Wednesday, January 11, 2012

LONDON CALLING

Om ikke mange timer står jeg og sikler på akkurat disse mønstermania-godbitene fra TOPSHOPs South Pacific-kolleksjon. Har du noen London-tips du vil dele med mag? Enten shoppingtips, lunsjbarer eller restauranter du anbefaler?
stylemag

9 comments :

linda-mari i London said...

Ja, jeg har en god del her: http://linda-mari.femelle.no/kategori/london-hot-spots/ som jeg tror kanskje ikke har blitt skrevet så mye om : )

Thea R R said...

Dere MÅ dra til Sketch! Restaurant/bar/utested. Ligger i Mayfair om jeg ikke tar helt feil...
Ta en titt : http://www.sketch.uk.com/venue_Gallery_Night.php?menu=2

Beautiful Misc said...

love this jacket!

http://beautifulmisc.blogspot.com/

Anonymous said...

Restaurant The Diner som ligger i Covent Garden. ligger litt gjømt, men den stråler retro ala litt 1950-talls diner i USA. http://www.goodlifediner.com/(link til restauranten) Ellers så er det Angus Steakhouse ved Leicester Square som ligger rett ved underground Piccadilly Circus.

Nadia said...

Ska du till London?!..Have fun!

Wigertstil said...

Hvor lenge blir du? Text meg hvis du har tid til en kaffe eller noe da :)
(uk nr er på facebook)

Eveline said...

Jeg ville tatt turen innom To a Tea i Farringdon Street. Det er som en café, men istedet for kaffe selger de te. Lokalet er nydelig, og beteningen kjempe koselig. Det går ann å spise lunsj der, men aller helst burde du kjøpe kake. Det har de et stort utvalg av. De er kjempe nøye på hvordan de trekker teen, så tror nok ikke du får særlig mye bedre te enn du får der :)

Anonymous said...

dette er ingen av delene: men Roundhouse er en berømt scene i camden, en fantastisk gammmel. rund bygning med en utrolig akustikk og ikke minst utseendet. Verdt en tur på konsert! I tillegg med en bra tilhørende restaurant.

Marte said...

Anbefaler at du tar deg en tur på Ping Pong i soho rett ved carnaby street. Fantastisk god mat, dim sum og god atmosfære:) reiser dit selv i morgen og skal sevfølgelig lunche der;)