkurat sånne! :)

TONE-LISE KALVO said...

Åh, utrolig stilig!

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei anonym! Jeg kjøpte de vel for en måned, eller to siden. På oslo City. De sorte fra Bianco er kjøpt nå også!

Hippie, hippie - milkshake said...

Til dere som har sendt mailer og spørsmål rundt dette nydelige smykke kan jeg fortelle følgende:
Ørnesymbolet i smykket er en del av den nye identiteten til Høyer som er designet av Mr. who designstudio. Man kan også se mønsteret på inngangsparti og som dekorelement på EGER, både som tapet og enkeltstående element. Selve sølvsmykket har vi lagd sammen med fin-fine gullsmed Alvilde David-Andersen :)

Anonymous said...

Til dere som har sendt mailer og spørsmål rundt dette nydelige smykke kan jeg fortelle følgende: Ørnesymbolet i smykket er en del av den nye identiteten til Høyer som er designet av Mr. who designstudio. Man kan også se mønsteret på inngangsparti og som dekorelement på EGER, både som tapet og enkeltstående element. Selve sølvsmykket har vi lagd sammen med fin-fine gullsmed Alvilde David-Andersen :)