Monday, June 18, 2012

Dagens VISION

 ... Vison Street Wear t-skjortern som ble rotet frem fra loftet så dagens lys igjen i dag. Fått noen mailer om jeg skal selge den, men det skal jeg desverre ikke... Skal derimot selge mye annet på bloppis.no. Sjekk det ut nå- alle inntekter går til Miljøagentene, kronprinsesse Mette-Marit sitt fond. Overtid og deadline idag.. så det er bare å hente litt energi.

stylemag

9 comments :

Anonymous said...

UTROLIG KUL OUTFIT! elsker stilen din, celine.

Hippie, hippie - milkshake said...

Så hyggelig!Gøy å kombinere gamle og nye plagg. Har blitt veldig glad i lange blazere om dagen, og nå som sommeren ikke kommer er det helt greit med et snev av høst. Håper dere alle sjekker shoppen på bloppis, der all inntekt går til Miljøagentene.

Janicke said...

Hei Celine.
Håper du kan svare på en ting! I innlegget "Grab and run" er det på bilde nr fem blide av en dame som sitter på huk. Hun har på seg en kul college t-shirt i sort/hvitt/grått. Ser ut som det er mønster av fjær? på den. Vet du hvilket merke denne er? Er den ny denne sesongen?

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Janicke!
Den er fra Isabel Marant, og fra denne sesongen. Du finner bloggen til Line på Lilisfashion. har linket til bloggen hennes. Lurer på om Høyer har hatt denne, hvsi ikke finner du den nok på nett. lykke til.

Janicke said...

Takk for svar!!

Eva Wigert said...

Her var du fiin!!

Hippie, hippie - milkshake said...

Bare hyggelig Janicke! Håper du får tak i den.

Eva.. avslappet mandag, nesten uten sminke er kanskje tingen..:) tusen takk for det smashing woman.

Rose said...

Liker stilen din!Jeg har lagt merke til veldig fine tynne sølvringer på fingrene dine, hvor har du fått has på de?!

Hippie, hippie - milkshake said...

Det legges merke til detaljene skjønenr jeg:)
ringene miner er av ulike slag- noen er far Maria Black, dansk designer, så har jeg en tynn sølvring fra typen, og en fra et marked i Spania med peacetegn på...