Sunday, January 29, 2012

GUERLAIN SHIMMER i Taxfree-kurven

NYTT I SMINKEPUNGEN: Det blir absolutt impulskjøp når det kommer til makeup også, og da jeg landet på Gardermoen havnet dette nydelige shimmeret i taxfree-kurven. Ble nok litt blendet av innpakningen. Dere som kjenner meg vet at jeg egentlig verdens skralleste sminkepung, så greit med litt nytt. Guerlain Mèteorites Cruel Gardenia,  illuuminating iridescent powder.
stylemag

6 comments :

Anonymous said...

Nyyyydelig innpaking! Er svak for det jeg også;) Du, synes det er så vanskelig å bruke shimmer uten å bli for blank. Tips til hvordan du bruker det? Er jo veldig fint når det blir lagt på riktig. god søndag! Camilla.

Hippie, hippie - milkshake said...

Hei Camilla! Har ikke vært så flink til å bruke shimmer tidligere selv heller, men smart å bruke det på skinnbein som highlighter- da får man litt ekstra glød uten at man skinner i hele ansiktet. Jeg er alt annet enn en makeup-ekspert, ser jeg trenger ny foundation også, min er nemlig for grå- og matt. Da er det bedre med litt skinn.
god søndag.. :)

POLLIANI said...

shit pommesfritt, hadde nok lett gått på denne jeg også :) må sees denne uken her søta

Hippie, hippie - milkshake said...

Det må vi. Kan stort sett bortsett fra tirsdag. :)

flash-lash said...

codinÅåh, herlig! Merker at det er flere som har skral sminkepung her (sikter til meg sjæl :p ). Får vel gjøre noe med det etterhvert!

Håper du får en superduper uke. :)

Doktor S said...

Wow, super cute!! :-)