Tuesday, March 6, 2012

!HOLA! BARCELONA!

Farvel til isbelagte gater, og minusgrader. Barcelona-billetter er bestilt, og om ikke lenge byttes parkas ut med lettere vårplagg. Har du noen Barcelona tips du vil dele? Hvor bør jeg shoppe?Gå ut?Spise?

stylemag

10 comments :

Merete said...

Where's you tie dye jeans from?

Thanks

Elise - sukkertooy said...

Love the jeans! laget selv?

Hippie, hippie - milkshake said...

Merete: jeans from April 77
Du ser den bedre på noen poster lenger ned fra Oslo Fashion Week, og nåløyet.Kjøpt for mange år siden.
Elise: thanks. Nei, de er faktisk kjøpt sånn...

Tone said...

åå, din heldiggris!! Skal du vere der lenge?

Regine said...

Åh, kunne gitt tips i dagesvis! Barca er verdens beste by! Men et litt merkelig tips, som gir det beste inntrykket av byen: Se opp! Barca har så utrolig vakker arkitektur, og det beste er på toppen av bygningene :) Det finnes også en utrolig digg sjørestaurant på Puerto Olympico. God tur!

Alexandra said...

ahh nå ble jeg virkelig sjalu her! Min favorittby! Anbefaler å oppsøke Sitges, om du blir litt lei folkemengden.. 20 min med metroen unna sentrum. GOD tur!

Luisa said...

Gurimalla så digg! Kos deg masse :D Og så mye kult du hadde pakket med deg!

Stine L said...

Elsker Barcelona, det er den perfekte byen, og spesiellt utenom turistsesongen, når byen ikkje er så fyllt opp :) La vere å gå på La Rambla, som er houvd "turist" gata, men gå heller inn i sidegatene rett med La Rambla, og gå deg "vill" der. Er fantastisk mykje spennandes og sjamerandes små butikker og resturanter oppgjennom gatene der. Og prøv ut La Rosa Del Raval ( Carrer Dels Angels 6) har fantastisk, ekte meksikansk mat, og ein mojito du aldri vil gløyme..eg drøymer meg forsatt tilbake til den resturanten etter 3 år :)

Inger said...

Åh, fantastiske Barcelona, hvor jeg giftet meg i 2010! Bilbao Berria på Placa Nova bør prøves, de har verdens beste tapas:-)
God tur!

Hippie, hippie - milkshake said...

takk takk! Skal bare være der noen dager:) Blir bra med noen dagers avkobling.