Thursday, December 15, 2011

VINN H&M OUTFIT

Det er en uke til jeg åpner luke i julekalenderen på H&M Loves i Bogstaveien(mandag 19.des. kl.17 for å være nøyaktig)men allerede fra NÅ gir jeg DEG muligheten til å ALT dette  Jeg fikk i oppgave å style et H&M antrekk til en ny-singel venn med tema" Santa Baby".
For å delta må du legge igjen en kommentar, og svare på hva du ville gitt en ny-singel venn. Legg gjerne med stylingtips!!!!!Alle kan delta - bor du utenfor Oslo sendes premien, men håper DU kommer mandag!!!!!)
stylemag

50 comments :

Stage24 said...

En frisørtime, en kjole og et par nye sko. ;) Med mindre det er en ny-singel kompis, da hadde han fått en playstationspill.

Luisa said...

Hvis jeg hadde hatt en ny-singel venninne ville jeg kanskje gitt henne en velvære dag! Alle fortjener å føle seg fresh og fin, og den ny-single trenger det kanskje mer enn andre. Og selvsagt fine dager med kafé, macroner, smoothies, en støttende skulder og masse jentesnakk.

For en fantastisk premie btw, plaggene er jo helt rå!

Martine said...

Dersom en av mine venninner ble single, ville jeg gjort alt for å få henne til å føle seg som den vakreste jenta i verden som ingen klarer å knekke! Jeg ville skjemt henne bort med en tur til for eksempel Riga, der spabehandlinger er ganske rimelig. På den måten hadde hun hatt mulighet til å gjøre alt hun måtte ønske! Etterpå hadde vi dratt ut og kjøpt oss det fineste antrekket og hatt en uforglemmelig venninnekveld- uten gutter!
Venninnene mine fortjener det beste :)

(Ønskene er det ingen som kan stoppe, men mye kan gjøres i Norge også! Det går for eksempel an å bytte ut utenlandsturen med hjemmespa:))

Fantastisk konkurranse!!

Nadia said...

En brasiliansk, ett set från Kiki de Motparnasse, Louboutins och en flaska Champagne!

Anonymous said...

I would definitely offer her a lovely trip to Paris, shopping, hammam and pastries in the afternoon and wonderful cocktails at The Experimental in the evening, luckily there will be some great concert in town or a nice photo exhibition. A treat always comes handy when one feels blue, but above all, time with dear and fun loving friends does soothe the heart!

linda-mari said...

Jeg ville gitt henne en tur til herlige Italia til å glemme alt om menn og konsentrere seg om seg selv, herlig mat og vin, landskap og shopping! :)

Elisabeth said...

Champagnelunsj - shopping, gjøre henne ny fra topp til tå - sushi - samle alle jentene, sørge for at hun alltid har cava i glasset - gjøre byen utrygg! Dette gjorde en venninne (nesten) for meg, -og det funka! ;)

Fatima said...

Gave til ei nysingel venninna ? LETT ! Ein tur på byen. Kan ikkje sitta heima å mygla. Tre kjappe tequila-shots og eksen hadde vært et fjernt minne. ISI PISI. ;-)

Nina S said...

Jeg ville tatt henne med på shopping til London:-) der skulle hun få shoppet akkuret det hun ønsket seg. Vi skulle drukket øl på herlige engelske puber og kost oss kongelig!

Hadde vært morsomt å vinne her da, super gevinst:-)

Mari H said...

Jeg ville tatt med en ny-singel venn til Tusenfryd. Rett og slett for å få han/henne til å glemme fortiden og bare leve i nuet, med berg-og-dalbaner, karuseller og adrenalin-kick. :-)

mari_hars@hotmail.com

Alice said...

Jeg ville gitt en ny- singel venn en flybillett til Barcelona - og en til meg selv selvsagt, slik at vi kunne hatt en velfortjent ferie, shoppet og fått en vakker brunfarge ;)

Johanna said...

Jeg hadde gitt en ny-singel venninne en vodka flaske, en manlig stripper og det antrekket der! Det var super kult :--)

Anonymous said...

Jeg ville ha invitert vennen ut på en middag, og så sett en film etterpå. Eventuelt gjøre alt dette hjemme, og bare kose oss og snakke om alt mellom himmel og jord. Hvis hun/han var som meg, ville jeg kanskje ha arrangert en vennekveld hvor vi laget oss god mat, og hadde verksted av noe slag. Kanskje sydd noe, malt, tegnet, alt for å få ut kreativiteten og for å få tankene over på noe annet.

Anonymous said...

Jeg ville gitt min ny-single venninne en stooor skulder å gråte på, uforbeholden sympati, sjokolade, tonnevis med kaffe......og fri tilgang til mitt (iflg. alle mine venninner en lekebutikk for voksne) enorme bling-bling og stæsj forråd! ;)

Simte

Hippie, hippie - milkshake said...

Husk at dere som er anonyme eller ikke har blogg bør notere mailadressen slik at jeg kan kontakte en evt vinner om dere ikke dukker opp på H&M mandag. Men jeg regner jo med dere alle kommer dit....:)

Linh said...

jeg ville ha gitt henne sex and the city skoeska, ikke noe annet booster opp selvtilliten til en kvinne mer enn disse sterke damene =)

Anonymous said...

Et supersexy undertøysett kanskje :)
Dette var kult, -Eline S, jeg kommer ihvertfall :)

Mira said...

En ny-singel venninne hadde jeg gitt et par lekre høye hæler, gjerne et par hun har ønsket seg lenge av kvalitet. Ingenting får ei jente til å føle seg bedre enn et nydelig par sko på beina, i alle fall om du spør meg :)

stine friis said...

Hadde jeg hatt ei nysingel venninne ville jeg først gitt henne en stor bøtte med is og en kveld hvor vi kan trashtalke eksen samt en lang natt med Greys Anatomy på skjermen, hva er vel bedre enn en serie proppfull med kjekke menn? Så skulle vi lett fram gamle, rare klær fra innerst i skapet og ledd oss ihjel over en flaske sprudlende eplevin.

Gyrid said...

Til en ny-singel venn ville jeg ha gitt muligheter til å utforske en ny side av seg selv; tatt hun/han med på treningssenter dersom de ikke har gjor det før, eller hvorfor ikke sende hun/han på ett malekurs eller gitarkurs for å utvikle skjulte talenter! Det er sosialt, og gir bedre selvtillit som er viktig når min ny-single venn skal videre i livet!

Diggger stylingen på antrekket du har plukket ut - de røde øreringene virkelig gjorde susen. Har sett etter skoene i H&M butikkene rundt her jeg bor, uten å finne dem - fine til julens og vinterens selskapligheter, og til powersuiten på jobb!

Reidun said...

-hun hadde fått tid og selskap.
av materielle ting, en frisørtime, virker som vi liker å forandre oss etter noe slikt.. ;)

POLLIANI said...

fiiine ting <3

flash-lash said...

Røde lepper er mitt stylingtips. ;)

Emilie Slangsvold said...

Jeg ville gitt en rød leppestift og rød neglelakk, og sendt henne ut en tur på byen sammen med meg.

I tillegg ville jeg gitt et par kosebukser med digge sokker til, og en Ben&Jerrys is, hvis hun trenger å være litt trist! :)

Emilie!

Madeleine said...

En langhelg på fjellet med frisk luft, god mat, vin og venninnesladder. Perfekt når man trenger å komme litt bort og bli tatt vare på!

Charlotte said...

kjempefin tolkning! digger klærene. du kan gjerne være julenissen min. skal se om jeg ikke får besøkt deg også!! =)

Yvonne said...

Hvis jeg skulle gitt en ny-singel venninne noe ville det ha vært en girls night out hun, meg og hennes bestevenninner. Vi hadde tatt noen drinker ute og bare fått henne til å glemme eksen og føle seg mye bedre! Forresten elsker klærne
yv_94@hotmail.com

Martine A said...

Hadde det vært ei nysingel venninne hadde jeg tatt henne med på en weekendtur. Hadde enten tatt London, Stockholm eller København. Ellers så ville jeg tatt henne med på Farris Bad, med masse jentesnakk og gjøre masse jenteting. Om det hadde vært en nysingel kompis hadde jeg lagd middag for han og hatt en filmkveld.

Jeg ville stylet jakken med jeans og en litt røff t-skjorte, eventuelt jeans og en transparent skjorte.

Anonymous said...

Det ville nok variert litt hva jeg ville gjort for min ny-single venninne, siden hver venninne er forskjellige. Men først av alt trenger en man noen som kan lytte,le og gråte sammen eller bare være stille og kjenne at hun er elsket av folk rundt seg. Hun trenger å Vite hun er er fantastisk!! Derfor hadde jeg tatt henne med på en" sex & the city" hyttetur med de nærmeste jentene. Hvor vi hadde drukket champagne i et utendørs boblebad. Spist god mat og skravlet hele natten! Kanskje utfordret henne til å gjøre noe hun ikke normalt hadde turt, så man får en herlig mestringsfølelse. :) Utover det elsker jeg antrekket og med vanvittig lite budsjett og ingen vinnerlykke, satser jeg på at nettopp i dag- forandret det seg! Mail: cat_eriksen@hotmail.com

Anonymous said...

Dette var en fint antrekk!
Jeg ville rett og slett dresset henne opp fra innerst til ytterst- og presentert henne for byens heiteste.

Nina

Hippie, hippie - milkshake said...

Husk at dere ikke trenger å skrive langt for å vinne, og spre budskapet. Jeg holder konk helt frem til mandag!!!!! Alle kan delta, men hvis dere komemr mandag får dere med antrekket hjem før jul, så det lønner seg:)
Håper å se dere alle sammen i Bogstadveien kl. 17

anneR said...

Jeg ville gitt henne en kul topp, champis og samlet jentene til jentekveld med påfølgende bytur. Viktig med feelgood etter et brudd! :)

Ingvild said...

Jeg ville gitt en ny-single venninenen en spa time, sånn at hun hadde følt seg flott og bare slappet av.
Super premie. Kan dessverre ikke reise for å være der på mandag.
ingviild92@gmail.com

Jannicke said...

Jeg ville definitivt gitt henne en billett til jentetur med meg til London, med vin, flørting og shopping! :)

Madison said...

Love this outfit!!

http://blueeyesshy.blogspot.com/

Anonymous said...

Jeg villle begynnt med å gi henne en stor klem og fortalt han/henne hvor glad jeg er for å ha vedkommende som venn. når det kommer til hva jeg ville gitt i gave kommer det veldig ann på personen som har blitt singel og hvordan hun/han er, men jeg tror at det å stille opp og bare være der ville vært gave nok for de fleste jeg kjenner, inkl meg selv.
hilsen torunn (torunnronningskilleaas@live.com)

Frøken Funky Farm said...

Jeg ville gitt noe som røsket, men samtidig gjorde henne glad, f.eks. en heftig RIB-tur i havgapet etterfulgt av badestamp (inkl. champagne!) i sjøkanten. Superdigg!

Anonymous said...

Hei!
Fine klær...
Jo ei nysingel venninne skulle fått besøk av meg, medbrakt kinamat:)
Så skulle vi kosa oss med jentefjasing og muligens en film?
Er dessverre ikke tilstede mandag, da jeg bor ca 6 timers kjøring unna;-)
Hilsen Irene
Retroirene@hotmail.com

Hippie, hippie - milkshake said...

6 TIMER UNNA VAR MYE FOR EN TUR INNOM HM, MEN HVEM VET- ALLE KAN VINNE, SELV OM DE BOR MANGE MIL UNNA. HÅPER LIKVELE ALLE SOM HAR MULIGHET VIL KOMME Å HILSE PÅ:)

Anonymous said...

Jeg ville ha invitert vennen min ut på shopping og gitt henne en frisørtime, en kjole og et par nye sko. ;) Med mindre det er en ny-singel kompis, da hadde han fått en playstationspill. og så invitert vennen på en God middag og film etter shoppingen:)
Eventuelt gjøre dette hjemme, og bare kose oss og snakke om alt mellom himmel og jord.Eller så ville jeg kanskje ha arrangert en vennekveld hvor vi laget oss god mat,masse filmer og Godis langt på natt for å få tankene på noe annet.

Super premie. Kan dessverre ikke reise for å være der på mandag.
tine_mhb89@hotmail.com

Kine Marie said...

Jeg ville gitt henne komplimenter, sort, sexy kjole og røde lepper, et glass cava og mye gladmusikk.

kinemc@gmail.com

Ingrid V. said...

En paljettkjole, skinnjakke, høye pumps og konsertbilletter. Råe plagg! Elsker stilen din!

Amalie Antona said...

jeg ville gitt henne noe rolig og avslappende. En avslappende spa kveld hjemme, med masse jordbær og sjokolade. En perfekt jentekveld :)

Hippie, hippie - milkshake said...

Da er det drøye døgnet til vinneren trekkes- Her erd et mange svar- og husk alle kan delta, og kun en linje er nok til å stikke av med hele antrekket! Håper å se mange i morgen:)

ediot said...

om hun er lei seg skulle jeg gi henne overnatting hos meg så lenge hun trenger det, og om hun er glad skulle jeg stille oss på så mange utekvelder hun vil. eller ja. begge kan jo funke for både en glad og trist singelvenn.

x

Rantana said...

Jesuschrist så fint! Jeg bur 7-8 timer fra Oslo så det blir litt vanskelig å dukke opp der.. Uansett jeg ville brukt ein kveld (og sikkert fleire) sammen med vennien min med sex and the city, vin, jenteprat, og tørket de nødvendige tårene!

Linn said...

Jeg ville begynt med å sette av en hel helg til henne:
-fredag - drikke masse vin og skravle halve natta
-lørdag - shopping, så champagne og god mat
-søndag - cafe og kino

-og ellers bare være der for henne så mye hun måtte trenge, det er det venner er til:)

Lene Jeanette said...

Jeg ville tatt venninna mi med på en roadtrip og latt tilfeldighetene styre hvor og hva vi skulle gjøre videre!!
"Seize The Day" rett og slett :D

Anonymous said...

En skulder å gråte på :( Evt en skulder å danse ved :)

Hippie, hippie - milkshake said...

hehe. Mye bra svar her nå altså.
Anonym, husk å legge inn kontaktinfo:)
sees senere